Gebeliğe Hazırlık Spermiogram sonuçları, ameliyat olanların önerilerine ihtiyacım var kızlar nolur🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yesilli1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2020
219
163
53
29
Merhaba kızlar, aylardır gebelik için uğraşıyoruz, doktor kontrolünde iki aydır yumurtlamamı takip ediyor, sadece geç yumurtlama var herhangi bir sorun yok, onu da yumurtlama testiyle tespit ediyoruz,

Eşimin ise sonuçları
Sayısı toplam:120 milyon
İleri hareketlilik %10 çıktı doktor varikosel dediler ameliyat önerdiler, biz tabi tek doktorla kalmak istemedk başka bir yere randevu aldık, sizce hamile kalma olasılığı çok mu düşük, ameliyatla düzelmeme riski de var mı bilmiyorum :/ nolur önerilerinize ve bilgilerinize çok ihtiyacım var

Ameliyatla düzelir canm korkma öyle bile hamile kalan var

Sabret yine şükür tedavisi olan bsy ameliyat hemen olursa 3 aya toparlanır geçikti meyin
Evet çok şükür yine çünkü ay başında doktor sen yumurtlmaıyorsun ilaç tedavisi lazım dedi bir sürü şey çıktı sonra meğerse geç yumurta büyüyormuş şükürler şimdi cuma günü tekrar gideceğiz eşim için, siz ne kadardır istiyorsunuz

Benm de öyle geç dr 12 gün çağırıyo kontrole ama yumurta yok 23 günde oluyo yumurtlamam

canım keçiboynuzu kürü ya da erkekler için üretilen bitkisel ballı macunlardan denediniz mi eşinde ? ameliyat olmadan önce bi deneseniz mi ? bu kürlerle ameliyattan dönen çok var

canım keçiboynuzu kürü ya da erkekler için üretilen bitkisel ballı macunlardan denediniz mi eşinde ? ameliyat olmadan önce bi deneseniz mi ? bu kürlerle ameliyattan dönen çok var
Valla kesinlikle bende burda okudum keçiboynuzu kürünü nasıl olduğunu bilmiyorum ama keçiboynuzu özü vardı satılan ondan aldık şimdi extra kullanılabilecek sperra diye birşey önerdi onları bir süre denesek mi diye düşünüyorum bir de pandemi ameliyatta tedirgin ediyor

canım denemekte fayda var bence keçiboynuzu faydası gören çok var, bir de naturallen erkek karışımı var onu da bi inceleyin yorumlarını falan hızı sayısı artanlar olmuş (ovulasyontakiplisayfa da yorumları okuyabilrsin) varikosel ameliyatı sonrası değerleri daha kötü olanlar var çok iyi bi dr yapması lazım ama ben olsam öncesinde bu yöntemleri bi denerdim

Evet doğru diyorsun canım y bende çok okudum ameliyat sonrası düzelmeyen daha köyü olan bu yüzden korktum, direk ameliyat dedi bize doktor bizde düşünelim diyip çıktı başka hiçbir şey demedi

Pco da yumurtlama olur senin dr çok saçmalıyo bence değiştir onu
Yaa küçük bir yerde yaşayınca mecbur birkaç doktor oluyor ama yakın zamanda bir büyükşehire gitmek istiyorum zaten ya da İstanbul'da tam teşekküllü bir hastanede birlikte gitmek gerekiyor

Evet doğru diyorsun canım y bende çok okudum ameliyat sonrası düzelmeyen daha köyü olan bu yüzden korktum, direk ameliyat dedi bize doktor bizde düşünelim diyip çıktı başka hiçbir şey demedi
bence takviyeler ile değerler yükseltilebilir sen mutlaka dene bunları canım

Keçiboynuzu kürü nasıl yapılıyor canım yaa anlatan bir sayfa var mı ya da sen biliyor musun
canım ben yapmadım kür olarak ama rymruyam eşine yaptırdığı ay hamile kaldı biz bu ay keçi boynuzu özü aldık onu içti eşim hünnap marka, sanırım keçi boynuzlarını kaynatıp içindeki özü yemek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…