Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cemre hanim aslinda ben Azerbaycanliyim, Bakude yasiyoruz.bu tahlilleri gecen sene Erzurumda Ataturk Unuversitesinde yaptirdiq
Hsg filmi cektirmedim ama hormonlarımda bir sorun gözükmüyor. Henüz 3 aydir deniyoruz insallah olur çok teşekkür ederim.
eşimde viskozite anormal cıkmıs ve lökosit yüksek ve likifikasyon anormal cıkmıs bunlar ne demek?bu arada arkadaşlar ben uzman falan değilim yanlış anlaşılmasın ben varikoselden çok çekmiş ve artık deneyim kazanmış biriyim bilgim var onu da sizlerle paylaşıyorum sadece aman yanlış anlaşılmasın.
Kızlar bana da yorum yaparmisiniz ekledim test sonucunu Who ya göre yapılmış test
Canım sayı Sınırda hareketlilik süper morfoloji sınırda sigara alkol varsa bence esin bıraksın birde keçiboynuzu soğuk pres özü içir eşine birde kuru inciri 2 ye yar saf zeytinyağı yatır sabahları 1 tane yesin yerine 1 tane geri koysun eşin bence herşey düzelir
Yanlış anlaşılma. Var Who ya göre alt değer yüzde 30 testte alt değer yüzde 4 krugere göre yapılmış emin ol canım 4 ve üzeri normalTsekkurler Who yagöre yapıldı doktor morfoloji çok kötü dedi ya keçi boynuzu ve forumda öğrendiğim vitaminleri alicam yarın bakalım nasıl olacak
Sayi ve harekette sıkıntı var morfoloji yazmıyor
Tabiki duzelebilir yeterki dogru tedavi uygulansinİlaçla duzelebilir ve bebek sahibi olabilir miyiz ki?