amin canım.sağolasın güzel dileklerin için. Allah sağlık sıhhat versin gerisi önemli değil. bu kadar imkansızlıklar içinde doğal yoldan hamile kaldım. insanlara umut oldum vesile oldum. o bile yeter bana. Bundan sonra canım dualarım hep herkes için hayırlısı olacak. ben çok istedim bu bebeği kendimi çok kaptırdım. 14 ay bekledim ben. 14 ay ağladım olmuyor diye. şimdi diyorum ki hayırlısı. Sen de çok takma kafana nolur. olmaz diye birşey yok ama herşeyin bir zamanı var. hala istiyorum ama eskisi gibi değilim artık.matsiyahoje canım yaa şu kız neler yapıyo bi bakayım dedim son mesajlarını okudum. Allah sana eşine sağlık versin öncelikle. Allah birdaha verir inşallah. bende yine tutturamadım. 9 ay bitiyo. ocakta da olmazsa artık aşılamaya bakıcaz. sen bi kere başardın yine olur inşallah. en azından hamile kalabiliyosun bunu öğrendin. Allah sağlıklı sıhhatli bir evlat daha nasip etsin sana inşallah. bende bu ay umutluydum ama yok olmuyo
Amin canım inşallah.matsiyahoje canim bende öyle artik bu ay daha rahatim. Iliski bile 4 defa anca oldu. Akisina bıraktım olursa olur. Dua sayfalarina katıldım her gün dua okuyoruz o beni cok rahatlattı. Herşey nasip.hayatta. hayırlısı istemek lazım. Srn bana umut oldun. Dualarimdasin canim benim. Senin hakkin cok bende. Allah tez zamanda sağlıklı bir bebek versin inşallah sana da bana da.
bu yazdıklarınız hiçbişey ifade etmiyo. 30 yazmışsınız yanında %55 de yazıyo. bu ne demek???? sayı milyon mu bin mi???spermiogram testi
hareket :
30........%55
60......%50
120......%45
sayı: 10.6 ml
sizce nasıl kızlar çok mu düşük
ben 26 yaşındayım 7 aydır bebek istiyoruz ..bu yazdıklarınız hiçbişey ifade etmiyo. 30 yazmışsınız yanında %55 de yazıyo. bu ne demek???? sayı milyon mu bin mi???
totalde mi ml demi????? hiç açıklayıcı yazmamışsınız yardımcı olamıycam üzgünüm
canım isim ve kimlik bilgileri görünmeden resim çekip atarsan daha iyi yardımcı olurum. hareketlilik %55 hangisi 3 çeşit hareket var.ben 26 yaşındayım 7 aydır bebek istiyoruz ..
eşim 29 yaşında ilk kez yaptırıyoruz çok anlamıyorum ..bu yüzden size sormak istedim
hareketlilik yazdığım gibi ..sayıda 10 milyon testte ne yazıyosa onuda yazdım bende teşekkür ederim .
merhaba kızlar eşim dün ve ondan 15 gün önce iki kez spermiogram testi yaptı size değerleri yazcam lütfen yorum yaparmısınz
1.test sonucu,
völüm:4.71
renk:sarımtırak
ph:7,5
vizkozite+)
likefaksiyon:20 dakika
fruktoz+)
MİSROSKOPİK İNCELEME
SPERMATOZOA SAYISI:2.000.000
total spermatozoa saysı:9.420.000
ileri hareketli:%3
yerinde hareketli:%3
hareketsiz:%94
toplam ileri areketli sperm saysı:282.600
yuvarlak hücre sayısı:400.000
lökosit: /ml
eritrosit: /ml
vitalite:%15
hipoozmotik şişme (hos) test:%
pellet:
retrograd ejakülasyon:
MORFOLOJİ: NORMAL %O ANORMAL %100
BAŞ: %93 BOYUN: %57 KUYRUK:%32 STOPLAZMİCK DAMLACIK :%2
yardımn için çok saol cnm biz blrı hepsni kullandk sayımz düştü bende ne yapacağımı blmyrm daha önce 8 milyndu sperm sayısı ileri hareketlilik %39 du morfoloji %1 di ama bnlrı 3ay kullandk test yaptık sonç bu çok kötü
canım doktora gösterdiniz mi??? sayınız epey düşük görünüyo.Eki Görüntüle 1658422 Yardım edermisiniz sonuçlarımız nasıl
Eşim sperm sayısı 8 milyondu proxxed kullandı ama düzenli kullanmadı arada keçi boynuzu pekmezi 21 milyon olmuş.düzenli kullanmak gerekiyor
Canım evet 21 milyon ama normal de zor galiba.tüp bebek için tedaviye başladım hayırlısı artık tutmazsada kürlere devam.canım test biraz farklı. 21 ben sadece 21 sandım. milyonsa bence gayet iyi. yanında milyon filan yazmayınca şaşırdım. çok düşük dedim. kusura bakma üzdüysem.
ama ilk defa böyle bi test gördüm. genelde yanında bin yada milyon filan yazıyo da.
21 milyon iyi bi değer. olur inşallah kürlere devam :)