- 20 Ocak 2021
- 163
- 39
- 29
- Konu Sahibi esmakara999
spermleri neler öldürür? eli yıkamak spermi öldürür mü?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlar var ya onlar çok fenalar aynen covit gibi küllerinden yeniden doğuyorlar dediyyEline silah alıp hepsine ayrı ayrı sıkman lazım
Ooo arkadaş kottan geçen sprem elle çoktan yol aldı bileRabbim bazı üyeleri bize sınav olarak yolluyor sanırım.
Bak kardeşim direk vajinanın üzerine bile sperm bulaşsa hamilelik ihtimali zooorrrrr. Spermin rahim içerisine girerek ulaşması gereken bir yer var. Elinide, spermleride bizide rahat bırak artık.
Simdi esma bütün bu bilgileri topla tezini hazırla inan bana akademisyenlik sana altın tepsiyle sunulucakdalga geçme yahuu
Bence sen psikyatri randevusu al, seni ancak o paklarciddi miydi bu lütfen dalga gecmenizi anlıyorum hakkınız da var hicbirinize cevap vermicem istediğinizi yazın ama bu dalga miydi söyleyebilir misin
Eli tetikte beklesin o zaman doğana sıksınOnlar var ya onlar çok fenalar aynen covit gibi küllerinden yeniden doğuyorlar dediyy
Ne zor bir hayatEli tetikte beklesin o zaman doğana sıksın
E hayatı zorlaştırana böyle hayatNe zor bir hayat
Zombi filimleri gözümün önünden geçiyor şuan
Kesin hamilesin 2saat sonra ölüyor sen 1saat so ea dokunmuşsunevet buydu konu. 1 saat sonra dokundum da ondan merak ettim
Yavru kuşum çok iyi bir fikirKafasına 1 el ates ederseniz ölürler kesin bilgi
boğazını sıkabilirsiniz kesin çözümspermleri neler öldürür? eli yıkamak spermi öldürür mü?
Ya başa gelen çekilirGeçen gün uyuyorum sperm sen kalk benim rahme gir yumurtayi dölle
Şimdi 6 aylık bebem var ayağımda sallıyorum
Öğren bunları işte biz ne cahil kalmışız bakPantolondan sperm gecermi den sonra elle sperm hamile bırakır mı vay bee hamile kalabilmek için yeni yeni anternatiflerle karşılaşıyorum
Ben denedim ölmüyorboğazını sıkabilirsiniz kesin çözüm
Kız gülme konu sahibi şaka yapıyorum zannedecekYa başa gelen çekilir