Erkek İnfertilitesi spermiyogram sonucu yardım :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ebru_ko canim soğuk pres pekmezini kullandık biz. Yanliz üzerinde soguk pres yazacak. Normal pekmez olmuyo istersen saracaoglunun kuru var onu da yapabilirsin.

amin canım.sağolasın güzel dileklerin için. Allah sağlık sıhhat versin gerisi önemli değil. bu kadar imkansızlıklar içinde doğal yoldan hamile kaldım. insanlara umut oldum vesile oldum. o bile yeter bana. Bundan sonra canım dualarım hep herkes için hayırlısı olacak. ben çok istedim bu bebeği kendimi çok kaptırdım. 14 ay bekledim ben. 14 ay ağladım olmuyor diye. şimdi diyorum ki hayırlısı. Sen de çok takma kafana nolur. olmaz diye birşey yok ama herşeyin bir zamanı var. hala istiyorum ama eskisi gibi değilim artık.

matsiyahoje canim bende öyle artik bu ay daha rahatim. Iliski bile 4 defa anca oldu. Akisina bıraktım olursa olur. Dua sayfalarina katıldım her gün dua okuyoruz o beni cok rahatlattı. Herşey nasip.hayatta. hayırlısı istemek lazım. Srn bana umut oldun. Dualarimdasin canim benim. Senin hakkin cok bende. Allah tez zamanda sağlıklı bir bebek versin inşallah sana da bana da.

Amin canım inşallah.
Ben şunu gördüm 1tane bile sağlıklı sperm oluşsa doğal yoldan hamile kalınabiliyor. Morfoloji hız sayı vs bahane. Benim hiç umudum yoktu ama oldu. Bir daha yine olacak hayırlısıyla hepimizin olacak. Rabbim kşmseyi evlat acısıyla sınamasın çok zormuş. Yaşadıklarımdan sonra gördüm ki hamile kalmaktan önemlisi o bebeği sağlıkla kucağına almak.

kızlar hadi müjdeleri haberler verin de kendimize gelelim yaaa. ben yine adet oldum dün iki gündür ağlıyrum. tatil planı yapmıştık eşimle. arkadaşlara gidecektik adet olunca iptal ettim. sırf evde küçük bebekleri var diye

bu ay daha çok yıkıldım gittikçe daha zor oluyo alışmam gerekirken

kızlar hadi müjdeleri haberler verin de kendimize gelelim yaaa. ben yine adet oldum dün iki gündür ağlıyrum. tatil planı yapmıştık eşimle. arkadaşlara gidecektik adet olunca iptal ettim. sırf evde küçük bebekleri var diye

bu ay daha çok yıkıldım gittikçe daha zor oluyo alışmam

spermiogram testi
hareket :
30........%55
60......%50
120......%45

sayı: 10.6 ml
sizce nasıl kızlar çok mu düşük

spermiogram testi
hareket :
30........%55
60......%50
120......%45

sayı: 10.6 ml
sizce nasıl kızlar çok mu düşük
bu yazdıklarınız hiçbişey ifade etmiyo. 30 yazmışsınız yanında %55 de yazıyo. bu ne demek???? sayı milyon mu bin mi???
totalde mi ml demi????? hiç açıklayıcı yazmamışsınız yardımcı olamıycam üzgünüm

ben 26 yaşındayım 7 aydır bebek istiyoruz ..
eşim 29 yaşında ilk kez yaptırıyoruz çok anlamıyorum ..bu yüzden size sormak istedim
hareketlilik yazdığım gibi ..sayıda 10 milyon testte ne yazıyosa onuda yazdım bende teşekkür ederim .

canım isim ve kimlik bilgileri görünmeden resim çekip atarsan daha iyi yardımcı olurum. hareketlilik %55 hangisi 3 çeşit hareket var.

resim çekip atarsan daha iyi olur . biraz değişik geldi. mesela sayı totalde var birde ml de. hareket ileri hareket var yerinde hareket var hareketiz var birde yavaş hareketli var.

karışık bi durum yani :) o yüzden anlayamadım yazdıklarını

merhaba kızlar eşim dün ve ondan 15 gün önce iki kez spermiogram testi yaptı size değerleri yazcam lütfen yorum yaparmısınz
1.test sonucu,
völüm:4.71
renk:sarımtırak
ph:7,5
vizkozite+)
likefaksiyon:20 dakika
fruktoz+)
MİSROSKOPİK İNCELEME
SPERMATOZOA SAYISI:2.000.000
total spermatozoa saysı:9.420.000
ileri hareketli:%3
yerinde hareketli:%3
hareketsiz:%94
toplam ileri areketli sperm saysı:282.600
yuvarlak hücre sayısı:400.000
lökosit: /ml
eritrosit: /ml
vitalite:%15
hipoozmotik şişme (hos) test:%
pellet:
retrograd ejakülasyon:
MORFOLOJİ: NORMAL %O ANORMAL %100
BAŞ: %93 BOYUN: %57 KUYRUK:%32 STOPLAZMİCK DAMLACIK :%2

canım değerleriniz çok iyi değil. sayınız az, hızınız düşük.

birde morfoloji sorununuz var. yani spermlerde şekil bozukluğu var.

keçiboynuzu kürü, e vitamini, kırkkilit otu çayı, çinko kapsül, folik asit, L. Argının kapsül, selenyum kapsül kullanın. keçiboynuzunu soğuk pres olarak satılan pekmezini de kullanabilirsin.

dönüşümlü olarak marankinin sperm artırıcı macun tarifi var. onu da yapabilirisin. Allah şifa versin hepimize de

yardımn için çok saol cnm biz blrı hepsni kullandk sayımz düştü bende ne yapacağımı blmyrm daha önce 8 milyndu sperm sayısı ileri hareketlilik %39 du morfoloji %1 di ama bnlrı 3ay kullandk test yaptık sonç bu çok kötü

canım seni anlıyorum.bizim de sayımız düştü malesef. ileri hızımız artmış ama sayımız daha da düşmüş.

testi ne zaman yaptınız birde.15 gün sonraki test olmaz boşuna moral bozmayın

yeni spermlerin oluşması için 3 ay geçmesi lazım.

sık sık test yapmayın hem doğsu sonuç vermez hemde boşa üzülürsünüz.

bunları kullanmaya devam edin. özellikle e vitamini ve kırkkilit.

keçiboynuzunu 1 ay kullansın. sonra marankinin tarifini yapın 1 ay da onu kullansın. sonra tekrar keçiboynuzu.

yani 3 ay devamlılık önemli.

spermler öyle 1 haftada olmuyo anacım bir sperm kolay yetşimiyo

sen sıkma canını. düzenli kullan dua et rabbime sığın.

Benim bi kızım var 9 yaşında 1 sene öncede düşük yaptım yaşım geçiyor diye beklemek istemiyoruz, tüp bebek tedavisine başladık. Doktorlar normal yolla olmaz dedi ama eşimin sperm sayısı 8 milyondu hamile kaldım ama kalp atışı durdu.dokturuma göre tüp bebek için gayet iyi diyor

Eşim sperm sayısı 8 milyondu proxxed kullandı ama düzenli kullanmadı arada keçi boynuzu pekmezi 21 milyon olmuş.düzenli kullanmak gerekiyor

Eşim sperm sayısı 8 milyondu proxxed kullandı ama düzenli kullanmadı arada keçi boynuzu pekmezi 21 milyon olmuş.düzenli kullanmak gerekiyor

canım test biraz farklı. 21 ben sadece 21 sandım. milyonsa bence gayet iyi. yanında milyon filan yazmayınca şaşırdım. çok düşük dedim. kusura bakma üzdüysem.

ama ilk defa böyle bi test gördüm. genelde yanında bin yada milyon filan yazıyo da.

21 milyon iyi bi değer. olur inşallah kürlere devam :)

Canım evet 21 milyon ama normal de zor galiba.tüp bebek için tedaviye başladım hayırlısı artık tutmazsada kürlere devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…