- 20 Ocak 2021
- 163
- 39
- 29
-
- Konu Sahibi esmakara999
Amaan boşver kızspermleri neler öldürür? eli yıkamak spermi öldürür mü?
evet buydu konu. 1 saat sonra dokundum da ondan merak ettimYa elinize değdi siz de vajinanıza dokundunuz hamile miyim diye mi sormaya çalışıyorsunuz ya değilsiniz merak etmeyin.
evet böyle olduYa elinize değdi siz de vajinanıza dokundunuz hamile miyim diye mi sormaya çalışıyorsunuz ya değilsiniz merak etmeyin.
dalga geçme yahuuAmaan boşver kız
Hayat boş pompala cos
hayır hedefim o. meraktan yazıyorum niye önceki sorulara bakmak yerine bilginizi paylaşmıyorsunuzKonuların hep sürtünmeyle hamile kalınır mı, spermli elim vajinaya değerse hamile kalır mı tarzı konular. Profilinde akademisyen yazıyor. Gerçekten akademisyen misin?
Neden araştırmak yerine buraya bu saçma konuyu açıyorsunuzhayır hedefim o. meraktan yazıyorum niye önceki sorulara bakmak yerine bilginizi paylaşmıyorsunuz
Hahahah hadi kızlar cevaplayalımaşırı merakımdan soruyorum yoksa bir sıkıntım yok sizin düşüncelerinizi merak ettim. sperm bulaşan el 1 buçuk saat sonra vajinaya değdiğinde gebe kalma olasılığı nedir vajinaya değmeden önce el sabunlanmış ayriyetten dezenfektanlanmıştı. ? hahahahha kızlar hadi bekliyorum
Eski konularına bakarak 9 aydır ara ara birliktelik yaşadığın garanti hala öğrrnemedin mi böyşe saçma şeylerden hamile kalınmayacağını. Allah aşkına youtubeda dünya kadar video var, bu konuda binkerce site var. Oku öğren böyle saçma sorular sorma. Elini sabunladıktan 1.5 saat sonra elinde sperm kalır da hamile kalırsan doğur o çocuğu, tıp literatürüne ölümsüz spermli adam diye geçer nişanlınspermleri neler öldürür? eli yıkamak spermi öldürür mü?
Kız konu sahibi dener falan deme öyle.Kezzap işe yarayabilir