- 15 Ağustos 2011
- 381
- 3
doktora bi başladınmı arkası gelmiyor zeyno insanı bağlıyorlar bağımlılık oluyor resmen ..her ay yeniden umutlanıp umudun kırılıyor ..artık ben doktora gidip umudumun kırılmasını istemiyorum ..6 aydır doktor ellerindeyim ..çok yoruldum..ne doktora gidesim var ne bebek işiyle uğraşasım birden içimde bi boşluk oldu ,bomboşum şuan ..belki de dinlenmeye ihtiyacım var ...eşim istersen 2. aşılamayı da yaptıralım diyor ama istemiyorum ,hevesim isteğim kırıldı ,hiçbişey yapmak istemiyorum bu konuda ..ALLAHA bıraktım herşeyi ..ağlamaktan üzülmekten ,hesap yaparak yaşamaktan ,herşeyi bebeğe ayarlı yaşamaktan gerçekten çok sıkıldım ,özgürlüğümün kısıtlandığını hissediyorum artık iice daraldım bunaldım ..inş. ALLAH bana sabır ve dayanma gücü verir..dualarım seninle inş. sen benim yaşadıklarımı yaşamazsın ..
amin canm inş sende bu sıkıntılardan kurtulusun ve sakin ve huzurlu bi zamanında gelir bebişin gerçekten çok uğraşınca da sanki olmuyor yani imtihan işte Mevla bizleri sınıyor inş bu imtihanı başarıyla kazanacağız dualarım seninle canım