- Konu Sahibi Narenciyecicegim
-
Selambiz 3 ay imprly maxigo ve teatrio kullandık
onunda 20 25 günü içmedi diyebilirim
bu konularda aşırı huysuz bi kocam var ikinci testte herşey aynıydı
şuan ocaktan beri hiç bişey içmiyo
ki doktor bizie en az 6 ay düzenli kullanın dedi
bizde varikoselde var birinci derece reflülü ama ameliyat önermediler
bende kendi çapımda insanların kullanıp yararlandığı vitaminleri araştırıyorum
proseed plus evicap q10 ve çoban çökerten morfolojiye en fayda sağlayan şeyler gibi görünüyor
baş anormalisi çok yüksek bizde çok korkuyorum
evet çoban çökerten çayı siparişi verdim.Keçi boynuzu mersin atışeri tavsiye ederimNeyi verdiniz çoban çökerten mi bende alayım ? Keçi boynuzuda soğuk sıkım hünnap var bizde oda iyi sanırım
Maxigo ile ımperly aynı anda kullaılır ımı acabaSelam
Eşim maxigo kullandı bir ay aşılamada sperm sayısı 100 milyon artmıştı, öncesinde 205 milyondu aşılama da 335 milyon civarıydı bu ay gene kullanıyor.
Olabilir diye biliyorum ama eşim kullanmadı bunun yanında omega 3 ve evicap kullanıyor.Maxigo ile ımperly aynı anda kullaılır ımı acaba
Evet istanbul Mahsin balabanda tedavi olmuştu.Bakalım bu ayda olmazsa Ramazan ayından sonra Göztepe medikalde nur hoca var tüp bebek tedavisi görecezBu atada İstanbul damısınız hangi doktorda tedavidesiniz ?
Sizin total sayı nedir acaba ? İleri hız oranı?Evet istanbul Mahsin balabanda tedavi olmuştu.Bakalım bu ayda olmazsa Ramazan ayından sonra Göztepe medikalde nur hoca var tüp bebek tedavisi görecez
Evet evet aynı andaMaxigo ile ımperly aynı anda kullaılır ımı acaba
Muhsin bey e varikosel için bende gitmek istiyorum nasıl bi doktor ? Bülent bey bize varikoseliniz ameliyatlık değil dedi hatta varikol yok diye not aldıEvet istanbul Mahsin balabanda tedavi olmuştu.Bakalım bu ayda olmazsa Ramazan ayından sonra Göztepe medikalde nur hoca var tüp bebek tedavisi görecez
Evitap günlük doz 400 kullanabilirsinizSaf E vitamini mutlaka kullanmak gerekiyor sanırım birde q10 ama hangi markanın dozajı yeterlidir nedir kafam allak bullak oldu
Kime dediniz bilmiyorumSizlere ilk ve ikinci tahlilimizi atsam belki daha iyi anlarsınız ?
Sizlere yani buraya işte ikinizede halka açıkKime dediniz bilmiyorum
Bundan alıcam günde bi tane dimiEvitap günlük doz 400 kullanabilirsiniz
Gönderin ikisini deSizlere yani buraya işte ikinizede halka açık
Hap 200 lük bu durumda sabah akşam verebilirsinizBundan alıcam günde bi tane dimi
Bu ilk çıkanGönderin ikisini de
Bu da 2 aylık vitamin kullanımından sonra bahçecide verdiğimizGönderin ikisini de
Muhsin bey iyi doktor yalnız yanlış anlamayın maddi durum iyiyse gidin derin paragöz kesinlikle değil ama ameliyat nerden baksaniz 10.000tl bulur.Medical bahcelievlerdede üroloji hocası var hem iyi hemde maliyet düşük onlarda ameliyat yapıyor bende sonradan ogrendimMuhsin bey e varikosel için bende gitmek istiyorum nasıl bi doktor ? Bülent bey bize varikoseliniz ameliyatlık değil dedi hatta varikol yok diye not aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?