Erkek İnfertilitesi spermiyogram sonucu yardım :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar bunlarda benim eşimin sonuçları bi baksanız.

Eklentiler

• PhotoGrid_1440168340701.jpg
    122,4 KB · Görüntüleme: 131
Canim yanlış bilgi vermek istemem. Sizin testi tam olarak anlayamadım. Ileri hiz yükselmiş görünüyo sadece. Sayi olarak milyon mu bin mi neyi kastetmis anlamadim. % 30 cok.kotu bi değer değil ama tam iyi değil. Yavas hareketli sperm sayisi da yazmiyo.mesela. eger o da o civardaysa yeterli bence. Ama sayı da cok düşük olmamasi lazım. Ben sayinizi tam anlayamadım

Canım eşime sordum ilk teste 600 bin miş 2. Testte 1100 müş 3 testte ise 1300 müş öyle dedi ama oda galiba öyle dedi

canim.sayiniz ddüşük eğer öyleyse. Kür yada ilaç kullandiniz mi. Ileri hiz probleminiz de duzelir eğer tedavi olursaniz. Keçiboynuzu kürü e vitamini ve çinko kullansin eşin. Ama üç ay devam etsin. Keçiboynuzu sevmezse balli karisim tarifi var onu yapabilirsiniz. Maranki nin tarifi o da. Kışın da havus suyu icsin her aksam. Ama keçiboynuzu ile ayni anda yapma

Canım cok pardon1. Test altıyüz bin
2 test binyüz değil birmilyonyüz müş.
3 test birmilyon üçyüz müş
Yazıyla yazdım yanlış olmuş az önce

1 testi yaptığımızda tüp bebek denemesi yapmıştık o test. 2 test ise kür kullanmadık sadece arginmax diye bi bitkisel ilac kullanmıştı. 3 teste kadar olan süre içinde ise keciboynuzu. Çakşır. Ginseng ve E vitamini kullandı. En son 3 test bugunun yani

Sayiniz da artmis ama yeterli değil normal gebelik icin. Ama.tabi RAbbim ol derse tabiki olur. Sonuc olarak kür ise yaraamis sayiniz ve hızınız artmış. Bence devam edin küre. Ne kadar zaman kullandı o söylediklerini? Birde kürden sonra 6 ay bekleyin diyolar. Bizde bekliyoruz şimdilik.

Benim arkadaşım 2 milyonla hamile kaldi doğal yoldan. Sonuçta ihtiyacimiz olan tek bir sperm. Ölmesin hızı iyi olsun yeter :) bence küre devam edin derim. Biraz sabırlı olmak lazım bu süreçte inşallah olur canim. 2 milyon normalde imkansizdir doktorlar icin ama arkadaşım kaldi. Diğer yandan baska arkadaşım 95 milyon spermle iki yıl boyunca kalamadi. Dua etmek lazim birazda kurleri inanarak yapmak lazım. Birde ilişkide sonra ayaklarını kaldir havaya yarım saat bekle. Feridun kunak in yumurtalik masaji var onu da araştır netten. Ben bu ay onu da denicem

Canım şöyle detaylı anlatayım. Nisan ayında eşime arginmax aldım kullanmadan test ver ki faydası oluyormu bi bakalım dedim. İş yoğunluğu sebebi ve birazda malum erkekler utanıyor test vs. Giderim vs diyip ilaca başladı tam 1 hafta içtiki. trafik kazası yaptı(cok şükür kendine bişey olmadı). Kazadan sonra 1 hafta daha içti ama yarım yamalak unuttu sabah içse akşam unuttu felan. Sonra test verdi (2 olan test) baktık 2013 dekinden yüksek 1- 2 haftalık arginmax faydamı etti anlamadık. Ama o hevesle. Keçi boynuzu soğuk pres. Çakşır kökü ( kökü kendim kaynattım) ginseng. Ve E vitamini içti. Bunlarıda ilk 10 gün düzenli içti sonra yine unutmalar ihmal etmeler başladı. Çakşır 2 paket bitirdi. Arginmax 1 kutu bitti keçi boynuzu 1 şişe bitti 2. Yarım kaldı . ginseng de yarısı duruyor. E vitamini de halen şişenin dibinde var. Neyse 10 15 gün içti sonra ramazan ayı vs girdi bayramdı felan kaldı bu ilaçlar yarım yamalak. Benim zorlamamla bugun gitti test verdi 3 test sonucda bu yani. Düzenli içese belki daha iyi olurdu. Ama bunada şükür diyelim. Hepimize rabbim nasip etsin bebiş

Son düzenleme:
Canim demekki kürü daha fazla uygulasaniz daha güzel sonuç alacaksiniz. Bence öyle bir şişe yeterli değil. Düzenli olarak 3 yada 4 ay devam etsin. Soguk pres olmasi iyi. Bizde onu kullanıyoruz. Birde arı sütü propolis polen bal karışımı var onu da deneyin. Ne zamandir düşünüyorsunuz bebisi.

Ne zamanmı koskoca 10 yıl 10 yıllık evliyiz. İlk 2 sene oldu olacakla gecti sonra hastane tahlil vs sonucları öğrendik. Sonra bi tüp bebek denemesi tutmadı. Sonra bi tane daha tutmadı. Dedik bi daha O DA TUTMADI bu arada bi baktı 9 yıl gecmiş. Bu yılda bunlara başladık. Ben 30 yaş oldum eşim 33 oldu. Bakalım sonu ne olacak

Propolis polen bal ilk defa duyuyorum. Nereden temin edecegiz. Ve yapılışı ölcüleri nasıl olacak daha detaylı yazarmısın

Peki siz nezamandır istiyosunuz bebek.

Canim ben ölçülerini kafama göre yapicam siparisi verdim netten. Bir kilo bala 100 gram polen 50 gram propolis 50 gram arı sütü. Birde zencefil ve zerdecal 100 er gram ekleyip yapicam. Istersen 50 gram da Ginseng ve caksir kökü de ekleyebilirsin. Koyu olursa balı artır. Bali da hakiki bal olmasına dikkat et. Bende 30 yaşındayım bu arada. Esim de 33. Biz yedi aydir bekliyoruz canım. 4 yillik evliyim.

Ginseng bi ilac minik minik aspirin gibi ondan bahsediyoruz dimi. Bu hakiki balıbulmakda sorun güvenli yer olmalı. Nerden sipariş verdin msj olarak atarmısın. Birde siz daha yeni başlanışsınız. 7 ay kısa süre inşallah olur. İnşallaaahh isteyen herkesin olur.

canım ben balı bi tanıdığa rica ettim.ginseng de toz halinde kapsül değil. ayvalık baharatın sitesi var ordan aldım bu söylediklerimin tamamını bugün netten. çinko da almayı unutma eczaneden kapsül olarak alacaksın. bol bol meyve yedir eşine fındık fıstık badem ceviz muz avokado. birde yeşil çay içir ki toksinleri atsın vücudundan. ayağa kalkmamak çok önemli onu mutlaka yap. birde şu yumurtalık masajını araştır japonyada doktorlar o masajla kısırlığı tedavi ediyolarmış. canım birde meryem ana otu var hacıdan geliyomuş. onu da üzerinde taşıyınca oluyomuş. bulabilirsen onu da al üzerinde taşı hiç çıkarma hamile kaldığn an çıkarıyosun yoksa düşük yaptırıyomuş. tek bir sperm lazım aslında ama işte o buluşmayı bi gerçekleştirebilsek :) hayırlısıyla inşallah olur hepimizin de. dua edelim birbirmize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…