Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
_balprensesi_ canim bizde 10 aydir bekliyoruz. Sayimiz 25 milyon ileri hizimiz % 20 yavas hizi % 10 lökosit fazla. Kültür testi vericez kurlere ilaclara devam şimdilik
kızlar merhaba, eşimin sperm testine bakabilir misiniz? bu 3. testi. daha önce yaptıklarında sayı ılkınde 19 mılyon ileri hareketli %18 / 2. testinde sayı 15 mılyon ileri hareketli de %15 di 3. testi ise bu sekılde. proxeed evıcap gıbı bı cok ılac kullandı kecı boynuzu kullandı ama sayı bı anda bu sekılde dustu bız artıcak dıye umarken sok olduk. sımdı de caksır suyu ve aktarın hazırladıgı bır macunu kullanıyo. aynı zamanda da kecı boynuzu pekmezı ve dktorun verdıgı klomenı kullanıyo. dokta ılac bır anda sayıyı dusurup sonra tavan yaptırabılır demıs ama benım moralım cok bozuldu ve dogal yolla olacagına daır ınancım yok artık asılama yaptırmayıp dırek tup bebek yaptırmak ıstıyorum ama yıne de bıraz daha ekleyelım belkı doktorun dedıgı gıbı olur dedık. ıns fazla bekletmeden dogal yolla gelır bebeklerımız.
aynıyız canım benim de yaş otuz olcak kasımda ve daha siftah yok etrafım hamilelerle dolu. her gün yeni birinin ya doğum haberini ya da hamile haberini alıyorum. rüyamda bile bebek düşünüyorum. hiç kolay diil takmamak biliyorum. sen de hormon testi yaptırmadıysam yaptır muhakkak. ben düzenli adet olmama ragmen prolaktınım 60 cıkmıstı gebelıge engel bır degermıs sonra 2 lere kadar dustu ılacla ama hala tık yok o ayrı. rahım fılmı ben de cektırmeyı dusunuyorum. ama korkuyorum bıraz._balprensesi_ ahhh canim kolay olsa keşke takmamak. Yaş oldu otuz. Arkadaşlarım ikinciyi doğuruyo ben daha birine bile kalamadim. Vardir rabbimin bir bildiği. Dua edip ağlayıp oturuyorum bu ara.
Elimden bisey gelmiyo. Bide yaklasik 1 haftadır damla damla kanamam var.
Daha önce de gittim doktora bişey de çıkmıyo. Bende de mi sorun var acaba diyorum. Rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum bakalim
canım eşinin sonuçları o kadar kötü değil..ilaçları ve kürleri düzenli bir şekilde içti mi eşin.çünkü bu tür kür ve ilaçlarda süreklillik çok önemli..evet sayınız baya düşük ama ileri hareketli normal değerin biraz altında biraz daha iyi olursa bence doğal yoldan olmaması için bir neden kalmaz diye düşünüyorum..eşimin ilk testinde sperm sayısı 63 milyondu ikinci testinde 34 milyon olmuştu ama doktoru sperm sayısı herşeye bağlı değişebilir(stres-hastalık-kullandığı ilaçlar) bizim için önemli olan ileri hızlı değerinin yüksek olması dedi..eşimin ileri hızı %17 toplam hareketli %37 5. kutu proxeed plusu başladık eşim çarşamba günü sperm testi yaptıracak.ilacın dışında 1 ay havuç suyu verdim..sabah zeytinyağında bekletilmiş kuru incir..akşamları karışık çerez.1 adet muz..1 haftadırda keçiboynuzu kürüne ve sabah aç karnına ceviz yemeye başladı.bakalım çarşamba testi yaptıracak perşembe sonuçlar belli olur..yazarım burdan sonuçları..inan bende çok stresliyim yaptığımız kürlerin içtiği ilaçların ters etki yapmasından çok korkuyorum....
bir taraf düzelirken diğar taraf bozuluyo canım. sayı basta normaldi ama hareketlılık az demıstı dr. sonra verdiği ilaçları düzgün kullandı pekmezi de aynı şekilde bu sefer de hız arttı ama sayı git gide düştü. şimdi ki bitkiles ilaçları da sabah akşam düzenli kullanıyo inş faydasını görür. çakşır suyu sayıyı artırmada baya faydalıymıs bizde aralık sonuna tekrar test vericez. ılaclar 3 ay sonra etkisi gösterdiğinden bakalım sonuclar nası olucak. ıns Allahım kucaklarımızı bos bırakmaz ısteyen herkese bu duyguyu yasatır.
Canım dua edin bol bol rabbim ol derse olur..sabır..dua_balprensesi_ canim benim prolaktine hic bakılmadi. Doktor nedense gerek görmedi. Diğer hormonlarım normal.
YErlesme kanamasi değildir cnm 1 hafta oldu artik hemde daha cok erken adetim bitti 5.gun basladi bu akıntı.
Benim arada oluyo bu ara kanamalar. Hiçbişey de çıkmıyo. Anlamadım gitti. Rabbim tez zamanda kavustursun bizleri evlat kokusundan mahrum birakmasin.
Dualara siginiyorum. Bugün yine hamile biriyle tanistim baka kaldim kadina. O kadar güzel geliyoki sanki ben hic olamiycakmisim gibi hissediyorum üzülüyorum
pempeportakal dua ediyoruz canim sürekli.Haklisin rabbim ol drderse olacak.
Inşallah bizler icin de ol desin Rabbim gondersin mucizelerimizi.
Inan cok yıprandik cookk.
gecen gun aktara gittik adam bana bakti bu mesele sizi cok yıpratmis dedi. Artık herkes anliyo icten ice agladigimi uzuldugumu
_balprensesi_ canim benim prolaktine hic bakılmadi. Doktor nedense gerek görmedi. Diğer hormonlarım normal.
YErlesme kanamasi değildir cnm 1 hafta oldu artik hemde daha cok erken adetim bitti 5.gun basladi bu akıntı.
Benim arada oluyo bu ara kanamalar. Hiçbişey de çıkmıyo. Anlamadım gitti. Rabbim tez zamanda kavustursun bizleri evlat kokusundan mahrum birakmasin.
Dualara siginiyorum. Bugün yine hamile biriyle tanistim baka kaldim kadina. O kadar güzel geliyoki sanki ben hic olamiycakmisim gibi hissediyorum üzülüyorum
XXYYXXYY cok haklısın canim ama.artik elimde olmuyo üzülmemek
hic olmayacak fikrini kabullenmek istemiyorum ama düşünmekten de kendimi alamıyorum.
Inan degeleri bizlerden cok daha kötü olanlarin hamile kaldiklarina cok kez şahit oldum.
o yüzden hersey nasip. Nasipte varsa olacak.
Yoksa da sorun olmasa bile olmaz.
Allaha tam olarak teslim olabilsek hersey daha kolay olacak bir yapabilsek
Aynen canım o arkadaş hemde sıfır morfolojiyle hamile kalmış.mucize resmen.allahım bizede yaşatsın :)aynen canım tabiki elimizde olmadan sızlanıyoruz kendini başka şeylere ver mesela...kitap oku gerçekten birazda olsa uzaklaştırıyor insanı...düşün düşünme demiyorum ama olumlu düşünelim hep birlikte birisi olumlu bişey yazınca buraya inan eşimin sonuçları gibi çok seviniyorum..evet bizim sonuçlarımızdan daha kötü olan kişiler var burda ama bak daha geçen bir aradaş yazdı sonuçları kötü olmasına rağmen hamileymiş..bunların hepsi bize birer umut..bebeklerimiz biraz naz yapıyorlar daha zamanı gelmememiş diye düşünmek lazım..nasibimizde varsa elbette olacak canım Rabbim hakeden herkese bu güzel duyguyu tez zamanda yaşatsın inşallah
Aynen canım o arkadaş hemde sıfır morfolojiyle hamile kalmış.mucize resmen.allahım bizede yaşatsın :)
XXYYXXYY kesinlikle mucize. 10 gün önce filandi yazmis başlığa eşinin sonuçlarını.
Bende icimden dedimki bizden daha kötü durumda olanlar var şükür halimize dedim
Rabbim ol deyince hersey mümkün. Bu değerler hepsi hikaye. Hepsi bizim imtihanimiz.