Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
stress çok önemli. kesinlikle stresten uzak durması gerekir. ani stresler bürün hücreleri bitirebiliyormuş. allah şifa versin10 ay önce ml'de 76 milyon çıkan, %25 hareketli sperm sonucumuz bugün 9 milyon ve %75 hareketli çıktı...bu nasıl bir düşüş, nasıl bir değişiklik, eşimin sadece isteksizlik sorunu var sanırken, bununla karşılaştık. Rabbim güç versin şifa versin bize
stress çok önemli. kesinlikle stresten uzak durması gerekir. ani stresler bürün hücreleri bitirebiliyormuş. allah şifa versin
hatunlar benim herifim azosperm ve iyi bir yerde spermiyoğram yaptırmak istiyoruz istanbulda eger varsa anadolu yakasında spermiyoğramı çok iyi yapan bir yer varmı
bizim için çıkıcak 1 tane sperm bile çok önemli onun için iyi bir yer bulmak zorundayız hadi bakem hatunlar dökülün bakem isimleride orda yaptıralım
arkadaşlar değerleri 3. ayında düşüp 6. ayda yükselen varmı
ilaç kullandığımızdan dolayı 3. ay ameliyat öncesine göre değerlerde artış ama ilacı bırakınca 6. ayda düşüş oldu. şimdi tekrardan ilaç kullanmaya başladık.
sağol canım bizimde 3. ayda düşüş oldu merak ediyorum geri düzelirmiş yoksa dahada kötüyemi gidecek ama kimseler cevap yazmıyor
çok sıkıntı yapmayın bence, önemli olan altı ay ve sonrası değerler. zaten varikosel ameliyatı sonrası 1 yıl deniyor genelde. o zamanda bir şey olmazasa o zaman yardımcı üreme tekniklerine başvuruluyor-aşılama tüp bebek v.s. umarım ihtiyaç duymayız bunlara.
bizim doktorumuz illa değerler artacak diye bir şey yok demişti ama ameliyat öncesi değerlerin altına da düşülmez demişti. çok şükür şimdilik düşmedi de. 3. ay değerlerine göre düşüş oldu. bakalım 2 ay sonra ne olacak.
bizde iki ay sonra test yaptıracaz ama benim hiç umudum yok...kendimi maddi manevi tüpe hazırlıyorum artık rabbim belkide tüple nasip edecektir bilemiyorum.inşallah olur bizimde bebişlerimiz.. bu kadar sıkıntının arkasında rabbim ferahlık verir bizede inşallah sizin kaç ay oldu
Eğer spermiogram yaptırdıysanız , işin içinden çıkamadıysanız , meraktan kurtulmak istiyorsanız ; bütün değerleriyle beraber buraya yazın. Bilenler ve anlayanlar yorumlasınlar. kaydirigubbakcemile5
Eğer spermiogram yaptıracaksınız ve soracak sorularınız varsa , yine buradan sorun. Yardımcı olmaya çalışalım. :1hug:
merhaba arkadaşlar.. eşimde varikosel oldugunu ögrendik yanlız doktor sperm testi yaptırın onun sonucuna göre ameliyat olup olmayacagını konuşuruz dedi..hafta içi yaptırmayı düşünüyoruz istanbulda nerde yaptıra biliriz(avrupa) ve fiyatları nasıl yardımcı olursanız sevinirim
eşim spermiogram testi yaptırdı.değerleri veriyorum yorumlarsanız sevinirim:
perhiz süresi:3gün
miktar:2.5 ml
görünümpak
renk:krem
likefaksiyon:25 dk
ph:8
sayı(makler kamarası):102milyon
toplam sayı:255milyon
HAREKETLİLİK 1.saat:%70
a-ileri hızlı hareket:%55
b-ileri yavaş hareket:%10
arkadaşlar eşimin yaptırdığı test değerleri bunlar.çocuk sahibi olabilir miyiz?forumda yeniyim,çok karışık geldi bana.umarım msjı doğru ere atmışımdır...şimdiden teşekkür ederim...
c-yerinde hareket:%5
d-ölü:%30
HAREKETLİLİK2.SAAT%60
MORFOLOJİ(KRUGER YÖNTEM)
normal hücre:%14
baş anomalisi:%48
kuyruk anomalisi:%38
yuvarlak hücre:1milyon
lökosit sayısı:350bin
tatlım geçmiş olsun öncellikle benim eşimdede çift taraflı varikosel olduğunu öğrendik bu hafta ameliyatı var rabbim yardımcımız olsun...sperm testini özel bütün hastanelerde yaptırabilirsin biz 2hafta önce 35tlye yaptırdık bilgin olsun
canım teşekkür ederim...sizede çok geçmiş olsun sperm testinin sonuçları nasıldı..biz mavi tıp labaratuarda yaptırmayı düşünüyorduk orasıda 60 liraya yapıyormuş. siz nerede yaptırdınız memnun kldınızmı.birde ameliyatı nerde yaptırcksınız.. Allahtan bir mani olmazsa perşembe sperm testini yaptıracagız o zamn sonuçları yzarım gene yardımcı olursanız sevinirim..rbbim en yakın zamanda hayırlısıyla hmile kalmayı hepimize nasip etsin..