Erkek İnfertilitesi spermiyogram sonucu yardım :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nehirim24 nehirim24 Aynen öyle canım benden sonra evlenen neredeyse bütün arkadaş akraba hepsi hamile soranlara hep düşünmüyoruz diye geçiştiriyoruz ama bilmiyorlarki içten içe yanıp tutuşuyoruz..akşam eve gittiğimizde eşim bir koltukta ben bir koltukta televizyon izliyoruz iyice monoton oldu hayatımız.Rabbim evimizi şenlendirecek bebekler nasip eder inşallah bizede..benimde 2 sene oldu her ay hüsran ama alıştım belkide kabullendim ne bileyim demekki günü gelmemiş diye kendimi avutup duruyorum..hamile kalsam inanmayacam neredeyse :) ama canım her yeni gün yeni bir umut işte umut etmekten sabır dilemekten dua etmekten başka çaremiz yok..Elbet bizde bebeğimizi kucağımıza alacağımız günleri göreceğiz..Eskilerin bir lafı vardır görmemişe dönersin diye aynen öyle işte..Geriye dönüp baktığımızda boşuna yıpratmışız kendimizi diyeceğiz...O yüzden karamsarlık yok!

matsiyahoje matsiyahoje canım hayirli olsun hamileliğin. Rabbim.yeniden nasip etmiş inşallah sag salim kucağına almayi da nasip etsin.

ben hâlâ beklemedeyim :KK43:
11. Ay da hüsran gibi lekelenme başladı. Antibiyotik bitti lökosit kalmamış ama hâlâ yok :KK43:

Senin nasil gidiyo hamilelik bi sıkıntın yok inşallah

nehirim24 nehirim24 saol canım iyiyim sen nasılsın.. oldum bugün 3.günüm..
dediğim gibi bugün doktora gittim yeni geldim..anlattım herşeyi eşinin sonuçları iyi yükselmiş dedi. ulturason ile baktı rahmin yumurtalığın iyi görünüyor dedi..hormon testin zaten yapılmış gerek yok dedi..iki ilerleme şeklimiz var dedi..3 ay ilaçlarla desteklenmiş yumurtlama takibi ikinciside rahim filmi..benim 3-4 aydır adetimin 1.günü ön ve arkaya vuran ağrı oluyordu söylemesi ayıp tuvaletimi yaparken çok canım yanıyor sanki kocaman bişey çıkacak gibi ama sadece bu adetimin 1.gününde oluyor.anlattım bana kalırsa ilk etapta rahim filmi çekelim zaman kaybetmeyelim hem rahim filminden sonra gebelik daha kolay oluşur verilen ilaç sayesinde tıkanıklık vs.varsa açılır dedi doktor..hem bu ağrının nedeninide öğrenmiş oluruz dedi.bende rahim filmine karar verdim cuma günü rahim filmim çekilecek..

matsiyahoje matsiyahoje canım hayirli olsun hamileliğin. Rabbim.yeniden nasip etmiş inşallah sag salim kucağına almayi da nasip etsin.

ben hâlâ beklemedeyim :KK43:
11. Ay da hüsran gibi lekelenme başladı. Antibiyotik bitti lökosit kalmamış ama hâlâ yok :KK43:

Senin nasil gidiyo hamilelik bi sıkıntın yok inşallah
canım sağolasın çok kötü günler geçirdim ama çok şükür mucize gibi tekrardan hamileyim.hamileliğim iyi geçiyo çok şükür. 9. haftaya girdik. her gün dua ediyorum Allah'ım olmayanlara da nasip et diyorum.
ben 2 sene bekledim canım biliyorsun. her ay umutla sabırla duayla bekledim. sen de sabret mutlaka mükafatını alacaksın.
en son ne zaman test yaptırdınız? bi bakayım canım kolaydaysa at bana.

matsiyahoje matsiyahoje canim inan senin adina cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin.
Son test sonucunu henüz almadik canim alinca aticam buraya. Biraz daha iyilesme var dedi doktor sadece.
Benim umutlarim tükendi cnm artik buraya bile yazmak istemiyorum :KK43:

XXYYXXYY XXYYXXYY canim en güzeli rahim filmi bende düşünüyorum. Doktora gidemedim bu ay. Benimde az önce geldi malesef :KK43:

Rahim filmi kacinci gün cekiliyo acaba. Randevu almadan gitsem muayeneye ayni gün çekerlermi bilmiyorum.
Ozele gidicem son kez rahim filmi icin. Bidaha da uzak durucam doktorlardan bu siteden:KK43:

Cok etkileniyorum inan artik düşünmek istemiyorum bebek isini. Unutup beynimi dinlendirmek istiyorum.

nehirim24 nehirim24 canım benim al benden de o kadar bende artık şu bebek işini beynimden atıp unutmak istiyorum hergün aklımda işe verip kendimi unutmak istiyorum işe dalınca unutuyorum ama yine bir yerlerden aklıma geliyor..acaba başka bir sorun çıkacakmı bu sorun çözüldü yeni bir sorun çıkacakmı gibi sorulardan delirmek üzereyim..şimdide hsg çıktı başıma şimdide bunu düşün dur acaba sorun varmı tıkalımı açıkmı vs..şu rahim işinden sonra bişey kalmıyor artık sorun varsa çare yoksa yumurta takibi hepsi zamana bakıyor artık..stres olmuyorum ama yoruluyorum çaba gösterirken beyin yorgunluğu çok oluyor bende..ama bir yerden sonra kendimi telkin etmeye çalışıyorum sabır diliyorum..inan seni çok iyi anlıyorum Rabbim tez vakitte gönderir inşallah bebişlerimizide rahat bir nefes alırız bizde..sabır canım sabır..

adette bittikten iki gün sonra çekiliyormuş rahim filmi bende bugün öğrendim bu sorunun cavabını. topiklerde okuduğum kadarıyla adetinin 7.8.9.10.günlerde çekiliyormuş.burdaki gün olayıda hem yumurtlama günlerine gelmemesi için hemde hamilelik varsa bebeğe zarar vermesin diye.adet bittikten sonra hsg gününe kadar ilişki yasak.hamilelik oluşma ihtimaline karşı..benim bugün 3.yada 4.günüm ve adetim lekeye döndü yine...3.günümmü 4.günümmü diye kafama takılmıştı o yüzden araştırdım biraz.benim cuma leke geldiya ogünü 1.gün sayarsam cuma 8.günüm oluyor.cumartesi adet başlangıcı sayarsam 7.gün oluyor.her halükarda geç kalmamış oluyorum yani.

Kizlar B beritanriyad canim sesin çıkmıyo inşallah sende bebeginde iyisinizdir.

XXYYXXYY XXYYXXYY canim senden de güzel haberler bekliyorum inşallah. Rahim filminin cekildigi ay kalacaksin inşallah.
Ben kendimce karar aldim artik sayfaya girip okumak istemiyorum. Dedim ya beynim yoruldu diye. Bi ilacı olsa da alinca unutsam.
yiprandigimi hissediyorum artik. Buraya takılmaya devam etttikce daha cok aklima geliyo daha cok üzülüyorum.
Biraz uzak kalip kafami dinlemek istiyorum.
Inşallah müjdeli haberi verene kadar yazmicam. Ne kadar uzak kalsam da aklkm sizlerde kalacak aslında. hepiniz icin dua edicem.
Rabbim bizleri de beklemesin inşallah. Insanlarin kazara hamile kaldigi bu dünyada bizim bunca cabamiz emeklerimiz masraflarimiz dualarimiz boşa degildir inşallah.
Inşallah Rabbim imtihanimizi evlat kokusuyla vermez. Cok şükür diye sevincini yaşatır bize de.
hersey bahane aslında sayiymis hizmis kistmis. Stresmis..... hepsi bahane ....
Imkansiz denilen insanlarin da oldugunu duyduk. Rabbim inşallah bizleri de o cennet konusundan mahrum birakmasin.
Hepinize de Allaha emanet olun. Dualarimda olacaksınız

matsiyahoje matsiyahoje canim inan senin adina cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin.
Son test sonucunu henüz almadik canim alinca aticam buraya. Biraz daha iyilesme var dedi doktor sadece.
Benim umutlarim tükendi cnm artik buraya bile yazmak istemiyorum :KK43:
Yapma böyle nolur. Biz iki sene bekledik. On sene bekleyen var. Naptın canım hemen yelkenleri suya indirme. Çaba göster ama stres yapma. Zor biliyorum ama böylesi en iyisi olcak.
Sonuç çıkınca beni etiketle mutlaka canım. Ben inanıyorum mutlaka kavuşacaksın bebeğine

Kizlar B beritanriyad canim sesin çıkmıyo inşallah sende bebeginde iyisinizdir.

XXYYXXYY XXYYXXYY canim senden de güzel haberler bekliyorum inşallah. Rahim filminin cekildigi ay kalacaksin inşallah.
Ben kendimce karar aldim artik sayfaya girip okumak istemiyorum. Dedim ya beynim yoruldu diye. Bi ilacı olsa da alinca unutsam.
yiprandigimi hissediyorum artik. Buraya takılmaya devam etttikce daha cok aklima geliyo daha cok üzülüyorum.
Biraz uzak kalip kafami dinlemek istiyorum.
Inşallah müjdeli haberi verene kadar yazmicam. Ne kadar uzak kalsam da aklkm sizlerde kalacak aslında. hepiniz icin dua edicem.
Rabbim bizleri de beklemesin inşallah. Insanlarin kazara hamile kaldigi bu dünyada bizim bunca cabamiz emeklerimiz masraflarimiz dualarimiz boşa degildir inşallah.
Inşallah Rabbim imtihanimizi evlat kokusuyla vermez. Cok şükür diye sevincini yaşatır bize de.
hersey bahane aslında sayiymis hizmis kistmis. Stresmis..... hepsi bahane ....
Imkansiz denilen insanlarin da oldugunu duyduk. Rabbim inşallah bizleri de o cennet konusundan mahrum birakmasin.
Hepinize de Allaha emanet olun. Dualarimda olacaksınız

canım sen kendini nasıl rahat hissedersen o şekilde yap tabiki..Ama bu evrede de kendini sakın üzme ve yıpratma herşey olacağına varır çünkü kaderimizde varsa bizde yaşayacaz elbetteki önemli olan bu evrede duayı ve sabretmeyi bırakmamak..Aynen dediğin gibi herşey vesile Rabbim isterse olacak elbette..Kendini dinlendir keyif aldığın şeylerle meşgul olmaya çalış..Kendini toparladığında güzel haberlerle aramıza geri dönersin..Canım benim sende benim dualarımdasın emin ol... Kendine çok çok iyi bak canım..

Kizlar eşim keciboynuzunu direk kitir kitir yiyor seviyorda illa kaynatip suyunu mu icmeli direk yese olmuor mu bende esime ari poleni balla karistirip bir tatli kasigi yediriorum iste gunluk 2ser 3er tane ceviz findik kuru incir kuru kayisi hurma yediriorum insallah Allah hepimizi guldursun

mutlaka
Kizlar eşim keciboynuzunu direk kitir kitir yiyor seviyorda illa kaynatip suyunu mu icmeli direk yese olmuor mu bende esime ari poleni balla karistirip bir tatli kasigi yediriorum iste gunluk 2ser 3er tane ceviz findik kuru incir kuru kayisi hurma yediriorum insallah Allah hepimizi guldursun
mutlaka kürü uygula belirli bi dakika kaynayıp dakika içinde bekletip sonra içmesi gerekio ki etkin maddeler ortaya çıksın...

kütür kütür boşuna yemesin :KK43: her akşma yap bu kürü canım.. allah yardımcınız olsun :)

mutlaka

mutlaka kürü uygula belirli bi dakika kaynayıp dakika içinde bekletip sonra içmesi gerekio ki etkin maddeler ortaya çıksın...

kütür kütür boşuna yemesin :KK43: her akşma yap bu kürü canım.. allah yardımcınız olsun :)
Himm tmm canim benim cok saol o zaman kür seklinde uygulayim

mutlaka

merhaba canım,

Eczanelerde veya aktarlarda satılan pekmezler var.Soğuk pres keçi boynuzu pekmezi diye geçiyor. Acaba bu pekmez ile kür arasında fayada bakımından fark varmıdır?

merhaba canım,

Eczanelerde veya aktarlarda satılan pekmezler var.Soğuk pres keçi boynuzu pekmezi diye geçiyor. Acaba bu pekmez ile kür arasında fayada bakımından fark varmıdır?

bence pek fark yok. saraçoğlu da ya soğuk pres pekmez kullanın yada kürü yapın diyo zaten.

bence pek fark yok. saraçoğlu da ya soğuk pres pekmez kullanın yada kürü yapın diyo zaten.
biz once soguk pres kullandik sonra kur denedik ama zahmetli oluyordu hazirlamasi sonra tekrar pekmeze gectik. saracoglu morfoloji icin keci boynuzu ile dogal e vitamini demisti iki kutu killanilacak diye ama bizde
faydasi olmadi maalesef.

U umutsuz29 canım bende senin gibi düşünmüştüm. Hemen etkisi olacak sandij. Ama 6 sonra normale döndü şükür.

Biraz sabirli olmak ve aksatmadan devam etmek lazım.

Faydasi kesinlikle var hem sayi artiyo hemde hız.

Hızın artmasi zaman aliyo sadece. Sayi hemeb etki ediyo

U umutsuz29 canım bende senin gibi düşünmüştüm. Hemen etkisi olacak sandij. Ama 6 sonra normale döndü şükür.

Biraz sabirli olmak ve aksatmadan devam etmek lazım.

Faydasi kesinlikle var hem sayi artiyo hemde hız.

Hızın artmasi zaman aliyo sadece. Sayi hemeb etki ediyo

Merhaba canım. Bizim hızımız ve sayımız ALLAH'a çok şükür iyi. Sayı 600 milyon civarı hızda 1. saatte %70 civarı. Ama ne yazıkki morfolojimiz çok kötü tedaviye başladık başlayalı %1 hiç artmadı. Bizde buna bağlıyoruz olmamasını.

Merhaba canım. Bizim hızımız ve sayımız ALLAH'a çok şükür iyi. Sayı 600 milyon civarı hızda 1. saatte %70 civarı. Ama ne yazıkki morfolojimiz çok kötü tedaviye başladık başlayalı %1 hiç artmadı. Bizde buna bağlıyoruz olmamasını.
Masallah sayi ve hiz cok iyiymis. Esimin hiz %48 sayi 26 milyon ama morfoloji %1-2 arasinda. Doktor bize tup bebek onerdi ama kanadadayiz ve burda tup bebegi bir kerelik devlet karsiliyo ve siraya girmek gerek. Bakalim mayis ayinda yapabiliriz sizinkini dediler bekliyoruz. Keci boynuzu maalesef burda yok. Olanda 4-5 tanesini 5 dolara satiyolar, altin daha ucuz ya! Ama doktor esime vit e, cinko, selenyum multivitamin tableti verdi, bir de ben arastirdim CoQ10 erkek inferlitisene iyi geliyormus esim ona basladi. 3 haftadir falan kullaniyor. Insallah mayisa kadar bir duzelme olur da tup bebege kalmadan hamile olurum. Tum dualarim hepimiz icin gecerli cidden ceken bilir. Ama CoQ10 isterseniz kullanabilirsiniz.

X