- 27 Kasım 2014
- 1.172
- 253
Anladm cnm rabbim sifa versin hepimize.orası biraz karışık canım :) ilk yaptırdığı yerde sperm sayısı çok düşük çıktı 15 gün sonra başka yerde yaptırdı sperm sayısı biraz daha yüksek çıktı ama hareketlilik farklı. ikisinin ortak özelliği morfoloji % 2 yani düşük. %4 olması lazım. ultrason önemli canım. varikosel var mı yok mu ona bakılıyor eğer varsa ve yüksekse sperm sayısını direkt olumsuz etkiliyor
Merhaba.. Çocuğumuz olmadı ben doktora gittim tahlillerden sonra normal çıkınca eşinden sperm testi istendi..sonuç kötü varikosel ağrısı olmadığı halde ameliyat oldu... Bekliyoruz..proxeed plus kullanıyoruz canimArkadaslar esinizde varikosel oldugunu nasil anladnz belirtileri neler oluyorki ultrasona yolluyo drlar
Merhaba.. Çocuğumuz olmadı ben doktora gittim tahlillerden sonra normal çıkınca eşinden sperm testi istendi..sonuç kötü varikosel ağrısı olmadığı halde ameliyat oldu... Bekliyoruz..proxeed plus kullanıyoruz canim
Elle muanede anlaşılacak kadar derecesi yüksekti sadece sol tarafta vardı...varikosel derecesi kaç çıkmıştı canım
Elle muanede anlaşılacak kadar derecesi yüksekti sadece sol tarafta vardı...
Sperm testleriniz nasıl ?Sperm testi kötü çıkıncamı varikosel muayenesine gerek duyuyolar?eşimde de sağ da 1. derece solda 2. derece varikosel çıktı. ilk gittiğimiz dr ameliyat dedi ben pek güvenmedim başka bir dr a gittik o dr derecesi çok düşük gerek yok dedi ve bize de proxeed plus verdi 6 ay kullanacak. inş herşey iyi olur sizin için
3ay sonra mutlaka test yapın derim az para değil zaman kaybetmesi çabası oluyoreşimde de sağ da 1. derece solda 2. derece varikosel çıktı. ilk gittiğimiz dr ameliyat dedi ben pek güvenmedim başka bir dr a gittik o dr derecesi çok düşük gerek yok dedi ve bize de proxeed plus verdi 6 ay kullanacak. inş herşey iyi olur sizin için
Sperm testleriniz nasıl ?Sperm testi kötü çıkıncamı varikosel muayenesine gerek duyuyolar?
Evet canım ilk sperrm testine bakıyorlar sonra uruluji muayenesinde geciyorsun ultrusana bile gerek kalmıyor belliyse anlıyor doktorlar hemen..Sperm testleriniz nasıl ?Sperm testi kötü çıkıncamı varikosel muayenesine gerek duyuyolar?
3ay sonra mutlaka test yapın derim az para değil zaman kaybetmesi çabası oluyorinşallah gerek kalmaz canım ..
Benim esimi hicbir muayeneye gondermediler a%20 b%25 c%25 d yani hareketsizde %30 sperm sayisida ml de 55 milyonmus hareket biraz sınırda ama gebe birakmaya engel deyip yolladilar kadin dogumcular biziEvet canım ilk sperrm testine bakıyorlar sonra uruluji muayenesinde geciyorsun ultrusana bile gerek kalmıyor belliyse anlıyor doktorlar hemen..
Benim esimi hicbir muayeneye gondermediler a%20 b%25 c%25 d yani hareketsizde %30 sperm sayisida ml de 55 milyonmus hareket biraz sınırda ama gebe birakmaya engel deyip yolladilar kadin dogumcular bizi
Cnm havuc suyu iciriyorum bu aralar bu ilac receteylemi aliniyor yoksa direk eczanede veriyolar mi ayy ne bileyim sorun yok deyip yolladilar cok mu dusuk ya bende zaten sorun varNormalde bütün doktorlar elle muayene yapıyorlar eğer varikosel var ise 3. ve 4. Derece muayene de belli oluyor o zaman ultrason istiyorlar. Eşimde bişey çıkmadı ama biz ne olur ne olmaz diye özellikle istedik ultrason. Canım eşinin değerleri biraz düşük. Proxeed plus diye bir ilaç var. ASlında ilaç sayılmaz vitamin ondan kullansın. Birde eşine Keçiboynuzu kaynat içsin hem sperm sayısını arttırıyor hemde hareketliliği
hayır canım çok düşük değil ama neden daha yüksek olmasın kiCnm havuc suyu iciriyorum bu aralar bu ilac receteylemi aliniyor yoksa direk eczanede veriyolar mi ayy ne bileyim sorun yok deyip yolladilar cok mu dusuk ya bende zaten sorun var(
Normal yapili %70 yaziyo cnm.Bu arada sizin degerler nasilhayır canım çok düşük değil ama neden daha yüksek olmasın kibu arada morfolojisi kaç. sadece sperm sayısı ve hareketliliği yetmiyor. http://www.botanikecza.com/Proxeed-Plus#0 bu siteden ilacı alıyoruz biz. biraz pahalı ama
Normal yapili %70 yaziyo cnm.Bu arada sizin degerler nasil
Anladm cnm rabbim sifa versin bendede cikolata kisti ve catlama sorunu varms bugun catlatma ignesi oldum dua et bana cnmbizim sperm sayısı ve hareketliliği biraz düşük çıktı morfoloji de % 4 olması lazım ama % 2nolvadex ve proxeed kullanıyor eşim. bu ay da olmazsa tekrar sperm testi yaptıracak.
Anladm cnm rabbim sifa versin bendede cikolata kisti ve catlama sorunu varms bugun catlatma ignesi oldum dua et bana cnm
ileri hızlı hareketli sperminiz yok canım yani spermler yumurtaya ulaşamıyor
ALLAH ın izni ile düzelme şansı çok ozamanTeşekkür ederim canım cevabın için zaten dün varikosel oldugunu ögrendik.