- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 42
derken ne demek istediniz???
Canim telefondan girdigim icin yazmayi beceremedim.rakamlar vs birbkrine girdi..silmek zorunda kaldim
O yuzden oyle..:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
derken ne demek istediniz???
HACİM: 1.5 ml
VISKOZİTE YÜKSEK
RENK OPAK BEYAZ
SIVILAŞMA ZAMANI >60 dakika
PH 8
SPERM SAYISI 0.3 milyon
AGLUTİNASYON YOK
HAREKETLİLİK 0 %
a)HIZLI İLERİ HAREKETLİLİK +4 0
b)YAVAŞ İLERİ HAREKETLİLİK +3 0
c)YERİNDE HAREKETLİLİK +2 0
d)HAREKETSİZ +1 100
MORFOLOJI (Kruger'e göre) *
SPERM SAYISI AZ OLDUĞUNDAN SPERM MORFOLOJİSİ İNCELENEMEDİ.
LÖKOSİT 0.1 milyon/m <1
HACİM: 1.5 ml
VISKOZİTE YÜKSEK
RENK OPAK BEYAZ
SIVILAŞMA ZAMANI >60 dakika
PH 8
SPERM SAYISI 0.3 milyon
AGLUTİNASYON YOK
HAREKETLİLİK 0 %
a)HIZLI İLERİ HAREKETLİLİK +4 0
b)YAVAŞ İLERİ HAREKETLİLİK +3 0
c)YERİNDE HAREKETLİLİK +2 0
d)HAREKETSİZ +1 100
MORFOLOJI (Kruger'e göre) *
SPERM SAYISI AZ OLDUĞUNDAN SPERM MORFOLOJİSİ İNCELENEMEDİ.
LÖKOSİT 0.1 milyon/m <1
canım benim morfolojinin %4 ve üzeri olması gerekiyor sperm sayınız düşük viskosite nin 2 den az olmalı yani normal yazıyor olması gerekiyor ,hacim 1.5 ile 5 arası,ph ın 7.2 den büyük olması gerekiyor...ilk testiniz mi canım?değerleriniz biraz düşük bi kaç kere daha tahlil yaptırın canım ona göre doktor bi tedavi yöntemi uygular zaten ya ilaç verir ya varikosel var mı yok mu diye bakar...biraz uzun bi süreç canım bizde 2 yıldır uğraşıyoruz daha yeni yeni tedavimiz şekil bulmaya başladı...eşimin 6 ay kadar sperm parametrelerini takibe aldı doktor daha sonra ilaç verdi etki etmedi derken varikosel çıktı ameliyat oldu 5 ay kadar bekleyecez...
çok teşekkür ederim jonguil.
Evet testimiz Doktora gittik kan tahlili ve ultrason istedi. Bakalım ne diyecek onlara baktıktan sonra. Siz de baya uzun bir zamandır uğraşıyormuşsunuz Allah şifa versin inşallah. biz aslında daha çocuk denemesine başlamadık, başlamadan doktora bi gidip kontrol olalım dedik ve bu çıktı. Bakalım bizim tedavi ne kadar sürecek. İnşallah tedaviye cevap verir de normal yollardan çocuk sahibi oluruz hepimiz
Kizlar Dr randevusuna 3 gun var sonucu aldık merak içindeyiz anlayanlar lutfen yardım edin
Görünüş: Sari opak renkte
Viskozite : normal
Likefaksiyon: 40 dk
Hacim:6 mlt
Ph:8
%A(hızlı hareketli):20
%B(yavaş hareketli):41
%C(yerinde hareketli):14
%D(hareketsiz):25
Konsantrasyon:69 milyon
Toplam spermatozoa: 414 milyon
Morfoloji(kruger;normal%si):14
Mikroskopi:8-10 lokosit görüldü
Perhiz 3 gun
Kizlar Dr randevusuna 3 gun var sonucu aldık merak içindeyiz anlayanlar lutfen yardım edin
Görünüş: Sari opak renkte
Viskozite : normal
Likefaksiyon: 40 dk
Hacim:6 mlt
Ph:8
%A(hızlı hareketli):20
%B(yavaş hareketli):41
%C(yerinde hareketli):14
%D(hareketsiz):25
Konsantrasyon:69 milyon
Toplam spermatozoa: 414 milyon
Morfoloji(kruger;normal%si):14
Mikroskopi:8-10 lokosit görüldü
Perhiz 3 gun
Canim telefondan girdigim icin yazmayi beceremedim.rakamlar vs birbkrine girdi..silmek zorunda kaldim
O yuzden oyle..:)
taze anne nasılsınız bakalımmmm bulantıların falan başladı mı
Canim 8.hafta bitti hic bulantim yokk doymak bilmiyorum
Artik olmaz diyorlar ins.olmaz..
Bugun dr gittim memlekete donmeden once ankarada...bebegim buyumus kalbi pit pit atiyordu
Cok sukur bugünume
Siz nasilsin canim
maaşallah suphanallah canım benimmmmm biz iki tane pıtpıt duyduk canım büyüyorlar şimdi ama midem allak bullak 24saat bulantı halindeyiz
çok şanslısın maaşallah bulantın olmaması çok iyi zaten 8.haftada bitti artık olmaz Rabbimin izniyle
Ayyyyy maşallah canim yaaa ikiz mi bebislerinnnnn
Ikizbebisin var canim bulantin olmasi bence normal ama gecer inşallah 10.haftaya gelmissin
evet teyzesi ikizler geliyor inşallah dün bende iyi değildim gittim gördüm miniklerimi elimden gelse her gün gideceğim nasıllar diye sende de aynısı oluyor mu
geçen hafta çok iyiydik kendi kendimize nazar değdirdim sanırım h.sonundan beri kötüleştik bakalım az kaldı hayırlısıyla buraya geldik ya şükür bundan sonrası da gelir kuzum Allahımın izniyle
Olmaz mi bende de oluyor aynisi hamileligimi ogreneli 4 hafta oldu 5 kere ultrasona girdim
Hep gidesim var
Birrde ne yalan soyleyeyim midem bulanmayinca kotu gidn bi şeyler var gibi geliyordu bana...ama bugun gordum bebegimi vvazgeçtim o dusunceden..
Yoksa sonu hic iyi degil usg den cikamiycam..
Artik ikiliye kadsr gitmam diyorum ama bakalimdayanabilirsem.
Senin ikiliye az kalmis ins.hersey cok guzel gitsin canim.her ani guzel heyecanli Rabbim isteyen herkese asatsin inş.
Cok bekledik hersey guzel olsun insallah..
taze anne nasılsınız bakalımmmm bulantıların falan başladı mı
asbeloveeeeeee
nasılsın ?
takvimin çooook güzellllllll
sağol balımmmmm sen nasılsınnnnn Rabbim tez zamanda sana da nasip etsinnnn inşallahhh ve isteyen tüm arkadaşlarıma inşallahhhhh
amin canım benim seni gördüm ooooo daha iyi oldum daha sizleri diyeyim