Gebeliğe Hazırlık Spermiogram sonuçları, ameliyat olanların önerilerine ihtiyacım var kızlar nolur🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa canım şimdi kafama çok takıldı bu cahillliğimden soruyorum nolur kusura bakma bu pco kist tarzı birşey mi
Polikistik over yumurtanın etrafında küçük kistler oluyor ama gebeliğe engel değil ve tehlikeli değil canm korkmana gerek yok

Polikistik over yumurtanın etrafında küçük kistler oluyor ama gebeliğe engel değil ve tehlikeli değil canm korkmana gerek yok
ya ben sorduğumda ilk gittiğimde reglimin sonundaydım kontrol dedi bir polikistik over var dedi takip ediceğiz dedi sonra o kayboldu bana dedi ki bu geçen aydan kalan bir şeymiş bu yüzden atıldı dedi polikistik over sendromu mu yok demişti, o da her gittiğimde farklı konuşuyor aşırı yoğun ve kalabalık oluyor çok hastası var ondan dolayı diye düşünüyorum, tekrar gittiğimde yine sorayım :/

Canım pco görüntüsü var demiştir pco sendromu daha farklı ay ay olabiliyor kistik yapılar demek ki sen regl ile atmışsın

Canım pco görüntüsü var demiştir pco sendromu daha farklı ay ay olabiliyor kistik yapılar demek ki sen regl ile atmışsın
Hımm evet senin dediğin gibi olabilir o zaman, canım valla bu işe başladığımızdan beri öğrenmediğimiz şey kalmadı olsun bebişlerimiz sağlıkla gelsin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…