evetEreksiyon sorunu mu yasiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evetEreksiyon sorunu mu yasiyor
Benim esimde de o sorun var dr kilo ver spor yap dedi esinde kilo sorunu var mi?esim bi macun alms onu kullaniyor ereksiyona yardimci
bizimki de doktor sözü dinlese keşke spor yapar aslında maç yapar arkadaşları ile havlıcan filan iç dedim olmaz dedi.nasıl bir mucize düşünüyorsaBenim esimde de o sorun var dr kilo ver spor yap dedi esinde kilo sorunu var mi?esim bi macun alms onu kullaniyor ereksiyona yardimci
Macunu dr solemedi esim kendisi netten alms ondan oncede ereksiyona yardimci ilaclardan falan almsti ama bayagi pahaliydi sporda arada bir yapiyo ama sinir bozucu bi durum birde bendede kasma problemi var.bizimki de doktor sözü dinlese keşke spor yapar aslında maç yapar arkadaşları ile havlıcan filan iç dedim olmaz dedi.nasıl bir mucize düşünüyorsa
her türk kadının da var başlarda filan özellikle,eşimin çaba vermesi lazım bir de erkekler bu tarz problemlerinde sanki çözümü yokmuşta kanser olmuşlar gibi davranıyorlar.Macunu dr solemedi esim kendisi netten alms ondan oncede ereksiyona yardimci ilaclardan falan almsti ama bayagi pahaliydi sporda arada bir yapiyo ama sinir bozucu bi durum birde bendede kasma problemi var.
eğer çok istiyorsanız doktorda yumurtanın çatlayıp çatlamadığına baktırmalısın..belki olmama sebebi çok dikkat etmediğinizden denk gelemiyordur sperm ve yumurta..
hahaha evliliğe nasıl kalkıştın alttan muayene ilede bakan varmış ama bana hiç denk gelmedi..Alttan muayene ile bakıyorsa hiç kalkışmam o işe
değerler güzel sadece ileri hızlısı %10 doktorlar %25 olmasını istiyor ama bence böylede bebek oluşabilirMrb bizim de sonuçlarımıza bakabilir misiniz..
Perhiz suresi.3
Miktar.5 ml
Gorunum.gri
Likefaksiyon suresi.30 dk
Vizkozite.yok
Lokosit.yok
Konsantrasyon.123 milyon\ml
Motolite a.%10
Motolite b.%49
Motolite c.%8
Motolite d.%33
Aqqlutinasyon.yok
Kurger.%16
testesteron hormonuna baktırabilirsinizeşim enerjiktir fakat cinsel konularda zorlanıyor kısırlıkla bağlantısı varmıdır spermogram yaptırmak gerekir mi?
hahaha evliliğe nasıl kalkıştın alttan muayene ilede bakan varmış ama bana hiç denk gelmedi..
birşey diyemicem tercih sizinBunun evliliğe kalkışmakla alakası yok.
Ben 1.5 sene vajinismusla uğraştım.
5 sene oldu atlatalı eşimle hiçbir problemim yok.
Ama o kadarını yaptıramam.
canım iki test çok farklı.. birinin sayısı yetersizken diğeri çok iyi.. hızı ise iyi sayılır.. morfolojisi düşük %2 en az %4 olmalıkızlar bana bir yardıııımmmm
eşim 12 kasım da sperm testi yaptırdı sonuçlar;
perhiz süresi : 3,5
volüm: 3.6
ph : 8.0
vizkozite : +
likefaksiyon : 35
spermatozoa sayısı : 11.000.000
total spermatozoa sayısı : 39.600.000
ileri hareketli : % 28
yerinde hareketli : %21
hareketsiz : %51
toplam ileri hareketli sperm sayısı : 11.088.000
vitalite : %72
morfoloji : % 2
29 kasımda başka bir yerde yaptırdı ama herhangi bir tedavi görmedi sonuçlar;
perhiz süresi : 4
hacim : 3,0
ph : 7.2
sperm sayısı : 46.000.000
total sperm sayısı : 138.000.000
motilite oranı (a+b) : %50
a- hızlı progresyon : %20
b- yavaş progresyon : %30
c- progresif değil : % 20
d- hareketsiz : %30
total foks. sperm (tpmss) : 69.000.000
normal morfoloji (kruger) : %2
ayrıca eşime hormon testi yapıldı normal çıktı. testis ultrasonunda da solda 2. derece varikosel sağ da 1. derece de varikosel çıktı. ilk gittiğimiz doktor ameliyat dedi. 2. doktor ameliyata gerek yok çok düşük derecesi dedi.
şimdi anlamadığımın eşimin sperm değerleri sizce normal mi bir de hangi yere güvenmem gereliyor bilmiyorum
canım iki test çok farklı.. birinin sayısı yetersizken diğeri çok iyi.. hızı ise iyi sayılır.. morfolojisi düşük %2 en az %4 olmalı
vitaminlerle sperm değerleri düzelen çok insan var ama varikosel işte sperm değerlerini sabit bırakmıyorne yapmam gerekiyor sizce ? eşim 2 aydır proxeed plus ve 1,5 aydır nolvadex kullanıyor. 15 gündür de keçiboynuzu kaynatıp içiriyorum. bunlar faydalı olur mu deneyen var mı ?
Arkadaslar esinizde varikosel oldugunu nasil anladnz belirtileri neler oluyorki ultrasona yolluyo drlar
Bisey cıktı mi cnm spermiyogram testi nasildi benim esime hic ole bisey yapmadlar sadece spermiyogram istendi.canım 7 aydır çocuğumuz olmuyordu eşim dr a gitti dr bütün testleri istedi ultrasonda dahil
Bisey cıktı mi cnm spermiyogram testi nasildi benim esime hic ole bisey yapmadlar sadece spermiyogram istendi.