- 14 Mayıs 2011
- 13.032
- 42
İlginiz ve cevabınız için teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlginiz ve cevabınız için teşekkür ederim
sperm sayınız sınırda ..diğer değerler iyi olsaydı sayınız gayet normla olurdu fakat.ileri hareket yok normalde %35_40 , morfoloji%3 normalde %14 olması gerek..
tpmss ise toplam sperm sayısının harekete oranı normalde 5 milyonun üzerinde olası gerekir.sizin çyle ama yerinde hareketin sayısına göre alınmış galiba.proxeedin çok faydasını görücektir.devamlı kullansın ek olarak keçi boynuzu kürü e vitamini,fındık ceviz badem ,arı sütü bal polen gibi bitkisel takviyeler yapın..daha iyi sonuçlar alırsınız ...
cevaplar için çok teşekkür ederim badezuzum. doktora sormayı unuttuğum birşey var. size sormak istiyorum bir bilginiz varsa eğer. doktor 3 ay boyunca sabahları bal süt yumurta karışımı iç dedi. bunun yanısıra proxeed kullansan da olur dedi sen de keçiboynuzu kürü filan önerdin vs. eşim bunları 3 ay boyunca denerken bir yandan da olursa diyerek hamileliği deneyelim mi? belki de 3 aydan daha kısa sürede hızlı ileri hareket artacaktır diye. bi umut yani
cnm çok teşekkür ederim.inşallah faydasını görürüz.eşime keçi boynuzu kürünü yaptım içmiyor.pekmezini yiyebiliyor ancak.bal polen falan..allahım inşallah en kısa zamanda verir yavrularımızı..
Merhaba Arkadaşlar,
Konu hakkında bilgi ve tecrübesi olanlar aşağıdaki sperm testi sonuçlarını yorumlayabilir mi?
Şimdiden teşekkürler..
Yöntem : WHO
Seminal Plazma Analizi : Normal pıhtılı viskoz
Likefaksiyon Süresi( dk.) :20
Volüm (ml) :3
Sperm Konsantrasyon (ml'de milyon) :78
Sperm Sayısı(total) : 234
Motilite % :60
Progresyon + 4% :-
+ 3% :30
+ 2% :30
Vitalite% : -
Aglütinasyon :-
Lökosit(ml 'de milyon) : -
TPMSS : -
Normal Morfoloji % :3
Hazırlama Yöntemi : Gradient Swim- Up Konsantrasyon
HAZIRLAMA SONRASI DEĞERLENDİRME
Volüm (ml) :0,5
Sperm Konsantrasyon (ml'de milyon) :80
Sperm Sayısı(total) : 40
Motilite % :95
Progresyon + 4% :10
+ 3% :75
+ 2% :10
TPMSS(Hazırlama Sonrası) :-
SPERM MORFOLOJİSİ ANALİZİ
Normal : %3
benim eşimde içmedi pekmezini kullanmıştık..taze badem fındık e vitamini üzüm çekirdği (yoğurtla karıştırabilirsin)bol sebze gibi şeyler faydalı olur sigarayı içiyosa bıraksın.daha iyi olur inş..
bana da yardımcı olursanız çok sevinirim. eşimin değerleri de şu şekilde :
vizkozite : normal
likefaksiyon : 30 dk
1 cc deki spermatazon: 28 milyon
total spermatazon: 140 milyon
direkt mikroskobi: 4- 5 lökosit görüldü.
MOTİLİTE
hızlı ileri hareketli :%20
yavaş ileri hareketli: %3
yerinde hareketli: % 2
hareketsiz: % 75
MORFOLOJİ
normal yapı : %6
hareket biraz az..yani yavaş ve hızlı ileri hareketin toplamı %50 ve üzeri istenir sizde %23 ..birde spermde şekil bozukuluğu var%6 normal değerde %14ve üzeri istenir
doktor ilaç vermiş ve keçiboynuzu kürüne başlıcaz aynı zamanda. bir ilerleme olmaz mı sizce
pekmezine normal kaşıklada alabilir. ancak bir karışımın içerisinde arı sütü varsa tahta kaşık kullanması gerekir. ama keçiboynuzu pekmezine gerek olmadığını düşünüyorum.kızlar cehaletimi mazur görün lütfen. eşim sabahları süt bal ve çiğ yumurta karıştırığ içiyor. ve sabah akşam bir tatlı kaşığı keçi boynuzu macunu yiyor. bunun dışında keçiboynuzu kürü filan yapmıyorum. hepsi birden ağır olur ters teper diye. bunlar yeterli midir sizce? yoksa ek bişeyler de yapayım mı? bir de bu keçiboynuzu macununu tahta kaşıkla yenmesini tavsiye eden biri olmuştu? alakası var mıdır sizce?
pekmezine normal kaşıklada alabilir. ancak bir karışımın içerisinde arı sütü varsa tahta kaşık kullanması gerekir. ama keçiboynuzu pekmezine gerek olmadığını düşünüyorum.
kızlar merhaba benım esımde perşembe gunu verıcek sperm testı
3 kaybımız var bir de eşim gözüksün dedık dr sorun oldunu snamıyorum ama tabıı kı bakalım gene de
demiş...inşallah bi sorun cıkmazz bakalımm....bizim kayıplarımı ilki 10 hafta kalp atısı durdugu ıcın kurtaj
ıkıncısı 28 hafta normal doğum gene kalbi durdu (pıhtılaşma cıktı bende) üüncüsü keseyi gormustuk kalp
atısı henuz yoktu düşük oldu kendılıgınden böle işte sizce bu durumalrda hangı değeler dikkate alınmalı ?
macunun içinde polen, keçiboynuzu unu, soya unu, yulaf unu, kakao, ısırgan tohumu, tarçın, kına kına(kabuk), kuşburnu, anason,hibüskus, çörek otu,arı sütü, yeni bahar, keçiboynuzu pekmezi, fruktoz, bal var. karışım bunlardan ibaret ve içinde arı sütü de var. birkaç gündür normal kaşıkla alıyorum. bundan sonra tahta kaşığa geçsem bile bozulma vs gibi etki olmuşmudur küçücük kavanoz tahta kaşığı nası sokucam ya :)