ben tavuğu aylardır eve sokmuyorm zaten kimseyede tavsiye etmem yayılan bir tavuğun etini yedim bu tavuksa biz ne yiyoruz dedim kuzu eti kadar lezzetli ve pişmeden önceki hali ne pembe ne beyaz bildiğin mor kırmızı arası yaptıklarımı anlataym
sabah
aç karına bal 1 tatlı kaşığı(çakşırkökü tozu(hareket),polen,k.boynuzutozu,tarçın,zencefil,zerdeçal)miktarı kafama göre ayarladım artık yiyemeyeceğim diyene kadar attım
epey yoğun kıvam aldı zaten
akşamdan sızma zeytinyağına koyduğum kuru inciri 1 adet baldan sora onu verdm balın tadını bastırıo en azından kuru incir bol e vit. deposu e vitaminide yağda çözünüo incir kürü die geçio bence mantık bu
kahvaltıdan sora supradyn all day
akşam
k.boynuzu suyu(3 ay sonra havuç kürüne geçmeyi düşünüorm)
supradyn all day
1 gün ara ile 50 mg çinko verdm supradyndede var ağır olmasn die
gün içinde
1 havuç
2lt su
çerez(5 adet ceviz fındık fıstık badem)kabak çekirdeğide çok faydalıymıs eşim istemediği için katmadm ceviz hariç hali ile 1 avuç
yagsız süt en az haftann 3 günü bundada bir madde vardı ama unuttum balık tavuk süzme peynir ve peynir altı suyundada bulunuodu hareket için
ayrıca yemekeleri eşit oranda karıştırdığım mısır fındık ve ayçiçek yağı ile yaptm
edindiğim diğer bilgiler ACE vitaminleri ve çinko en güçlü antioksidan olarak geçio
dr asist plus tozunu yazdı sadece ne E nede C vitamini kullanmama gerek olmadığını söledi bunları düzenli yapıyorsan dedi
bende şaşırdım balgam söktürücü ne ilgisi var dedim vucutta oksijeni tutan etkenler için yazmış 15b gündürde onu kullanıoruz
bir diğer edindiğim bilgide kullanmadm ama omega 3 morfolojide etkili oluyormus
yüksek doz e ve c vitamini bir arada kullanılmamalıymış