- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
kızlar benimde size hem güzel hemde kötü haberlerim var:))
bu ay adetimin 5 gün geçikti tabii doğal olarak testte negatif çıkınca cok telaşlandım neyse adet olmayı bekledim ve gittim dk adetin 2 günü
hormon tahlilleri ve diğer tüm tahlilleri istedim kan pıhtılaşmasına kadar bir tek rahim filmi kaldı onuda 1 defa dopal yoldan hamile kaldığım için gerek görmedi ama ben istiyorum sanırım çektirmek için ısrarcı olacam içim rahatlar hem:)
adetin 2 günü
tsh 2,18
fsh 5,09
lh 7,90
prolaktin 61,09 (yaktı bu beni)
evet prolaktin çok yüksek çıktı doktor stres kaynaklı bir hormon dedi bir aylık tedavi verdi bakalım ilaca başladıkk en fazla 30 olması lazım ken benimki 2 katı çıktı inş düzelirrr
bugün ise eşime test yaptırdıkk sonuçlar iyi çıktı en son ankarada kaan hocanın yanında yapılmıştı degerler 600 bin çıkmıştı morfoloji felan 0 dı (
bugün ise
miktar 1 ml
ph 8
sıvılaşma 35 dak
sayı (1 ml) 16 milyon
hareket % 50
ileri 0
az ileri 25
yerinde 25
hareketsiz 50
mofoloji %4
normal yapılı 37
anarmal yapılı 44
baş anarmali 5
boyun 4
kuyruk 10
who 2011 göre incelendi
incelenen mikroskop sahaları heterojen olup silme lökosit görüldü diyor
nasıl sizcee aşılama istedik amaa yapmadı doktor tedaviye devam dedi
bu ay adetimin 5 gün geçikti tabii doğal olarak testte negatif çıkınca cok telaşlandım neyse adet olmayı bekledim ve gittim dk adetin 2 günü
hormon tahlilleri ve diğer tüm tahlilleri istedim kan pıhtılaşmasına kadar bir tek rahim filmi kaldı onuda 1 defa dopal yoldan hamile kaldığım için gerek görmedi ama ben istiyorum sanırım çektirmek için ısrarcı olacam içim rahatlar hem:)
adetin 2 günü
tsh 2,18
fsh 5,09
lh 7,90
prolaktin 61,09 (yaktı bu beni)
evet prolaktin çok yüksek çıktı doktor stres kaynaklı bir hormon dedi bir aylık tedavi verdi bakalım ilaca başladıkk en fazla 30 olması lazım ken benimki 2 katı çıktı inş düzelirrr
bugün ise eşime test yaptırdıkk sonuçlar iyi çıktı en son ankarada kaan hocanın yanında yapılmıştı degerler 600 bin çıkmıştı morfoloji felan 0 dı (
bugün ise
miktar 1 ml
ph 8
sıvılaşma 35 dak
sayı (1 ml) 16 milyon
hareket % 50
ileri 0
az ileri 25
yerinde 25
hareketsiz 50
mofoloji %4
normal yapılı 37