Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya arkadaşlar eşimi bir türlü ikna edemiyorum ben veremem nasıl vercem diyor 1aydır oyalanıyor konusu açılınca sinirleniyor biraz herkes nasıl veriyorsa sende öyle vercen diyorum ben yapamam diyip duruyor en sonunda konuyu birdaha açma dedi sizlerde bir problem oldumu?vermicem demiyorum nasıl yapcam diyip duruyor
o zaman maşallah baya artış var...fadıkcım bızım bu ıkıncı testımız ıkı ay once yapıldı ılk testımız 11.000.000du sayı morfolojı 7ydı hareket yıne aynı sayılırdı
canım bu konud hiç bir fikrim yok...bu seferkı testımızde bır ıyılesme soz konusu yanı bı de doktor vıagra yazdı acaba spermlere bı kotu etkısı olur mu kı?
yukarda Yeshill_Yansima arkadaşın da bahsettiği gibi çok rahat test verebileceği yerlerde var...ya arkadaşlar eşimi bir türlü ikna edemiyorum ben veremem nasıl vercem diyor 1aydır oyalanıyor konusu açılınca sinirleniyor biraz herkes nasıl veriyorsa sende öyle vercen diyorum ben yapamam diyip duruyor en sonunda konuyu birdaha açma dedi sizlerde bir problem oldumu?vermicem demiyorum nasıl yapcam diyip duruyor
yorumunuzda size katılıyorum...benim eskiden beri gittiğim kadın doğum dr.uma eşimin sperm durumunu anlattım bana dediki 10 milyonun altına aşılama önermiyorum bile tutmuyor genelde dedi. bende 5 milyon diye biliyordum ama şimdi araştırıyorumda gerçekten aşılama tutmayan çok fazla vaka var. birde demiştiki dr. aşılamanın normal yoldan gebe kalmaktan sadece %5 fazla şansı varmış. yani spontan gebelik gibi sayılır. o yüzden hareket ve morfoloji sorunu olan spermler pek başarılı olamıyor dedi. bende bunu sizinle paylaşmak istedim.
arkadaşlar bugün eşim test sonuçlarını aldı bütün değerler 2kat artmış sormak istediğim bişey var yazacapım değerler ne onu anlamadım bir bileniniz varsa söyleyebilirmi acaba?
MOTİLİTE başlığı altında geçiyor
grade A 30-60-120 DL :10-10-5 ->25
grade B 60-60-120 DL : 20-20-15 grade A+B>50
grade C 30-60-120 DL : 60-60-60 grade C&D
grade D 30-60-120 DL : 10-10-20 grade C&D
aradakiler eşimin değerleri sonuncu normal değerler ama ben anlamadım bu motilite neyi gösteriyoor???
fadıkcım hıc ılac fılan kullanmadı esım o gıttıgımızde ben de beraberınde gıtmıstım o odaya gırdı ben de oturup dısarda bekledım cıktıgında az geldı olmadı fılan deyıp duruyodu ben de ıkıncı teste gıtmemeye karar verdım ona soylemedım tabıı kendı kendıne gıttı yaptırdı testı bu arada ona bol bol fındık portakal fılan yedırdım o kadar baska ekstradan bısey yapmadım :)) kendısı benden gızlı bı polıtıka yurutuyosa bılemıycem artıkzemuszemus morfolojı cok duzelmıs en cok ona sevındık yaaaaa
çok teşekkür ederim canım ewet harekette sorun var diğer değerler 2kat artmış bakalım bu ne zaman artacak
belki ilk testi stresten tam verememiştir...
birde fındık ta spermlere iyi geliyor...
birrde zaten c vitaminide öneriliyor...
buda portakalda var...
morfolojinizin maşalahı var canım...
%7 de iyi bir sonuç ama %18 maşallah.....
sağol cevapların ıcın fadıkcım burdakı en bılgılı kısı sensın galıba aklinialirimsmile
önemli değil canım...sağol cevapların ıcın fadıkcım burdakı en bılgılı kısı sensın galıba aklinialirimsmile
canım WHO ya göre en az %50 olması lazım...slm kızlar morfolojınınde yuzde 50 ve uzeerı olması lazım yuzde 18 cok az bır sayı
evet morfoloji sorununuz var....kızlar eşim bugün spermiyogram testi yaptırdı.sonuçlar şöyle
SAYI : 1 ml' de 50 milyon , toplam 160 milyon
HAREKETLıLıK : Progresif Hareketli %16
Yavaş Hareketli %30
Yerinde Hareketli %16
Hareketsiz %38
MORFOLOJı : normal sperm YOK
kızlar doktor sayı iyi ama morfoloji 0 dedi.bu yüzden varikosel ameliyatı olman gerek dedi eşime.fakat ben varikosel ameliyatı morfolojiyi etkilemiyor diye biliyorum.sizce bu durumda ameliyat olmasına gerek varmı? Yani varikosel ameliyatıyla morfoloji değişir mi?