tatlim bende pcoluyum hormon testi ile ogrendim. ama kist yok dio doktor cok ilginc geldi. esimde hiz problemi var.2 yiilkk evliyim. 1 yildir korunmuyoruz.Varmı bir rahatsızlığınız. Eşinizde yada sizde Eşiniz test verdimi varikoseli varmı. Siz hormon testi verdinizmi Bebrk çalışmalarına başladınızmı bu konuda deneyimli sayılırım biraz bilgimi aktarabikirim deli gibi adaştırma yapıyorum
t
tatlim bende pcoluyum hormon testi ile ogrendim. ama kist yok dio doktor cok ilginc geldi. esimde hiz problemi var.2 yiilkk evliyim. 1 yildir korunmuyoruz.
testi paylasayim ben cok anlamiorumHızı kaç morfolojisi kaç. Testtten bahsetsene biraz..
Eki Görüntüle 2154964
testi paylasayim ben cok anlamiorum
evet alicam o kurlerdebİleri hareketli çok düşük. 5 mesela bunu artırmanız lazım söylediğiim kürler ile
Kızlar bu teste de bi bakar mosınız lütfen doktor iyi dedi ama ne bileyim
Çok teşekkür ederim cevapladığın için yalnız su en altta sonuç bölümde teratıspermi yazıyor ya o kafamı karıştırdı bi bilgin var mıGayet iyi
Çok teşekkür ederim cevapladığın için yalnız su en altta sonuç bölümde teratıspermi yazıyor ya o kafamı karıştırdı bi bilgin var mı
Sperm ileri hareketi problemli malesef ve sayı da alt sınıra yakın gibi. Doktorunuz takviye için vitamin verecektir büyük ihtimalle. Morfoloji iyi.Kızlar eşimin sprm testi ben bişi anlamadım bilen anlayam varsa nolur yardımcı olur musunuz ? Acil
Çok teşekkürler normal yoldan gebe kaldınız dmi tüp bebek falan değilSperm ileri hareketi problemli malesef ve sayı da alt sınıra yakın gibi. Doktorunuz takviye için vitamin verecektir büyük ihtimalle. Morfoloji iyi.
Bize de benzer sorundan dolayı eşim promotil m forte vermişti doktorumuz (bizde morfoloji sıkıntısı da vardı). Eşim günde bir tane suya döküp içiyordu. İlacın 9.ayında gebe kaldım elhamdulillah. Darısı başınıza... Çok geçmiş olsun
Bende pko olduğu için ben de tedavi gördüm. Yumurta geliştirici ilaç ve çatlatma iğnesi oldum. Fakat aşılama veya tüp bebek olmadı, normal yolla oldu çok şükür. Doktorumuz hep cesaretlendirdi, moral verdi. Korkmayın olacak inşallah dedi. Elhamdulillah yüzümüz güldü...Çok teşekkürler normal yoldan gebe kaldınız dmi tüp bebek falan değil
Gözünüz aydın darısı bizim başımıza inş bana doktor ultrasonda baktı rahmin temiz sorun yok ddi amh testide iyi çıktı bugun eşimin sonucu aldık ama 20 günden fazla ilişki olmadı testen önce buda etkiler mi ?Bende pko olduğu için ben de tedavi gördüm. Yumurta geliştirici ilaç ve çatlatma iğnesi oldum. Fakat aşılama veya tüp bebek olmadı, normal yolla oldu çok şükür. Doktorumuz hep cesaretlendirdi, moral verdi. Korkmayın olacak inşallah dedi. Elhamdulillah yüzümüz güldü...
Perhiz süresi 3-5gün olmalı diye biliyorum. Söylemediler mi test verdiğiniz yerde? Rüya görme veya birliktelik vsden 3-5gün sonra test verilmeli yani.Gözünüz aydın darısı bizim başımıza inş bana doktor ultrasonda baktı rahmin temiz sorun yok ddi amh testide iyi çıktı bugun eşimin sonucu aldık ama 20 günden fazla ilişki olmadı testen önce buda etkiler mi ?
Pek bi bilgimiz yoktuPerhiz süresi 3-5gün olmalı diye biliyorum. Söylemediler mi test verdiğiniz yerde? Rüya görme veya birliktelik vsden 3-5gün sonra test verilmeli yani.
5 günden sonra ölüyor spermler. O yüzden kötü çıkmıştır büyük ihtimalle. Siz üç gün perhizle bir daha tekrarlayın testi o zaman canım...Pek bi bilgimiz yoktu
İnş cnm eşimin moral çöktü ağlaya ağlaya bi hal oldu5 günden sonra ölüyor spermler. O yüzden kötü çıkmıştır büyük ihtimalle. Siz üç gün perhizle bir daha tekrarlayın testi o zaman canım...
Test öncesi 20 gün perhiz olmaz. İnternetten açıp okutun spermiyogramla ilgili sayfalar var. Moral bozukluğu daha kötü yapar.. Siz morali bozmadan önce testi mutlaka tekrarlayın 3-5 gün olmalı öncesindeki perhiz.İ
İnş cnm eşimin moral çöktü ağlaya ağlaya bi hal oldu
Tamam çk teşekkürlerTest öncesi 20 gün perhiz olmaz. İnternetten açıp okutun spermiyogramla ilgili sayfalar var. Moral bozukluğu daha kötü yapar.. Siz morali bozmadan önce testi mutlaka tekrarlayın 3-5 gün olmalı öncesindeki perhiz.