Erkek İnfertilitesi Spermiogram Yaptıranlar, Yaptıracaklar Buraya

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar eşimin sperm testinde konsantrasyon:0 yazıyor yıkama sonrası da konsantrasyon :0 yazıyor yine ama hızlı progresif hareket : % 80 yazıyor yavaş tada %40 yazıyor böyle bişe olabilirmi

nolur yardımcı olunn

Spermiogram
Miktar 4 mL
Renk Opelasan
Koku Spesifik
Ph 8 7.2-9
Likefaksiyon 20 Dakika
Viskozite Normal
Perhiz Süresi 4
1ml'de Sayı 24 000 000
HAREKETLİLİK ( MOTİLİTE )

A - Hızlı ileri hareketli (%) : 10
B - Yavaş ileri hareketli (%) : 20
C - Yerinde hareketli (%) : 10
D - Hareketsiz (%) : 60

MORFOLOJİ

Normal yapı (%) : 8 0
Anormal yapı (%) :2 0
MİKROSKOBİ : Her alanda, 6-7 lökosit görüldü.

nolur yardımcı olunn

Spermiogram
Miktar 4 mL
Renk Opelasan
Koku Spesifik
Ph 8 7.2-9
Likefaksiyon 20 Dakika
Viskozite Normal
Perhiz Süresi 4
1ml'de Sayı 24 000 000

MORFOLOJİ

canım can sıkacak bir şey yok gibi morfoloji çok önemli bildiğim kadarıyla harekette biraz sıkıntı var gibi ama takviye ilaçlarla hallolacak bişey

tatlım belli olmuyor sayınız düşük biraz...bizimde değerlerimiz düşüktü ürolog proxeed plus vermişti 3 ay kullan gel demişti etki etmedi ialçlar çünkü varikoseli varmış eşimin ve ameliyat olduk...sağlıklı bir sonuç almak için en az 3 test yaptırın! daha sonra ürolog size yol gösterir zaten varikosel var mı yok mu diye el ile muayne falan eder...hemen aşılama yaptırma bence...

canım çook tşk ederim ilgin için. varikosel için elle muayene etti eşimi üroloğ olmadığını söyledi.çok şükür.bu sonuçlar ilk ve son test şu an. bi tane daha istediler. ama aşılama içinde 10 milyon olması lazımmış bizim 9 milyon.eşime ilaç falanda vermemiş sanırrım bi test daha yapalım demiş ya belki verir. çookkk kafam karışıkkkk..:KK43:

canım gördügüm kadarıyla morfolojiniz sıfır şu anda , lökositler varkiosel kadar da degil anladıgım kadarıyla.. hiç vakit kaybetme ürologa gidin , proxeed plus senin kullanmanı tavsıye ediyorum morfoloji ve sayı için..belki epididimit var yani iltahap , bunun için de antibiyotik verir bir 15 gun belki de , bize de vermişti.. proxeed plus biz de işe yaradı lökositlerde ve sayıda ve de morfolojide..ayrıca sabah akşam portakal suyuyla içirdik , günde 1 nar muz ve havuclu turplu yeşil salata herr gun..içki yok , sigara kullanıyoruz ama ona ragmen epey duzeldik..özellikle sen morfoloji için bunları yapmalısın..
sıfır morfoloji ile nasıl aşılama yapacakmış anlamadım??
ayrıca yıkama sonrası aşılama için 1milyon saglıklı sperm kalması gerek , ileri hareketli sayınız güzel ama sayı ve morfolojiyi biraz daha arttırmalısınız..ben tavsıye ediyorum vakit kaybetmeyin başlayın , benim 1 yılım gitti , kimse dogru yönlendiremedi , ben yardımcı olmak isterim sana yani cnm..

cnm merhba. tşk ederim cvp için sağol. morfoloji değerleri alttakiler değilmi? ayyy valla napcam bilmiyorum. dediğin ilacı benmi kullancam bende bişi yok diyolar doktorlar da onun için soruyorum? artık ne beklemeye ne doktora sabrım kalmadı inan her kafadan bişi.bende ilaçla düzelmez sperm diye aşılama deyince doktorda şimdi onun için araştırmaya başladım doktor hast.

nolur yardımcı olunn

Spermiogram
Miktar 4 mL
Renk Opelasan
Koku Spesifik
Ph 8 7.2-9
Likefaksiyon 20 Dakika
Viskozite Normal
Perhiz Süresi 4
1ml'de Sayı 24 000 000

MORFOLOJİ

Canım hareket sorunu var gibi duruyor.. Hareketsiz %60 :KK53: Mutlaka dr a da gösterin...

canım çook tşk ederim ilgin için. varikosel için elle muayene etti eşimi üroloğ olmadığını söyledi.çok şükür.bu sonuçlar ilk ve son test şu an. bi tane daha istediler. ama aşılama içinde 10 milyon olması lazımmış bizim 9 milyon.eşime ilaç falanda vermemiş sanırrım bi test daha yapalım demiş ya belki verir. çookkk kafam karışıkkkk..:KK43:

tatlım bi kaç kere daha verin test duruma göre doktor ilaç verebilir.

arkadaşlar merhaba bizde bir kaç aydır deniyoruz ama nafile. Benim yaptırdığım teslerde hiç bir sorun olmayınca eşim bende bi kontrole gideyim dedi. Muayene olarak doktor sadece röntgen ve spermiyogram istemiş. Sonuç olarak varikosel demişler. Ama araştırıyorum elle muayene olmadan varikosel net belli olmuyor anladığım kadarıyla. Spermiyogram testine de üstün körü bakıp ameliyat olman lazım dedi doktor. Özel bir klinik olduğu için güvenemedik açıkcası bir kaç yere daha gideceğiz ama çok stress olduk.

Spermiyogram testini de burada yazılanlarla karşılaştırmak istedik ama bizdeki verilerle buraya yazılanlar uyuşmuyor doktora da güvenemediğimiz için buraya sormak istedik. rica etsem bizim sonuçları da yorumlamanız mümkün mü ?

bir de varikosel sonrasında daha kötüye gidenlerde oluyormuş sanırım. ameliyata da sıcak bakamıyoruz o yüzden...

$spermiyogram.jpg

arkadaşlar merhaba bizde bir kaç aydır deniyoruz ama nafile. Benim yaptırdığım teslerde hiç bir sorun olmayınca eşim bende bi kontrole gideyim dedi. Muayene olarak doktor sadece röntgen ve spermiyogram istemiş. Sonuç olarak varikosel demişler. Ama araştırıyorum elle muayene olmadan varikosel net belli olmuyor anladığım kadarıyla. Spermiyogram testine de üstün körü bakıp ameliyat olman lazım dedi doktor. Özel bir klinik olduğu için güvenemedik açıkcası bir kaç yere daha gideceğiz ama çok stress olduk.

Spermiyogram testini de burada yazılanlarla karşılaştırmak istedik ama bizdeki verilerle buraya yazılanlar uyuşmuyor doktora da güvenemediğimiz için buraya sormak istedik. rica etsem bizim sonuçları da yorumlamanız mümkün mü ?

bir de varikosel sonrasında daha kötüye gidenlerde oluyormuş sanırım. ameliyata da sıcak bakamıyoruz o yüzden...

Eki Görüntüle 963150

valla canım başka yere gidin bence değerleriniz bence çok güzel bu değerler keşke bizde olsa

valla canım başka yere gidin bence değerleriniz bence çok güzel bu değerler keşke bizde olsa

çok çok teşekkür ederim. Allah hepimize bir an önce nasip etsin inşallah. Peki ters olan hiç bir şey yok mu ? Yani denemeler hep başarısız 4-5 aydır. Dönemlere dikkat etmemize rağmen. Doktorun sol varikosel diyip bi sonuçları gördükten sonra ameliyat demesi nasıl bir insanlıktır ! ameliyat olacaktı az kalsın.

valla canım biraz beslenmeye dikkat edin alkolü komple bıuraksın sigarayı azaltsın istersen bi kutu proxeed al kullan ama yani bu değerler dediğim gibi keşke bizde olsa

merhaba kızlar eşimin sperm testinde konsantrasyon:0 yazıyor yıkama sonrası da konsantrasyon :0 yazıyor yine ama hızlı progresif hareket : % 80 yazıyor yavaş tada %40 yazıyor böyle bişe olabilirmi

slm cnm yeni üye oldum bende aşılama tedavisi görüyorum 3 kere aşılamam oldu benim eşiminde ilk değerleri çok kötüydü 0 çıkması senin morelini bozmasın eşine keçi boynuzu kürünü dene sabah akşa aç karnıyla içsin farkı göreceksin değerler normale gelecek hatta çok şaşıracak bana dua edeceksin ben mücadelesini çok verdim eşimin %90 ölü sipermleri toplkam canlı sperm 3 milyon çıktı çok ağlamıştım keçi boynuzuyla şimdi normal siperm 45milyon canlı siperm 75 milyon oldu cnm sende dene dualarını eksik etme

çok çok teşekkür ederim. Allah hepimize bir an önce nasip etsin inşallah. Peki ters olan hiç bir şey yok mu ? Yani denemeler hep başarısız 4-5 aydır. Dönemlere dikkat etmemize rağmen. Doktorun sol varikosel diyip bi sonuçları gördükten sonra ameliyat demesi nasıl bir insanlıktır ! ameliyat olacaktı az kalsın.

Canım değerler iyi ama bence biraz hareket sorunu var gibi duruyor.. İleri hareketli sayısı az.. Ama öyle ameliyatlık bi durum yok.. Keçiboynuzu kürü denedin mi?
Evicap vitamin de iyi gelebilir. Birde 4-5 ay çok kısa bir süre acele etmeyin. 1 yıl olmaması normal.. Ama testleri yaptırmakla iyi yapmışsınız. sadece olmuyor diye stress yapmayın..

slm cnm yeni üye oldum bende aşılama tedavisi görüyorum 3 kere aşılamam oldu benim eşiminde ilk değerleri çok kötüydü 0 çıkması senin morelini bozmasın eşine keçi boynuzu kürünü dene sabah akşa aç karnıyla içsin farkı göreceksin değerler normale gelecek hatta çok şaşıracak bana dua edeceksin ben mücadelesini çok verdim eşimin %90 ölü sipermleri toplkam canlı sperm 3 milyon çıktı çok ağlamıştım keçi boynuzuyla şimdi normal siperm 45milyon canlı siperm 75 milyon oldu cnm sende dene dualarını eksik etme

Kesinlikle katılıyorum KEÇİBOYNUZU KÜRÜ....

tatlım bi kaç kere daha verin test duruma göre doktor ilaç verebilir.

canım dün özel bi hastanede eşimin ve benim testlerimize bakıldı kadın doktoru aşılama için olmaz tüp bebek gerekli demiş.ürolog da bi sperm testi daha ve doppler istedi. ona göre bakılacak ilaçla tedavi deneyecekmiş.şimdi bunları yapıp beklicez artık :KK43: hayırlısı...inş. kavuşuruz bebişlereee...

X