- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
Canım brnim ne zaman istersen yaz bana.ayyy canım yaaa güldürdün beni. bu gazla adamı görevden çağırcam şimdi :) bat a iki gün var ama bende acayip derecede ateş basması var bide karnıma günde bir kere filan kramp gibi ağrı giriyo. adet belirtileri de var. bu ay herşeyden var biraz biraz hadi hayırlısı bakalım :) gaza getirdin beni sana yetişcem bende bak görböyle konuşunca çok iyi geliyo bana var ya anlatamam. aslında benim tek ihtiyacım olan biraz bana moral verecek halimden anlayacak insanlarla konuşmak. peş peşe çocuk doğuran arkadaşlara durumumu anlatınca anlamıyolar. bide demiyolar mı amaaaan biz doğurduk da ne oldu, belki olmaması daha hayırlıdır diye, çıldırıyorum yaa. bak işte böyle senin gibi cıvıl cıvıl halimden de anlayan insanlar çıksın hep karşıma ohhh beee. günler sonra kendime getirdin beni canım yaaa
canım sende gel aramızaaKızlar ne kadar güzel destek oluyosnz birbirinize
evet canım lökosit aşırı fazlaymış hemde ama 6 doktor gezdik hiçbiri fazla demedi ilaç da vermedi. en son izmirde medipol e gittik sağolsun ordaki doktor emodex(bitkisel) ve antibiyotik olarak augmentin verdi. 5 gün sonra bitiyo idarar tahlili verecek. 2 ay sonra da kültür bakalım ilacın etkisi olmuşmu görmek için dedi. inşllah hiçbirine gerek kalmaz da olur bir an önceLökosit çok fazla canım eşin bir doktor yardımı alsa daha iyi sonuç alırsınız. Bide evicap ve zinco icsin faydası oluyor.
Inşallah düzelir canım. Bizde sperm testi 8 ileri ve yerinde hareketli 21 hareketsiz sperm vardı. Ben tüp bebek ile evlat sahibi oldum. Tabi benim eşim doktor gözetiminde igne ve bitkisel takviye kullandı. 450 bine yükseldi. 3 aylik hamile iken bıraktı. Doğumdan 3 hafta sonra sperm testi yaptı. 5 milyona çıkmış. Bide ilk tüp bebek denememiz de eşim vitamin kullanmamisti. O tutmadı ve dondurulmuş bile yoktu. Ikinci de vitamin kullandı. Ogluma hamile kaldım ve 3 dondurulmus embriyo var. Vitamin spermin üstünde önemli rolü var. Selenyum ace plus da kullandı. Oda fayda eder bilgineevet canım lökosit aşırı fazlaymış hemde ama 6 doktor gezdik hiçbiri fazla demedi ilaç da vermedi. en son izmirde medipol e gittik sağolsun ordaki doktor emodex(bitkisel) ve antibiyotik olarak augmentin verdi. 5 gün sonra bitiyo idarar tahlili verecek. 2 ay sonra da kültür bakalım ilacın etkisi olmuşmu görmek için dedi. inşllah hiçbirine gerek kalmaz da olur bir an öncebiz hareket düşük diye keçiboynuzu havuç suyunu dayadık eşime ama lökosit olunca hiçbir işe yaramamış demekki. e vitminini 1 ay kullandı bıtaktı yeterli olur diye düşündük. fazlası zararlı olurmu bilmiyorum canım. zinco emodex in içinde de var. inşallah faydası olur rabbim kimseyi bu konuda imtihan etmesin
Sagol canım bu söylediklerinin hepsini not alıyorum. Allah razi olsun. Ne güzel melegini almissin kucagina. Darisi bize ve isteyen herkese olsun inşallah. Bizde 6 ay daha bekleyip asilamaya gidicezInşallah düzelir canım. Bizde sperm testi 8 ileri ve yerinde hareketli 21 hareketsiz sperm vardı. Ben tüp bebek ile evlat sahibi oldum. Tabi benim eşim doktor gözetiminde igne ve bitkisel takviye kullandı. 450 bine yükseldi. 3 aylik hamile iken bıraktı. Doğumdan 3 hafta sonra sperm testi yaptı. 5 milyona çıkmış. Bide ilk tüp bebek denememiz de eşim vitamin kullanmamisti. O tutmadı ve dondurulmuş bile yoktu. Ikinci de vitamin kullandı. Ogluma hamile kaldım ve 3 dondurulmus embriyo var. Vitamin spermin üstünde önemli rolü var. Selenyum ace plus da kullandı. Oda fayda eder bilgine
Amin canım inşallah sizinde olur birgün. Bak ben senden daha ümitsiz vakayim. Bizim bile oldu. Rabbim ol deyince olacak elbet birgün. Dert etme hepsi geçecek.Sagol canım bu söylediklerinin hepsini not alıyorum. Allah razi olsun. Ne güzel melegini almissin kucagina. Darisi bize ve isteyen herkese olsun inşallah. Bizde 6 ay daha bekleyip asilamaya gidicez
Belki gelmez canim kirmizlar belli olmaz :) bizde 1 yildir deniorz bakalim bu ay cok belirti yasiorm :)canım sende gel aramızaaburası da olmasa ben kafayı yerdim zaten. inan burda kafam dağılıyo biraz benim durumumdakilerin hamile olduğunu görüce umudum artıyo. sende sıkıldıkça yaz canım. benim 7. deneme bu ay bat yarın bekliyorum gelsin bitsin de yeni döneme başliyim :)
benim az önce geldi canım malesefBelki gelmez canim kirmizlar belli olmaz :) bizde 1 yildir deniorz bakalim bu ay cok belirti yasiorm :)
Canim 7 ay olmus henuz uzulme lutfen insallah diger aylarda olur...benim az önce geldi canım malesefhayırlısı artık alıştım bu duruma
aminn canım inşallah. senin bat ne zaman bu arada. inşallah senin olur bu ay. 1 yıl olmuş sen daha önce hakediyosun :)Canim 7 ay olmus henuz uzulme lutfen insallah diger aylarda olur...
sayı 2 milyon hızlı ileri hareket %1 birazda enfeksiyon var galiba .....ya doktor haklı olabilir ....ama nasip diye bişi de var hamile kalman için gerekli olan 1 tane sperm allah verdikten sonra olmaz diye bişi yok ....şahsi tavsiyem de doktorun dediği gibi direk tüp bebek yaptırın hiç ilaçıydı kür üydü stresiydi aşılamasıydı bilmem nesiydi uğraşmaya gerek yok ....para olsa bende yaptırcam da para yok ....devlette birsürü ıvır zıvır işleri var hatta henüz aşılama bile yapmıyolarken bize tüp ü hiç yapmazlarArkadaşlar Merhaba bugün eşimle test sonuçlarını aldık bu kez çok umutluyduk ama doktorumuz normal yolla gebelik sizin için bi mucize olur hatta aşılama bile tutmaz zaman kaybetmeyin direkt tüp bebek deneyin dedi. Ama özel hastane olunca güvenemedik lütfen yardımcı olun bizim tek çaremiz tüp bebek mi
canım sonuçlarınız çok iyi değil evet ama senin eşinde de benim eşimin kadar lökosit çıkmış. löosit sayıyı ve hızı direk etkiliyo. eğer yaşınız küçükse bence antibiyotik tedavisi biraz vitamin takviyesi ve keçiboynuzu kürünü dendeyin. ne zamandır deniyosunuz bu arada? ilk test sonucunuz mu?Arkadaşlar Merhaba bugün eşimle test sonuçlarını aldık bu kez çok umutluyduk ama doktorumuz normal yolla gebelik sizin için bi mucize olur hatta aşılama bile tutmaz zaman kaybetmeyin direkt tüp bebek deneyin dedi. Ama özel hastane olunca güvenemedik lütfen yardımcı olun bizim tek çaremiz tüp bebek mi
benim arkadaşımın eşinde sadece 1 tane sperm çıkıyodu onlar marankinin kürünübirde havuç kürünü denemişlerdi ve arkadaşım hamile kaldığı ay eşinde 5 milyon sperm çıkmış. siz bilirsniz canım ama bence yaşınız küçükse bekleyin kürlere devam edin derim. lökositi unutma sayıyı o da çok etkiliyo. yaşınız büyükse bencede vakit kaybetmeyin çünkü 1 yılı geçmiş. hayırlısı olsun hakkınızda canım. senin durumun böyle benim arkadaşımın eşinde 98 milyon sperm varken 2 sene bekledi. herşey kısmet. hakkınızda hayırlısı olsun inşllah.O zaman hiç zaman kaybetmeden ve iyice yıpranmadan en iyisi tüp bebek gibiVitamin, keçiboynuzu hepsini denedik bu ilk test değil 4. Testimiz bu. 1 yılı geçti neredeyse 1 buçuk yıl olacak ama olmuyor maalesef
anladım canım Allah yardımcınız olsun. karar sizin artık benim eşim de 33 yaşında ben 30. bizim de çok vaktimiz yok 6 ay daha bekleyip aşılamaya gidicez. rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah size de. dua edelim birbirimizeDoktorun demesine göre eşimin hap vb boğazdan aldığı ilaçlar kanına karışmıyor vitamin için iğne oldu bu 4. ay ama onunda hiçbir etkisi olmadı. Ve bekledikçe daha çok yıpranıyor ve bu durumda hormonları daha da kötüye gidiyor. Eşim 31 yaşında ve bütün yaşıtları baba olmuş durumda buda onu çok üzüyor