Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşlar.bizde 9 aydır dört gözle bebek bekliyoruzeimin analiz sonuçları şöle:
BAZAL DEĞERLENDİRME
ABSTİNANS SÜRESİ:4
LİKEFAKSİYON:20
VİSKOZİTE:NORMAL
VOLUM(ML):4
SPERM SAYISI(milyon/ml):48
TOP.SPERM SAYISI(milyon):192
TOTAL MOTİLİTE(%):65
İLERİ HAREKETLİ(+4,%):19
YAV.İLERİ HAREKETLİ(+3,%):33
YERİNDE HAREKETLİ(+2,%):13
HAREKETSİZ(%):35
NORMAL MORFOLOJİ(%):3
AGLUTİNASYON:YOK
LÖKOSİT(milyon/ml):<1
YUVARLAK HÜCRE(milyon/ml):<5
TPMSS(milyon):99
TANI:TERATOZOOSPERMİ
HAZIRLIK SONRASI
HAZIRLIK İŞLEMİ:SWİM-UP
VOLÜM(ml):1
SPERM SAYISI(milyon/ml):23
TOP.SPERM SAYISI(milyon):23
TOTAL MOTİLİTE(%):100
İLERİ HAREKETLİ(+4,%):80
YAVAŞ İLERİ HAREKETLİ(+3,%):20
TPMSS(milyon):23
Eşimin doktoru bu sonuçlara göre hamile kalmam gerektiğini söylemiş ama baktığımda morfoloji değerleri normalin altında bu kafama takıldığı için başka yorumlarda duymak istedim.yani 9 ay olmaması normal değilmiş gibi görünüyo.şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
arkadaslar sperm hareketliligi icin iliskiden 1saat once kahve icilmesi iyi diyorlar.bazi yabanci sitelerdede okudum onlardada oyle diyor
deniyeniniz varmi,yada bilgisi olan varmi?
ben birkez denedim, sperm baya su gibiydi.iliskiden sonra.vajinada baya su cikti.cok fazlaydi. 1damla sperm yoktu.acaba su halinemi donusturdu,yada fazlami hareketli oldu
hayır canım...fadik canım sen hamilemisin
canım normal kahve değilde bende 48 HOURS isimli bir kahve duydum...ama gerçekten işe yarayıp yaramadığı konusunda hiç bir fikrim yok...arkadaslar sperm hareketliligi icin iliskiden 1saat once kahve icilmesi iyi diyorlar.bazi yabanci sitelerdede okudum onlardada oyle diyor
deniyeniniz varmi,yada bilgisi olan varmi?
ben birkez denedim, sperm baya su gibiydi.iliskiden sonra.vajinada baya su cikti.cok fazlaydi. 1damla sperm yoktu.acaba su halinemi donusturdu,yada fazlami hareketli oldu
canım değerleriniz gayet güzel...aşılama için şansınız fazla...ph=8
fruktoz=187
spermatozoid sayısı=25 milyon/ml
normal yapılı=6
baş anomalisi=66
boyun anomalisi=12
kuyruk anomalisi=16
4 ileri hızlı hareketli=32
3 yavaş hareketli=20
2 yerinde hareketli=8
1 hareketsiz=40
4+3 toplamı 52
fadikcim eşimin değerleri bunlar gelecek ay aşılama yaptırmayı düşünüyoruz sence ilk denemede tutarmı
hayır canım...
canım normal kahve değilde bende 48 HOURS isimli bir kahve duydum...ama gerçekten işe yarayıp yaramadığı konusunda hiç bir fikrim yok...
48 HOURS NEDİR?
48hours, %100 doğal bir kahvedir. 5 bitkinin mükemmel bir dengeyle formüle edilmesinden doğmuştur: Keçi boynuzu, Amerikan ginsengi, Japon eriği (Ginkgo biloba), Saw palmetto bitkisi ve Demir dikeni (Tribulus terrestris).
48hours, kadın ve erkeklerde cinsel isteği yenilemeye ve ereksiyonu güçlendirmeye yardımcı olur. 48hours, içildikten sonraki 1 saat içinde etkisini gösterir ve etkisi 48 saat sürer. Bu mükemmel formülün hiçbir yan etkisi yoktur.
Ürün kullanıldıktan sonra bol su içilmesi tavsiye edilir.
Kullanım Şekilleri:
Cinsel Sağlık için: Cinsel aktiviteden önce bir paket 48hours, bir fincan (150 ml) sıcak suyla birlikte alınmalıdır.
48hours "Cinsel Sağlık" amacıyla kullanıldığında;
• Erkeklerde ve kadınlarda cinsel arzuyu artırmaya,
• Cinsel iktidarsızlığı tedavi etmeye,
• Cinsel duyarlılığı ve isteği artırmaya,
• Cinsel istekleri harekete geçirmeye,
• Sperm sayısını ve sperm yoğunluğunu büyük miktarda artırmaya,
• Erkeklerde ve kadınlarda kısırlığı tedavi etmeye,
• Testosteron üretimini artırmaya,
• Cinsel performansın ömrünü uzatmaya,
• Erken boşalmayı önlemeye,
• Testislerin güçlenmesini sağlamaya,
• Cinsel performans öncesi tedirginliği azaltmaya,
• Orgazmın kalitesini artırmaya yardımcı olur.
canım değerleriniz gayet güzel...aşılama için şansınız fazla...
ama hiç bir zamn kesin tutup tutmayacağına karar veremeyiz...
rabbbim isterse çok düşük değerlerde bile hamile kalınabilir ama istemese değerler mükemmelde olsa yine olmaz...
allah yardımcınız olsun...
içini ferah tut değerleriniz gerçekten güzel...
bence bu değerlerle doğal yoldan bile olabilir...
yorumun için çok teşekkür ederim biraz içim rahatladı ama 9 aydır olmaması hala beni huzursuz ediyo.Doktorun sorun yok demesi bile beni rahatlatmıyo acaba tedavi olmasımı gerekir diye düşünüyorum hep.acaba vitamin takviyesi işe yararmı.morfoloji için neler yapmalıyız.melek eşinin değerleri normal..
yıkamadan sonra daha da iyi olmuş..
morfolojiniz %3 sadece o biraz sorunlu..
ama çokta kötü değil..
bir sonraki testte daha farklı çıkar muhtemelen..
spermler 72 günde bir yenileniyor..
herhangi bir sorun yok sanırım o yüzden yenilendiğinde daha da iyi olma olasılığı yüksek..
evet haklısın....spermler 72 günde kendilerini yeniliyor...ya arkadaşlar sperm sayısı öyle 1 saat içinde kahve içerek artarmı?akıl var mantık var...inanmayın böyle şeylere...sperm oluşumu öyle kısa bir süreyi kapsamıyor..
ben bi arastirayim bakalim
bende dr shetter yontemini okumustum.orda diyordu.ozellikle erkek cocuk istiyenler icin ovulasyon gunu iliskiden bir saat once kahve y kromozununa iyimis
ama ben gecen ay denedim kahveyi esime
vajinamda baya bir sivi geldi
sanirim spermi cok fazla su haline getiriyo
yıkamadan sonra daha iyi olması ne demek acaba...????
mikroskopik inceleme.
miktar:2.1cc
görünüm:gri-opelesant
viskozite:normal
reaksiyon:7,5
sıvılaşma:10dak
SPERMATOZİD SAYIMI
1ccde 22.080.000
tüm ejakülata:46.378.000
lökosit:1.600.000 fruktoz:1990
1saate hızlı %12 yavaş%8 yerinde%6 duran%74
2saaate hızlı%10 yavaş%7 yerinded%5 duran%78
MORFOLOJİ
normal formlar%7
anormal formlar%93
BU SONUCU NE ANLAMA GELİYOR LÜTFEN YARDIM EDİN.
kızlar bu kahwe olayını bende merak ediorum benm eşim warikoselden ameliyat olduğunda dr ziyaretimize geldi odaya we bana eşime bol bol kahwe içirmemi söyledi benmde nie die sormak hiç aklıma gelmedi ama ilşki öncesi sonrası die bişi demedi sadece bol bol kahwe içsin dedi yani nescafede olur türk kahweside çünkü sordum ne kahwesi die farketmez dedi kahweden zarar gelmez ama aşırıya kaçmadan yemeklerden sonra günde 2 kere kahwe içirtin belki işe yarar.buarada spermi arttırdığına bende inaniorum ama belki o anlık için spermleri hareketlendiriodur çünkü biliosunuz spermler 2 3 ayda onarılio ve yenilenio.....buarada kullandığınız ilaçlar warmı banada sölerseniz bende alayım