- 1 Şubat 2015
- 451
- 283
- 41
Canım sağol paylaşımın için tam anlatır mısın bu ilacı 2 ay içip bir ay da keçiboynuzu mu yaptı eşin.toplam ne kadar geçti iki test aeasında?
canım 3 ay sonra testi tekrar yaptırdık. 3 ay a yakın eşim proxeed plus kullandı. sabah akşam suyun içine atıp aç karnına içiyor. biraz pahalı bir ilaç aslında ilaç değil vitamin. internetten alıyoruz.( botanik ecza diye bir site en uygun ve en güvenilir orası ) 6 ay kullanması gerekiyor. nolvadex de sabah akşam içiyor tok karnına. 2 ay kullanıp ilacı bırakması gerekiyor. keçiboynuzu kürünüde ben evde yapıyorum. 6-7 tane keçiboynuzunu kaynamış suyun içine atıyorum. yalnız su musluk suyu olmaması gerekiyor. erikli pınar vs olmalı. kapağı kapalı olarak 7 dk kaynatıyorum. 20 dk bekletip keçiboynuzunu süzüyorum. önce 7 gün sabah akşam aç karnına 1 su bardağı içecek 7 gün sonunda her akşam yatmadan yarım saat önce 1 su bardağı. bu kürüde 1 aydır uyguluyorum.3 ay uygulaması gerekiyor. proxeed plus ve keçiboynuzu kürünün tadı çok kötü ama maalesef eşim zor da olsa içiyor.