Erkek İnfertilitesi spermiyogram sonucu yardım :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım evet 21 milyon ama normal de zor galiba.tüp bebek için tedaviye başladım hayırlısı artık tutmazsada kürlere devam.

aşılama önermedi mi doktorunuz. bizim de 25 milyon filan ama önce aşılama önerdi. gerçi 1 yıl dolmadan onu da yapmayın dedi.

9 ay oldu bizim. 1 yıl dolsun sonra aşılama denicez.

doktorum aşılama ile hiç ugraşma zaman kaybın olur, çok düşük bi ihtimal dedi . Ama sperm ozaman 8 milyondu direk tüp bebek yaptır dedi.bende kürlere başladım. Tüp bebek için doktor tekrar tahlil istedi 21 milyon olmuş artık tedaviye başladım inş sonuncu iyi olur.

kızlar müjde ben hamileyim bu bir mucize değerlerim hepsi sfrken doktorlar ne tüp bebek ne aşılama olmaz derkn bn dün hamile olduğumu öğrendim sakın ümidinzi kaybtmyn herşeyi inanarak yapın bn hala inanamıyrm bnm mucizem gerçlşti şuan içmde rabbim hpnze kısmt etsn inşllh hamile kadınlarn duası kabl olyrmş her zmn dualarmda olcksnz inşllh bebeğimi elime sağ salim alrm daha çok küçk buçuk haftalık

B beritanriyad gerçekten tam bir mucize yasamissin. Degerlerin cok kötüydü. Doktorlara kalsa imkansizdi. Neler uyguladiniz sen ve eşin. Bizimle de patlassana ayrintisiyla.Hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin rabbim cok asevindim. Bize umut oldun :)

saol cnm inşllh hpnzn muizesi gerçkleşir cnm ben eşime keçi boynuzu kürü her akşam 1 bardak ,soğuk pres keçiboynzu pkmezi sah akşam,çörek otu sabah akşam 2 kahve kaşığı,çörek otu yağı sabhları,ginsing,sabahları ,omega 3,6,9 akşamları,akşam yemeğinden 2 saat snra bir bardak kırkkilit otu,sabah akşam incir kürü bide cnm her akşam 1 avuç fındık ,bademm bide medie hurması bu kadr ama bnm eşim bnlara inanarak içiyrdu şifa nytne içiyrdu bide tam saatinde hiç aksatmadn içrdi inşllh hpnz bu mutlulğu yaşarsnz

kızlar merhaba, eşimin sperm testine bakabilir misiniz? bu 3. testi. daha önce yaptıklarında sayı ılkınde 19 mılyon ileri hareketli %18 / 2. testinde sayı 15 mılyon ileri hareketli de %15 di 3. testi ise bu sekılde. proxeed evıcap gıbı bı cok ılac kullandı kecı boynuzu kullandı ama sayı bı anda bu sekılde dustu bız artıcak dıye umarken sok olduk. sımdı de caksır suyu ve aktarın hazırladıgı bır macunu kullanıyo. aynı zamanda da kecı boynuzu pekmezı ve dktorun verdıgı klomenı kullanıyo. dokta ılac bır anda sayıyı dusurup sonra tavan yaptırabılır demıs ama benım moralım cok bozuldu ve dogal yolla olacagına daır ınancım yok artık asılama yaptırmayıp dırek tup bebek yaptırmak ıstıyorum ama yıne de bıraz daha ekleyelım belkı doktorun dedıgı gıbı olur dedık. ıns fazla bekletmeden dogal yolla gelır bebeklerımız.

Eklentiler

• img.png
    24,2 KB · Görüntüleme: 62

Proxeed eşimde kullandı düzenlide kullanmadı 3 ay arada keçiboynuzu ,8 milyondu 21 milyon oldu tüp bebek tedavisine başladık, doktorum aşılamanın zaman kaybı ve maddi yönden kayıp dedi.

_balprensesi_ canim ileri hiziniz cokgüzel. Bence bekleyin. Ne zamandir olmuyo?

Inan sayiyi artirmak cok kolay. Çinko folik asit l arginin ve keten tohumu yağı da kullanin.

Hiziniz güzel sayi düşük de olsa hiz iyiyse dogal yoldan oluyo

Proxeed eşimde kullandı düzenlide kullanmadı 3 ay arada keçiboynuzu ,8 milyondu 21 milyon oldu tüp bebek tedavisine başladık, doktorum aşılamanın zaman kaybı ve maddi yönden kayıp dedi.

eşim düzenli kullandı ama proxeed pahalı geldi bir ay kullandıktan sonra eczane muadilini vermişş aynı içerik ama fiyatı uygun dıye esım o ılacı kullandı ama adını unuttum sımdı. aynen asılama bence zaman ve para kaybı ve ılk asılama genelde tutmuyo .o stresı ve sıkıntıyı cekmetense tup bebek daha mantıklı en azından ıhtımalı de yuksek. sızın ne guzel artmıs sayı aslında sınırın da ustunde neden tup bebek yaptırıyosunuz kı ?

inş canım tek ıstegım dogal yolla olması zaten. bız 1 bucuk yıllık evlıyız nerdeyse 1 yıldan fazladır korunmuyoruz. folık asıt var aslında esıme de ıcırıyım o zaman. sizin nası gidiyo daha test yaptırdı mı esınız?

B
biz sayının arttıgını bilmiyorduk canım tüp bebek tedavisine başladık eşimn orda yapıldı tahlili orda çıktı , artık başlamış olduk bide benim yaşım 38 beklemek istemedik. Ama bence aşılamayı hiç düşünme. Yaptıracaksan tüp bebek yaptır, benim bir kızım var doktor olur diye ilgilenmedi bile.

anladım canım Allah bağışlasın inş kızına bir kardeş gelir. ben de öyle düşünüyorum aşılamayla uğraşmak yerine direk tüp bebek. ama inş gerek kalmaz..

Bencede inş gerek kalmazda, benimde çarşamba günü iki tane transferim olacak bakalım hakkımızda hayırlısı.

Bencede inş gerek kalmazda, benimde çarşamba günü iki tane transferim olacak bakalım hakkımızda hayırlısı.

İnş tutunurlar annelerine. nasıl bir süreç canım tüp bebek ben açıkcası korkuyorum da iğneler ilaçlar yumurta toplama transfer vs seni en çok ne zorladı mesela?

İnş canım . Bi zorluk yaşamadım sadece 7 gün ignem vardı onu eşinde yapabiliyor sonra bu igne son 3. Gün iki igne oldu, yumurta takibim yapıldı çatlatma ignesi vurldum, 2 gün öncede yumurtam toplandı anesteziyle aynı gün sabahda eşim sperm tahlili verdi , bugunde aradılar 19 yumurtam olmuştu 11 döllenmiş çarşamba günü transfer yapılacak diye. Raporumda yoktu 1 kızım oldugu için toplamda 6,500 tl ödedim

iğneden korktuğum için sanırım bu iğneleri nası olurum endişesi var gerçi normal iğne gibi can yakmıyo diye biliyorum ama ne kdr doğru. maşallah ne güzel döllenmişler. 2 tane koyucaklarsa ikiz olma ihtimali yüksek o zaman ben tek embriyo transfer ediliyo artık biliyodum. ayrıca fiyat da benim aklımdakinden daha uygunmuş ben 10 bini bulur diye düşünüyodum. ilaçlarda da dahil dimi? bu arada istanbulda mı yaptırıyosunuz? çok soru sordum kusura bakmayın :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…