Erkek İnfertilitesi spermiyogram sonucu yardım :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok teşekkür ederiz kesinlikle alacağız ve yaptıracağız çok çok sağolun umarım işe yarar :KK43:
inşallah canım. bak sana umut olsun. benim bir arkadaşım 4 yıl hamile kalamamıştı. eşinde sadece 1 tane sperm çıkıyodu. bu söylediğim kürlerle 6 ay sonra hamile kaldı. doktorlar tüp bebek bile olmaz diyolardı, şimdi kızını aldı kucağına. Allahtan ümit kesilmez. sen elinden geleni yap bol bol dua et. eşinin milyonlarca spermi olup hamile kalamayanlar da var. sonuçta tek bir sperm lazım bize. o ballı karışımı mutlaka yaptır. arı sütü bulabilirsen eşinle birlikte yiyin. üreme üzerinde çok etkisi varmış. biz bulamadık malesef. birde çakşır otu kökünün çayını demle onu da içir. şifa olsun inşallah.

inşallah canım. bak sana umut olsun. benim bir arkadaşım 4 yıl hamile kalamamıştı. eşinde sadece 1 tane sperm çıkıyodu. bu söylediğim kürlerle 6 ay sonra hamile kaldı. doktorlar tüp bebek bile olmaz diyolardı, şimdi kızını aldı kucağına. Allahtan ümit kesilmez. sen elinden geleni yap bol bol dua et. eşinin milyonlarca spermi olup hamile kalamayanlar da var. sonuçta tek bir sperm lazım bize. o ballı karışımı mutlaka yaptır. arı sütü bulabilirsen eşinle birlikte yiyin. üreme üzerinde çok etkisi varmış. biz bulamadık malesef. birde çakşır otu kökünün çayını demle onu da içir. şifa olsun inşallah.
Amin canım hepimize inşallah. Biz bi ara arı sütüyle bi bal ve polen karışımı yaptık onu yedi eşim. Şimdi bide bunu yaptıralım yeter ki işe yarasın. Sizin bahsettiğiniz kişi doğal yolla mı hamile kaldı sonradan?

Amin canım hepimize inşallah. Biz bi ara arı sütüyle bi bal ve polen karışımı yaptık onu yedi eşim. Şimdi bide bunu yaptıralım yeter ki işe yarasın. Sizin bahsettiğiniz kişi doğal yolla mı hamile kaldı sonradan?
doğl yolla kalmasa söyler miyim hiç :) Allahın mucizesi oldu onlara. biz yine şanslıyız milyolarca sperm var elimizde :) duaları var çocuk için onları oku bol bol. marnkinin macununu da yap mutlaka unutma.

canım sayınız malesef az ve ileri hızınız nerdeyse yok. hemen keçiboynuzu özü, çinko, l arginin, selenyum, e vitamini kapsüllerini alın eşin başlasın hemen. birde marankinin ballı karışımı var onu yaptırın bi aktara. ayrıca bol bol nohut yemeği yedir eşine. suyu bol içsin. keçiboynuzundan sonra birde akşamları havuç suyu içsin. ama keçiboynuzu bitince başlayın. en az 3 ay devam edin. inşallah şifa olur
Canim l argnine 500mg liktan 1tanemi iciyor? Biz internetten bicok yerden arastirdik,gunluk 3-6 gram kullanilmasi gerekiyormus.bizdede baska bir markanin 500mg i var 6tane iciyor esim,yani 3gr oluyor

canım eşimin ilk tahlili 3 milyondu sonra bir tahlil daha verdi 5 milyon oldu. 8 ay falan doktora gitmedik ben zeytinyağında bekletilmiş incir yedirdim her sabah. fındık ceviz keçi boynuzu pekmezi falanda yedi. sonra varikoseli ameliyatla aldırmayı düşündük risk olduğu için uzman birisiyle görüşmek istedik burda bir arkadaşım xpreiaZ xpreiaZ söyledi kaan aydosu o tahlil yaptı 27 milyon çıktı. ama dna hasarımız var bu yüzden olmayabilir miş. şimdide emodex kullanıyor. 1 senedir bir kere oldu olda düşükle sonuçlandı

bak bunu başka bi topikte yazmış birisi. sizinki gibi sayı düşükmüş önce ama keçiboynuzu nasıl işe yaramış. ha bide canım bak şunu da yapabilirsin. bunu ben bomba etkisi yapsın diye bugün hazırladım eşime :KK70: bunu da çerez niyetine yesin. eşim bayıldı tadına :)

fındık
fıstık
antep fıstığı
ceviz
badem
çam fıstığı
hindistan cevizi ve tarçın
bunların hepsini rondo da toz haline getir. göz kararı yaptım ben. sonra hakiki süzme balla karıştır kavanozun içine koy. her gün 3 defa 1 yemek kaşığı yesin. tadı çok güzel. sayıyı da artırıyomuş bu da feridun kunak tarifi. osmanlı macunu da diyolar. ama bunu ilave olarak yap. asıl öenmli olan o söylediğim ilaçlar canım :KK76:

Canim l argnine 500mg liktan 1tanemi iciyor? Biz internetten bicok yerden arastirdik,gunluk 3-6 gram kullanilmasi gerekiyormus.bizdede baska bir markanin 500mg i var 6tane iciyor esim,yani 3gr oluyor
canım l arginin 1 tane içiyo evet. ya artık günlük ne kadar alınması gerekiyo bilmiyoruz. duyduğumuzu kullanıyoruz :KK43: birde diğer ilaçlar da var zaten günde 6 tane alacak zaman yok. hepsi birden ağır olmasın diye. l arginin çekirdekte de var. ordan da karşılıyo zaten ihtiyacını. 1 avuç çekirdekte günlük ihtiyaç karşılanıyomuş. aklında olsun. ilaç almak da çok iyi değil aslında ama mecbur kullanıyoruz canım. içinde ne var bilmiyoruz. koymuşlar kapsülün içine tozu içiyoruz bizde :KK45::KK45:

canım l arginin 1 tane içiyo evet. ya artık günlük ne kadar alınması gerekiyo bilmiyoruz. duyduğumuzu kullanıyoruz :KK43: birde diğer ilaçlar da var zaten günde 6 tane alacak zaman yok. hepsi birden ağır olmasın diye. l arginin çekirdekte de var. ordan da karşılıyo zaten ihtiyacını. 1 avuç çekirdekte günlük ihtiyaç karşılanıyomuş. aklında olsun. ilaç almak da çok iyi değil aslında ama mecbur kullanıyoruz canım. içinde ne var bilmiyoruz. koymuşlar kapsülün içine tozu içiyoruz bizde :KK45::KK45:
Ay sormaa yaa.bizimki gunde 6tane l arginine 2tane l carnitine 1folik asit 1 cinko 1 supradyn all day zeytintaginda incir havucsuyu nebulsa iciyor:KK53:cocuk yapalim derken kocamdan olucamo_O

Ay sormaa yaa.bizimki gunde 6tane l arginine 2tane l carnitine 1folik asit 1 cinko 1 supradyn all day zeytintaginda incir havucsuyu nebulsa iciyor:KK53:cocuk yapalim derken kocamdan olucamo_O
aynen cnım benimkide tosun gibi oldu :KK51: inan tüp bebek kadar masraf yaptık bu bebişe. aylardır ne duysak aldık. mübarek bütün ilaçlarda pahalı. bide doğal beslenelim diyoruz. herşeyin doğalını alalım diye de bi dünya para bayılıyoruz. Allahtan eşlerimiz anlayışlı da alıp yiyyolar. başka topiklerde oluyorum doktora bile gitmeyen adamlar var. olsun yeterki de herşeye razıyız. inşallah bu ilaçlar hormonlarını bozmuyodur.

aynen cnım benimkide tosun gibi oldu :KK51: inan tüp bebek kadar masraf yaptık bu bebişe. aylardır ne duysak aldık. mübarek bütün ilaçlarda pahalı. bide doğal beslenelim diyoruz. herşeyin doğalını alalım diye de bi dünya para bayılıyoruz. Allahtan eşlerimiz anlayışlı da alıp yiyyolar. başka topiklerde oluyorum doktora bile gitmeyen adamlar var. olsun yeterki de herşeye razıyız. inşallah bu ilaçlar hormonlarını bozmuyodur.
Evet canim bizimkide oyle,ne okusak alip geliyor bi hevesle besmelelerle yiyip iciyor..Rabbim tez zamanda sizinde bizimde yuzumuzu guldursun insallah..eslerimizin kocaman olan göbislerinde huzurla yatan bebisler nasip etsin bizlere:emir_bebek::KK68:

Evet canim bizimkide oyle,ne okusak alip geliyor bi hevesle besmelelerle yiyip iciyor..Rabbim tez zamanda sizinde bizimde yuzumuzu guldursun insallah..eslerimizin kocaman olan göbislerinde huzurla yatan bebisler nasip etsin bizlere:emir_bebek::KK68:
Aminnn canim coook aminn

Canim ben evicap aldircam eşime tam ayrintisi var mi ilacin 400 luk falan mi diolar ne yazarsan sewinirim

Kizlar benim kociş 1 haftadir kuru icmio düşer mi hemen degerler cok endiselendim o_O

20151005_181024-1.jpg
Sonuç nasıl kızlar bilen yorumlayabilirmi

gsLi fatma gsLi fatma canım hepsi yabancı kelime anlayamadim pek. Ama ileri hızınız güzel. Sayiniz da iyi gibi görünüyo. Doktora gösterdiniz mi

Kocana her sabah aç karna bi kasik bal polen arı sütü karışımı yedir 1 ay sonra şok Olcaksin. Arkadaşımın eşi daha kötü durumdaydı tüp bebek bile zordu. Aktarci bal polen arı sütü karışımı vermiş 2 ayda 140 milyon oldu 7 milyon sperm

canım morfolojinizde sorun var gibi duruyo. %4 normal değer verilmiş ama sizin %2 hemen doğal e vitamini kırkkilit otu çayına başlasın eşin. aslında sayınız ve ileri hızınız bizden daha iyi. ama morfolojinizin düzelmesi lazım. .birde keçiboynuzu soğuk pres kullansın eşin.
oncelıkkle tesekkur ederım cevap verıdıgın ıcın kecıboynuzu soguk pres nasıl oluyor bıldıgımız kecıboynuzunu yemesımı gerekıyor

X