Erkek İnfertilitesi Spermiogram Yaptıranlar, Yaptıracaklar Buraya

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaslar acil cewap werebılırmısınız sperm testı sonucunu aldık

MİKTAR : 3,1
RENK : gri beyaz
GÖRÜNÜM(SEMEN) : opak
pH : 7,8 (kalevi)
SIVILAŞMA : 30 dakkada akışkan
GÖRÜNÜM (SPERM) : normal
FRUKTOZ : 286 mg/dl
SAYIM (/ML) : 52 400 000
HAREKETLİLİK : 30 DAKKADA
HIZLI : 42%
ORTA : 2%
YAVAŞ : 4%
HAREKETSİZ : 52%
HAREKET ŞEKLİ : hareketli spermatozoaların %70ihızlı düzgün ve dogrusal hareketli ortalama hız 46 mlc/sn
MİKROSKOPİ : 1-2 lökosit ve prostatik hücre görüldü

bunu biri bana acıklayabılır mı lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn acilll cok merak edıyorummm

canım bence çok güzel inş en kısa zamanda güzelhaberlerin gelir

ay cok sewındımmm bende cok az sansımmmm ya cok tsk ederımmmmmmm cnm pekı sen kac yasındasın ne zamandır olmuo we sorununuz ne uzun bı soru oldu ama ıdare et

canım ben 28 eşim 38 yaşında da 5-6aylık evliyiz ama ikimizinde ikinci evliliği eşimde sperminde sayı ve hareket az 8 milyondu keçiboynuzu kürü ile 31 milyon oldu ama hareketlilik artmadı %15 hızlı hareket bıze dr lar tup bebek yapın dedıler bakalım hayırlısı . sizin bu degerlere göre sendede sorun yoksa bir kaç aya hamile kalırsın canım inş. :)

bilen varsa açıklayabiirmi lütfennn

Manueller
SEMENDE LOKOSİT BOYAMA 0,1mil/ml milyon/ml
Manueller
Kruger Morfoloji
Normal Morfoloji % 2 H =>%4
Baş Anomalisi % 24
Boyun Anomalisi % 21
Akrozom Anomalisi % 28
Kuyruk Anomalisi % 23
Diğer Anomaliler % 2
Spermogram
Hacim 2,9 H >1.5 ml
Cinsel Perhiz Süresi 3
Çözünme Süresi 19 N <20 dk
Vizkozite Normal normal
PH 7,5 H 7,2
Konsantrasyon 134mil/ml H >15 milyon/mL
Yuvarlak Hücre 1,4mil/ml H <1 milyon/mL
Aglütinasyon Yok L YOK
Motilite(İlk 60 dakika içinde).(A+B) %68
A- Progressif hızlı hareket 32mil/ml-%24 H >%32
B- Progressif yavaş hareket 59mil/ml-%44 H A+B>%40
C- Hareketsiz 43mil/ml-%32
Toplam 134mil/ml-%100
SONUÇ TERATOZOOSPERMİ
Yıkama Sonrası Değerler

mrb anladığım kadarıyla morfoloji kaynaklı sorun var diğer tüm degerler güzell doktorunuz ne dedi?

e vit ve çinko morfolojiye iyi geliyor

canım iki yıldır kalamıyorumm sonucları daha gostermedım ama benım rahım fılmımde ıkı tup acık sekıl felan yazıo hepsı normal dr muanede de gorunurde problem yok dedı esımın testı dde boleeee sorun ne o zaman bı acıklama yapmıo dr um degıstırcem ya bos yere 2 yılım bosa gıttı yıne adet oldum aglıcam artıkkkk yaa cewremddekı herkes hamile ya olamadıgını bılıolar ya bı ınsan orucken bıle karsısında yemek yemek gunah cekınır ınadına bebek kıyafetlerını gosterıo elını karnından cekmıo dewamlı hamılelık lafı kıskanmıoyrum ama bu kadarıda fazla kacıo (( ben 21 yasıma yenı gırdım eşimde 22 yasında daha yasımız genc dıyoruz ama zaman ole hızlı gecıo kı her gecne gun umudum bıtıo her ay aglıyorum allahım bıze de nasıp eder ınsallah

mrb arkadaşlar uzun zamandır giremedim ama okadar yanlız ve çaresizimki dua edin bana okulumdaki tüm öğretmen arkadaşlarım hamile veya 2.çocuğu düşünüyorçgözümün önünde karınları büyüyo bizim ne zaman olacak allahım yalvarırım tümçaresizlere çare ver bizde tadalım o duyguyu.eridim bittim arkadaşlar her yerden çocuk kokusu alıyorum.ailem yıllarca çocuğu olmayanları örnek veriyor.Rabbim bizi okadar bekletme nolur hayırlı zmanda sağlıklı sıhhatli evlatlar ver.çocuk istemediğim allah korusun dediğim o 7 ay için affet rabbim.

cnm senn le aynı yastayız ama sizin değerleriniz güzel inana bana bizim ileiri hız %3 cok üzülüorum ocak 21 de eşim varikosel ameliyatı oldu hiç ümidim yok tüp bebekten bile korkuyorum

senııı cok iyi anlıyorummmmmm gercektennnn ama üzülünce olsa olmuyorr ne denesek ne yapsak olmuyor demekkı zamanımız war sıkıntı etsekk de aglasak da gelmıo bebıslerımız bende cok aqladım elbet bir gun bızımde meleklerımız gelecek allah herseyın hayırlısını wersın bız tedbırmızı alalım dr a gıderek takdırı allah versın üzülmeee elbet bırrgun olacakk inan ve pes etmeee elımızden gelen ne warsa yapalımm

canım belkıde doktorun yasın kucuk dıye ılgılenmek ıstememıstır ama bende suana kadar hıc rahım fılmı cektırmedım yanı gıttıgım dr. yumurtalara bakıyor ıyı deyıp gonderdıler.
dr. lar ilgilenmeyince insanın doktora gidesi gelmiyor inan. bencede iyi bir uzman dr. araştır canım inş. olur allahın izni ile bende senin gibi çok üzülüyordum çocuk olmadıgı ıcın ama artık vardır bundada bır hayır dıyorum demekkı zamanı degıl sende kafanı cok fazla yorma rahat ol . ıkınızdede sorun yok belkıde zamanını beklıyordur bebegın

cnm senn le aynı yastayız ama sizin değerleriniz güzel inana bana bizim ileiri hız %3 cok üzülüorum ocak 21 de eşim varikosel ameliyatı oldu hiç ümidim yok tüp bebekten bile korkuyorum

canım daha yeni amelyat olmuş eşin acele etme 3 ila 6 ayda sonuçlar düzeliyormuş. ama benim eşim 10 sene önce amelyat olmuş düzelmemiş inş yakında hamile haberin gelir tatlım

canım sorun neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…