Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benim 14 aydır olmuyor.araştırma hastanesinde 2 hafta arayla 2 tane spermiyogram yaptılar.ilki düşük 2.si biraz daha iyi çıktı.ama sonucların farklı cıkması normalmis yorgunluk stres bunlar cok etkiliyor.
19 milyon sperm,%29 ileri hareketimiz var.en son dr gittiğimizde normal yolla olması için 50-100 milyonları istiyoruz dedi.
şuan ilaç tedavisi görüyor eşim inş.faydası olur.
Allah yardımcımız olsun
kızlar benim 14 aydır olmuyor.araştırma hastanesinde 2 hafta arayla 2 tane spermiyogram yaptılar.ilki düşük 2.si biraz daha iyi çıktı.ama sonucların farklı cıkması normalmis yorgunluk stres bunlar cok etkiliyor.
19 milyon sperm,%29 ileri hareketimiz var.en son dr gittiğimizde normal yolla olması için 50-100 milyonları istiyoruz dedi.
şuan ilaç tedavisi görüyor eşim inş.faydası olur.
Allah yardımcımız olsun
Arkadaslar lütfen bana da yardımcı olur musunuz bunu yorumlanabilir misiniz lütfen
Bu durumda normal yolla hamile kalmam çok mu zorcanım anladığım kadarıyla sperm sayısında bir sorun yok ama hareketlilik düşük. hareketsiz sperm sayısı çok fazla.
Bu durumda normal yolla hamile kalmam çok mu zor
Morfoloji ye nerden bakılıyor bizim testte bulamadım ben bu arada Sağol canm ilgilendiğin içinCanım onu önce Allah sonra doktorlar bilir :) hareketlilik ve Sayı iyi olsa dahi morfoloji de önemli. Hareketlilik düşük olduğu zaman spermlerin tüplere ve yumurtaya ulaşması zor ya da imkansız oluyor. Morfoloji düşük olunca yine Döllenme ve embriyo kalitesi düşük olur ve gebe kalmak biraz daha zor oluyor
Morfoloji ye nerden bakılıyor bizim testte bulamadım ben bu arada Sağol canm ilgilendiğin için
rica ederim canım. morfoloji testlerde yazar ama sizde göremedim. morfoloji şekil ve görümüm demek. eğer
Bana gayet iyi geldi canım ama tabi doktorun dediği önemli.Kızlar bizim sonucuda değerlendirebilirmisiniz ? Eşimin test sonuçları nasıl sizce ?