- 27 Kasım 2018
- 626
- 627
- 103
- Konu Sahibi Narenciyecicegim
Henüz yaptirmadik canım Ekim ayında gideceğiz nasipse. Kaan AydosaMerhaba ona hasar testi yaptırdınız mı nerede yaptırdınız?
Sizde de mi aynı sorun var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz yaptirmadik canım Ekim ayında gideceğiz nasipse. Kaan AydosaMerhaba ona hasar testi yaptırdınız mı nerede yaptırdınız?
evet canım bizde de morfoloji sorunu var malesef. 3 tüp bebek denedik 1 kimyasal 1 düşük oldu. şimdi dna hasar testine baktırmak istiyoruz ama nerde yaptırcağımız konusunda kararsızız halaHenüz yaptirmadik canım Ekim ayında gideceğiz nasipse. Kaan Aydosa
Sizde de mi aynı sorun var
Herhangi bir takviye kullandınız mı peki?eşimin morfolojisi %2 ydi ve 6 ay sonunda doğal yollarla gebelik elde ettik. bence imkansız diye birşey yok.
Bunu 6. Ayımızda öğrendiğimizde doktor bu tek başına gebeliğe engel değil dedi hiç bişey vermedi. Benm içim rahat etmedi proxeed aldık.zaten daha adam akıllı kullanmadan hamile kaldım.Herhangi bir takviye kullandınız mı peki?
Hayırlısıyla kucağınıza da almak nasip olsun inşallah darısı da bizlere olsun :)Bunu 6. Ayımızda öğrendiğimizde doktor bu tek başına gebeliğe engel değil dedi hiç bişey vermedi. Benm içim rahat etmedi proxeed aldık.zaten daha adam akıllı kullanmadan hamile kaldım.
amin allah herkese versin. tanıdığım tanımadğım herkese dua ediyorum :)Hayırlısıyla kucağınıza da almak nasip olsun inşallah darısı da bizlere olsun :)
Burda çoğu hanımlar Kaan Aydosa gitmiş biz de orayı düşünüyoruz nasipseevet canım bizde de morfoloji sorunu var malesef. 3 tüp bebek denedik 1 kimyasal 1 düşük oldu. şimdi dna hasar testine baktırmak istiyoruz ama nerde yaptırcağımız konusunda kararsızız hala
mikroçip yöntemiyle yaptırın tüp bebeği.Kızlar bilginiz vardır diye soruyorum eşimin morfolojisi %2 ama sperm sayısı baya yüksek doktor dediki normal yolla gebelik oluşabilir ama bende sorun olduğunu için tüp bebeğe başladık sizce tüp bebekte sperm sıkıntımız olur mu doktor eşime takviye vermedi
Mikroçipli tüp bebek var mı bilmiyordummikroçip yöntemiyle yaptırın tüp bebeği.
bizde de sayı yüksek fakat morf 2. henüz tüp bebeğe başlamadık ama hiçbi doktor yönlendirmemesine ragmen ben eşime dna hasar testi yaptırmamız konusunda baskı kuruyorum.
evet var yıkama esnasında en iyi spermler seçiliyor. biraz ücret farkı oluyor sanırım ama başarıyı artırıyorMikroçipli tüp bebek var mı bilmiyordum
DNA hasar testini mutlaka yaptırmanızı öneririm. Bizinmde morfoloji sorunumuz var 3 kez tüp bebek denedik keşke başında yaptırsaymışız diyoruzmikroçip yöntemiyle yaptırın tüp bebeği.
bizde de sayı yüksek fakat morf 2. henüz tüp bebeğe başlamadık ama hiçbi doktor yönlendirmemesine ragmen ben eşime dna hasar testi yaptırmamız konusunda baskı kuruyorum.
Evet Kaan Aydosu bende çok araştırdım. Ama istanbulda olduğumuz için yakın bir yer arıyoruz bir de sadece özeller mi yapıyor bu dna hasar testini acaba çünkü artık maddi olarakta çok yıprandık 3 tüp bebek sonrasındaBurda çoğu hanımlar Kaan Aydosa gitmiş biz de orayı düşünüyoruz nasipse
Allah yardımcınız olsun gerçekten seni çok iyi anlıyorum artık insan yıpranıyor ve hayata bakarken içinde hiç istediği olmuyor. Ama bu da bı imtihan. İnşallah sonunda bu imtihan da bitecek İnşeAllah öyle düşün canım . Bunu özeller yaptırıyor diye biliyorum ben Kaan Aydosu aradığımda ordaki hemşire bunu sadece Ankara ve İstanbul yapıyor demişti . İstersen bı ara Kaan Aydos muayenesini ordaki bayana sor nelki İstanbul'daki yeri biliyorlardirEvet Kaan Aydosu bende çok araştırdım. Ama istanbulda olduğumuz için yakın bir yer arıyoruz bir de sadece özeller mi yapıyor bu dna hasar testini acaba çünkü artık maddi olarakta çok yıprandık 3 tüp bebek sonrasında
Biz mikrociple yaptırdık ama maalesef olmadı benim düşüncem dna hasarndan kaynaklanabilirmikroçip yöntemiyle yaptırın tüp bebeği.
Kadın doğum doktorlari varikosel Ameliyatini istemiyorlar üroloji doktorları kesinlikle ameliyat olmalı diyor bizde bu ikilemden geçtik. Morfoloji 5 anamoli 93 dna hasar 27 di araya covid girdi değerler daha da kötü oldu morfoloji 3 e düştü . Urolojiden 6 ay lik ilaç tedavi aldı eşim bu arada keçiboynuzu ari sütü doğal yemek ve spora basladi son sonuçlar morfoloji 3 ama anomali ve dna hasar normal değere düşmüş ameliyata gerek yok dedi olcaksa da 1. Cocukdan sonra olmalı dedi üroloji hocamiz. Surecimizi anlattım belki işinize yararMerhaba bayanlar biz 3yillik evliyiz ben 24 eşim 32 yaşında . Hiç gebe kalamadim şimdiye kadar . Başımdan bir başarısız tüp bebek geçti . Şimdiye kadar kullanmadığım ilaç kür görmediğimiz doktor kalmadı . Bana en son histeroskobi yapıldı ama rahmimde çok şükür hiç bir problem çıkmadı eşimde sayı iyi ama.bas anomalisi %95 morfoloji 2 eşime birde varikosel olduğunu söylediler ama hiç bir doktor ameliyat önermedi burda forumda gezerken çoğu kişinin sperm dna hasarına baktirdigimi gördün ve o şekilde hamile kalan olmuş bize hiç bir doktor hasar testi yaptırın demedi sadece genetik testi yaptırdık ondada çok şükür bir şey çıkmadı . Bzide şuan dna hasar testi yaptırmayı düşünüyoruz Kaan Aydosa gitmeyi düşünüyoruz başından geçen bayanlar fikirleriniz çok önemli artık çok yorulduk bu süreci yaşayan bilir çok zor bizde artık mucize müze kavuşmak istiyoruz fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum
Mikrocip toplam ne kadar ücret ödediniz acabaBiz mikrociple yaptırdık ama maalesef olmadı benim düşüncem dna hasarndan kaynaklanabilir
1500tl canimMikrocip toplam ne kadar ücret ödediniz acaba
Çok teşekkür ederim peki DNA hasar8na nerde baktirdinizKadın doğum doktorlari varikosel Ameliyatini istemiyorlar üroloji doktorları kesinlikle ameliyat olmalı diyor bizde bu ikilemden geçtik. Morfoloji 5 anamoli 93 dna hasar 27 di araya covid girdi değerler daha da kötü oldu morfoloji 3 e düştü . Urolojiden 6 ay lik ilaç tedavi aldı eşim bu arada keçiboynuzu ari sütü doğal yemek ve spora basladi son sonuçlar morfoloji 3 ama anomali ve dna hasar normal değere düşmüş ameliyata gerek yok dedi olcaksa da 1. Cocukdan sonra olmalı dedi üroloji hocamiz. Surecimizi anlattım belki işinize yarar