Erkek İnfertilitesi Spermiogram Yaptıranlar, Yaptıracaklar Buraya

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Anladm cnm rabbim sifa versin hepimize.

Arkadaslar esinizde varikosel oldugunu nasil anladnz belirtileri neler oluyorki ultrasona yolluyo drlar
Merhaba.. Çocuğumuz olmadı ben doktora gittim tahlillerden sonra normal çıkınca eşinden sperm testi istendi..sonuç kötü varikosel ağrısı olmadığı halde ameliyat oldu... Bekliyoruz..proxeed plus kullanıyoruz canim

varikosel derecesi kaç çıkmıştı canım

Elle muanede anlaşılacak kadar derecesi yüksekti sadece sol tarafta vardı...

eşimde de sağ da 1. derece solda 2. derece varikosel çıktı. ilk gittiğimiz dr ameliyat dedi ben pek güvenmedim başka bir dr a gittik o dr derecesi çok düşük gerek yok dedi ve bize de proxeed plus verdi 6 ay kullanacak. inş herşey iyi olur sizin için

Sperm testleriniz nasıl ?Sperm testi kötü çıkıncamı varikosel muayenesine gerek duyuyolar?

3ay sonra mutlaka test yapın derim az para değil zaman kaybetmesi çabası oluyor inşallah gerek kalmaz canım ..

Sperm testleriniz nasıl ?Sperm testi kötü çıkıncamı varikosel muayenesine gerek duyuyolar?

hayır canım. 6 ay hamile kalmayı denedim olmadı. eşim hastaneye gitti hormon testi,elle muayene yapıldı. ultrasonda çekildi ve tabi sperm testi. 6 ay ve sonrasında deneyip hamile kalamıyorsanız bu testlerin hepsi eşinizden isteniyor. hepsi birlikte değerlendiriliyor. varikosel in 4 derecesi var. 1. derece hemen hemen herkeste olabilirmiş sorun değilmiş. 2. derece ameliyata gerek yok ama ilaç takviyesi gerekirmiş ( tabi sperm sayısı ve hareketliliği düşükse. çünkü varikosel sperm sayısını direkt etkiliyor) 3 ve 4 derece ameliyat gerektiriyor. eşim 2 defa sperm testi verdi 15 gün ara ile. ilkinde çok düşük çıktı ikincisinde diğerine göre daha yüksek. ama gerçekten anlayamadık. hangisini baz almamız gerekiyor bilmiyoruz. çünkü o 15 günlük dönemde hiçbir ilaç tedavisi olmadı. sonuç olarak sperm de sorun olan bütün erkeklere proxeed plus veriliyor 6 ay kullanmak gerekiyor :)

3ay sonra mutlaka test yapın derim az para değil zaman kaybetmesi çabası oluyor inşallah gerek kalmaz canım ..

ben kendi doktoruma gösterdim sonuçları 1 ay önce. proxeed devam etsin dedi ayrıca nolvadex verdi 4 kutu 2 aylık ilaç. proxeed 2,5 ay oldu diğer ilaç 1,5 ay. bakalım ayın 9 unu bekliyorum. eğer sonuç pozitif çıkarsa ilaçlar çöpe :) negatif çıkarsa eşim tekrar sperm testi yaptıracak bende hsg çektircem

Evet canım ilk sperrm testine bakıyorlar sonra uruluji muayenesinde geciyorsun ultrusana bile gerek kalmıyor belliyse anlıyor doktorlar hemen..
Benim esimi hicbir muayeneye gondermediler a%20 b%25 c%25 d yani hareketsizde %30 sperm sayisida ml de 55 milyonmus hareket biraz sınırda ama gebe birakmaya engel deyip yolladilar kadin dogumcular bizi

Benim esimi hicbir muayeneye gondermediler a%20 b%25 c%25 d yani hareketsizde %30 sperm sayisida ml de 55 milyonmus hareket biraz sınırda ama gebe birakmaya engel deyip yolladilar kadin dogumcular bizi

Normalde bütün doktorlar elle muayene yapıyorlar eğer varikosel var ise 3. ve 4. Derece muayene de belli oluyor o zaman ultrason istiyorlar. Eşimde bişey çıkmadı ama biz ne olur ne olmaz diye özellikle istedik ultrason. Canım eşinin değerleri biraz düşük. Proxeed plus diye bir ilaç var. ASlında ilaç sayılmaz vitamin ondan kullansın. Birde eşine Keçiboynuzu kaynat içsin hem sperm sayısını arttırıyor hemde hareketliliği

Cnm havuc suyu iciriyorum bu aralar bu ilac receteylemi aliniyor yoksa direk eczanede veriyolar mi ayy ne bileyim sorun yok deyip yolladilar cok mu dusuk ya bende zaten sorun var (

Cnm havuc suyu iciriyorum bu aralar bu ilac receteylemi aliniyor yoksa direk eczanede veriyolar mi ayy ne bileyim sorun yok deyip yolladilar cok mu dusuk ya bende zaten sorun var (
hayır canım çok düşük değil ama neden daha yüksek olmasın ki bu arada morfolojisi kaç. sadece sperm sayısı ve hareketliliği yetmiyor. http://www.botanikecza.com/Proxeed-Plus#0 bu siteden ilacı alıyoruz biz. biraz pahalı ama

bizim sperm sayısı ve hareketliliği biraz düşük çıktı morfoloji de % 4 olması lazım ama % 2 nolvadex ve proxeed kullanıyor eşim. bu ay da olmazsa tekrar sperm testi yaptıracak.
Anladm cnm rabbim sifa versin bendede cikolata kisti ve catlama sorunu varms bugun catlatma ignesi oldum dua et bana cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…