- 5 Ekim 2013
- 422
- 3
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 - 8 aydır korunmuyorduk en sonunda eşim spermiogram yaptırdı. ml de 7milyon çıktı. morfoloji ise %32... benim de yumurtlama problemlerim oluyor... ne yapmamız gerekir ki....
En yakın zamanda kadın doğum uzmanına gitmeniz gerekiyor.. O size yumurtlama için ilaç verecektir.. Eşinizle gitmenizde fayda var zira kadın doğum uzmanı gerek görürse üroloğa yönlendirecektir.. Ona da takviye vitaminler verilecektir yada varikosel var mı diye bakacaklardır.. Ekstra kürlerde uygulayabilirsiniz.. Eşiniz için keçi boynuzu kürü, kendiniz için incir kürü.. Sakıncası olmaz ve umarım faydası olur.. (Kürler forumda yazılıdır..) Zaman kaybetmeyin daha fazla.. Zira süreç oldukça zor ve yorucu.. Ama asla pes etmeyin.. Şimdiden Allah kolaylık versin..
arkadaslar 3 ay önce sperm testinde sayı 16 milyon/ml sperm morfoloji normal:%70 anormal:%30 ileri hareketli %20 yerinde hareketli %20 hareketsiz %60 tı. 2 gün önce bu degerler 30 milyon sperm morfoloji aynı ve ileri hareketli %30 acıkmıs. sanırım bunu keçiboynuzu kürüne borcluyuz bize bi ümit oldu sewindikk:) 3 yıllık ewliyim 2 yıldırda bebek istiyoruz fakat hamile kalamıyorum. bu degerlerle normal yolla hamile kalabilir miyim yoksa hiç vakit kaybetmeden asılama mı yaptırmalıyım lütfen yorumlayınn
eşim sperm testi yaptırdı ve ben bu sonuclar ne anlama gelıo tam anlayamadım daha doğrusu kafam karıstı bilen kişiler varsa lutfen bana bi cvp verin!!!
volum: 2
görünüm: normal
konsantrasyon ml : 16
total konsantrasyon: 32
MOTİLİTE % 81
+4 ileri hareket % 0
+3 yavaş hareket %75
+2 yerinde hareket%6
normal%0
hafif amorf%2
sekilsel%40
akrozomal%36
nükleer%20
boyunmidpiece%2
kuyruk%2
cok mu kötü sonuç???
arkadaşlar///doktor hanım/// doktor bey merhaba
sitenize yeni üye oldum.. kocamlar 8 aydır denememize rağmen çocuk sahibi olamıyoruz. kendisi bugün spermiyogram testine girdi. 2-3 hastaneye gittik fakat bayram arifesi olduğu için doktor bulamadık. içim içimi yiyor. acaba sonuçlarda bir aksilik var mı? sperm sayısı normalin çok üstünde. ek olarak früktoz değeri yok. sonuçlar aşağıdaki gibidir. lütfen yardımcı olun (((
arkadaşlar eşim bir başka rahatsızlığı sebebiyle 3 kutu 1000lik antibiyotik kullandı hem de peş peşe. bu ilaçlar ne kadar etkiler ?. o antibiyotikleri kullandıktan tam 3 ay sonra sperm testi yaptırdık ve ml deki sperm sayısı 7 mlyon çıktı... yani o kadar antibiyotik kullanmasaydı sonuçta ciddi bir artış görülebilir miydi sizce??
bu rapor acaba antibiyotik kullandıktan sonraki rapor mu? yoksa, antibiyotik kullandıktan sonra 7 milyona mı inmiş?
kesinlikle bu kadar sayı varken antibiyotik 3 kutu 1000 er mg kullanmışsa, bu kadar sayıdan sonra 7 milyona inmesi normaldir. çünkü antibiyotik sperm hücrelerini tamamen yok edebiliyor. bence hiçbir doktor 3 kutu 1000mg üst üste yazmaz. vücuda da çok zarar lı. ver bakayım doktoruna 1 kutu hayatta kullanır mı? bence kullanmaz.
yazar veya yazamaz ... başka çaresi yoktu o hastalığın ve yazdılar yapabilecek başka bir şey yoktu... sürekli iltihap karşısında başka ne yapabilirdi ki... her neyse benim sorum o değil zaten.bu ilaçlar sperm testinden 3 ay önce kullanıldı... yani teste giden spermler o ilacın kullanıldığı zmanlarda üretilenerdi... benim sorum şu bu 3 kutu antibiyotik ne derecede etkiler sperm sayısını??
teşekkür ederim canım şimdi ürologahenüz görünmedik. ona gitmek için bir kez daha yaptıralım dedik. yani ilk testten sonra 20 gün falan geçmiş olacak. bakalım ne diyecek doktor...
anladım canım gelişmeleri yazarsın merak ettim b...inş güzel haberler yazarsın...
merhaba bizde malesef sperm sayısı az olduğu iin çocuk sahibi olamıyoruz aslında daha 3 ay oldu ama yinede korkuyor insan