- 20 Ocak 2021
- 163
- 39
- 29
-
- Konu Sahibi esmakara999
Artık ölen ölür kalan sağlar bizimdirKezzap işe yarayabilir
Prezervatif + eldivenle sorun çözülür aslında ama işte gençlerimiz bilmediği için eldiven kullanmıyor. Tek kullanımlık pudrali ve pudrasiz seçenekleri ile lateks eldivenler her eczaneden temin edilebilir.Artemissisipi PlutonMerkez evet şimdi de sperm öldürmeye çalışıyoruz. Dediğim gibi bunlar görünmez süper kahraman ve öldürülmesi imkansız işimiz cidden çok zor kızlar
ben geçenlerde baktım bacağıma çıkmışlar neoluyoo laynn dedim iki el ateş ettim öldü pzvnklerArtemissisipi PlutonMerkez evet şimdi de sperm öldürmeye çalışıyoruz. Dediğim gibi bunlar görünmez süper kahraman ve öldürülmesi imkansız işimiz cidden çok zor kızlar
Yağmurluk ve eldiven kesin sperm önleyici doğum kontrol için şart olan iki ana eşyaElinizi yikamaniz bir şey ifade etmez. Spermler deriyle temas ettikleri an gözeneklerden içeri girer ve 72 saat dolmadan vücuttaki yolculuklarını tamamlayıp rahme, oradan da yumurtalıklara ulaşıp döllenmeyi gerçekleştirirler. İlla vajinanizla temas etmesine gerek yok yani.
Doğurganlık yaşındaki her kadın bunu bilir ve çocuk istemiyorsa kesinlikle spermle temasta bulunmaz.
Bir dahaki sefere eldiven giyin lütfen.
Yani kesin bir çözüm değil tabi ama denenebilir.sonuçta öle hemen ölen canlılar değil zor yani çok zorArtık ölen ölür kalan sağlar bizimdir
Dostum tabiki hamile kalırsınaşırı merakımdan soruyorum yoksa bir sıkıntım yok sizin düşüncelerinizi merak ettim. sperm bulaşan el 1 buçuk saat sonra vajinaya değdiğinde gebe kalma olasılığı nedir vajinaya değmeden önce el sabunlanmış ayriyetten dezenfektanlanmıştı. ? hahahahha kızlar hadi bekliyorum
Aslında ebeveynlerin bu konuda bilinçli olup doğurganlık çağına giren kızlarına bunları alıp hediye etmeleri gerekiyor.Yağmurluk ve eldiven kesin sperm önleyici doğum kontrol için şart olan iki ana eşya
Evt aynen böyle onaylıyorumElinizi yikamaniz bir şey ifade etmez. Spermler deriyle temas ettikleri an gözeneklerden içeri girer ve 72 saat dolmadan vücuttaki yolculuklarını tamamlayıp rahme, oradan da yumurtalıklara ulaşıp döllenmeyi gerçekleştirirler. İlla vajinanizla temas etmesine gerek yok yani.
Doğurganlık yaşındaki her kadın bunu bilir ve çocuk istemiyorsa kesinlikle spermle temasta bulunmaz.
Bir dahaki sefere eldiven giyin lütfen.
Ay ya çamaşır sericem uleynnnnn kahakah attımben geçenlerde baktım bacağıma çıkmışlar neoluyoo laynn dedim iki el ateş ettim öldü pzvnkler
Bu kafayla az zorhayır hedefim o. meraktan yazıyorum niye önceki sorulara bakmak yerine bilginizi paylaşmıyorsunuz
Çeyizlerine koysalar ama dusuncesiz aileler iste asıl suçlu onlar akedemisyen olucak ama bi halt bilmiyorlarAslında ebeveynlerin bu konuda bilinçli olup doğurganlık çağına giren kızlarına bunları alıp hediye etmeleri gerekiyor.
bıktım inan evli olunca zor anacım dört koldan hep saldırı altındayımAy ya çamaşır sericem uleynnnnn kahakah attım
Ya sinirlenir de daha fena saldırırsaKuyruğuna bas
Belki tez yazacak, belki bilimsel makale yazıp yayımlayacak. Bilemezsiniz.Bu kafayla az zor
Tırnak arasındaki o spermlerle genetik test yapılıyor işte, bı sıkıntı var mı yok mu diyeDostum tabiki hamile kalırsın
Tırnakların arasında sperm kalmış olabilir.
Vajina orta doğu gibi olunca hahahha sürekli bir olay saldırı kaçmalar göçmeler ölmelerbıktım inan evli olunca zor anacım dört koldan hep saldırı altındayım
He doğru, aklım o kadarına yetmedi işteBelki tez yazacak, belki bilimsel makale yazıp yayımlayacak. Bilemezsiniz.
Sorma bnim elektrik süpürgesini tikamis tamirci küfür ettibıktım inan evli olunca zor anacım dört koldan hep saldırı altındayım