- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
ssaol yorumun için canım henüz dr a göstremedik sonucumuzu ama keçi boynuzu ve çakşır suyuna başladı bile eşim.Canim ileri hızınız hic yok sanirim. Sadece yavaş hareketli var o da gayet iyi. Ama önemli olan ileri hizli hareket çünkü yumurtayı onlar dolleyebiliyo. Sayiniz da biraz düşük. Keçiboynuzu kürü yapin birde cinko ve folik asit takviyesi inşallah faydasi olur
Canim gittiniz mi doktorassaol yorumun için canım henüz dr a göstremedik sonucumuzu ama keçi boynuzu ve çakşır suyuna başladı bile eşim.
ne diyecek bilemiyorum korkuyoruz
gitik cnm şükür verikosel fln çıkmadı dr tabiiki proxeed verdi sadece 3 ay sonra tekrar test yaptrcaz bakalm işe yarıcakmıCanim gittiniz mi doktora
geçmiş olsun canım ilaçla düzelir inşallah gönlünü ferah tut.bizde çarşamba günü gidicez bakalım ne çıkacak muayenelerdegitik cnm şükür verikosel fln çıkmadı dr tabiiki proxeed verdi sadece 3 ay sonra tekrar test yaptrcaz bakalm işe yarıcakmı
avcılar hospitale gittik cnm 50 tl bişeydi spermiyogram. dr da hakan yoldakalmaz,geçmiş olsun canım ilaçla düzelir inşallah gönlünü ferah tut.bizde çarşamba günü gidicez bakalım ne çıkacak muayenelerdedr. selen sezginsoydan randevu aldım ama hala emin değilim gidip gitmeme konusunda.siz hangi hastaneye gittiniz spermiogram için fiyatı nedir?
anladım canım normalmiş.hakkımızda hayırlısıavcılar hospitale gittik cnm 50 tl bişeydi spermiyogram. dr da hakan yoldakalmaz,
canım morfoloji düşük çıkmış yani şekil bozukluğu olan spermler çoğulukta demek. 100 spermden sadece 3 ü normal. bozuk spermler yumurtayı dölleyemiyo malsesef. döllenme olsa da düşük olabiliyo. keçibyonuzukürü ve e vitamini birde kırkkilit bitkisinin çayını içirin eşinize.Merhabalar, eşimin sperm değerleri hepsi iyi olmasına rağmen morfoloji normal %3 çıkdı. İki kadın doğumcuda bunu önemsemedi ama arştırdığım kadarıyla önemliymiş. benim bir çocuğum var 1 sene öncede bir düşüğüm oldu ve onan sonra hamile kalamadım. sizce bunla alakası varmıdır. Deneyimli arkadaşlarım cevaplayabilirse bni büyük sıkıntıdan kurtarr..
canım proxeed i kullanın ama keçiboynuzu çinko ve folik asit takviyesi de yap eşine. proxeed kullanıp sonuç alan da var alamayan da . şansa bırakma derimgitik cnm şükür verikosel fln çıkmadı dr tabiiki proxeed verdi sadece 3 ay sonra tekrar test yaptrcaz bakalm işe yarıcakmı
canım morfolojinizde sorun var gibi duruyo. %4 normal değer verilmiş ama sizin %2 hemen doğal e vitamini kırkkilit otu çayına başlasın eşin. aslında sayınız ve ileri hızınız bizden daha iyi. ama morfolojinizin düzelmesi lazım. .birde keçiboynuzu soğuk pres kullansın eşin.abstinans:4 gün
miktar:2.2cc
renk:sarımtrak
ph:8
vizkozite+++)
likefaksiyon:60 dk
frukotoz (+)
1 cc'deki spermatozoon:10.000.000 n:15.000.000
total spremmatozoon:22.000.000 n:39.000.000
ileri hareketli:%32 n:%32
yerinde hareketli: %21 t.motil:%40
hareketsiz:%47
vital boyama: %80 n:%58
lokosit:200.000/cc n:1.000.000
morfoloji
değerlendirilen spermatozoa sayısı:100 adet
normal yapı :%2 n:%4
anormal yapı:%98
baş defekti:%54
boyun defekti:%27
kuyruk defekti:%17
canım sayınız malesef az ve ileri hızınız nerdeyse yok. hemen keçiboynuzu özü, çinko, l arginin, selenyum, e vitamini kapsüllerini alın eşin başlasın hemen. birde marankinin ballı karışımı var onu yaptırın bi aktara. ayrıca bol bol nohut yemeği yedir eşine. suyu bol içsin. keçiboynuzundan sonra birde akşamları havuç suyu içsin. ama keçiboynuzu bitince başlayın. en az 3 ay devam edin. inşallah şifa olurBizimde en son durum buydu ne yapabiliriz artması için
Saydığınız Kapsülleri eczaneden mi alacağız? İsimleri bunlar mı? Maalesef hızımız hiç yok nerdeyse doktor da aynı şeyi söyledi tüp bebek önerdi ama çalıştığımız için başlayamadık. Bu süreçte de boş durmak istemiyoruz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.canım sayınız malesef az ve ileri hızınız nerdeyse yok. hemen keçiboynuzu özü, çinko, l arginin, selenyum, e vitamini kapsüllerini alın eşin başlasın hemen. birde marankinin ballı karışımı var onu yaptırın bi aktara. ayrıca bol bol nohut yemeği yedir eşine. suyu bol içsin. keçiboynuzundan sonra birde akşamları havuç suyu içsin. ama keçiboynuzu bitince başlayın. en az 3 ay devam edin. inşallah şifa olur
canım benim eşim bunları kullanıyo. ama siz birde e vitamini alın günde bir tane ondan da içsin. bunların hpepsnden birer tane içiyo eşim. e vitamini de yine solgar firmasının var. marankinin ballı karışımını mutlaka yaptırın. keçiboynuzu özünü de günde iki defa sabah akşam birer kaşık yesin.Saydığınız Kapsülleri eczaneden mi alacağız? İsimleri bunlar mı? Maalesef hızımız hiç yok nerdeyse doktor da aynı şeyi söyledi tüp bebek önerdi ama çalıştığımız için başlayamadık. Bu süreçte de boş durmak istemiyoruz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.
Çok teşekkür ederiz kesinlikle alacağız ve yaptıracağız çok çok sağolun umarım işe yararcanım benim eşim bunları kullanıyo. ama siz birde e vitamini alın günde bir tane ondan da içsin. bunların hpepsnden birer tane içiyo eşim. e vitamini de yine solgar firmasının var. marankinin ballı karışımını mutlaka yaptırın. keçiboynuzu özünü de günde iki defa sabah akşam birer kaşık yesin.