- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
Yok ben eskişehirdeyim acıbademe gidiyorum bazen de çevre illere ama şunu unutma her zaman en pahalısı en iyisi değildir. Sen doktoruna dicen ki:
1) Benim kist ne olacak ilaç mı ameliyat mı
2) Antral folikülleri mi say ultrasonla
3) HSG gerekiyor mu bence yaptır
4) FSH, TSH bunlara baktır ayrıca AMH testi mutlaka iste
Sen onun inisiyatifine bırakma bunları mutlaka iste sonuçları da burda yaz değerlendirelim. Ben doktor değilim ama çok okuyan mı çok gezen mi hesabı :) Biz 4 yıllık evliyiz son 2 aydır korunmuyoruz ama daha korunmayı bırakmadan önce tahlillere başladık Doktor bekle diyor 1 yıl ama ne gerek var bunlar zaten 1 yıl beklemeden de tespit edilebilecek şeyler. Doktor seni değil sen doktorunu yönet. Beğenmedin mi İstanbul'da en az 50 tane sağlam hastane vardır. Değiştir doktor.
Ayrıca unutma ismi lazım değil çok kaliteli bir hastanede daha amh testi nedir bilmeyen doktor vardı. Bu diplomayı almış doktorculuk oynuyor. Doktoruna güven ama kontrol güvene mani değildir dolayısyla bilgisini de değerlendir. İngilizce birçok bilimsel rapor var yabacı dil varsa bunları da oku tavsiye ederim.
Cok teşekkür ederim. Evet yabancı dilim var. Bu konuda daha cok araştırma yapacagim ve dediğiniz gibi her seyi soracağım doktora. Onlara kaldiysak peh hakikaten. Bu hsg rahim filmi degil mi? Allahim ya cok zor diyorlar. Bi her seyi yapsam en son olarak onu dusunsem olmaz mi?