Gebeliğe Hazırlık Sperm testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rica ederim. Doktoruna gösterince o da ilişkiden sonra kalkmamanı uzun süre yatmanı söyleyecektir. Eşin için de asist tablet verecektir. Değerler iyi diye belki tekrar yapalım da diyebilir. Hakkında hayırlısı olsun inşallah kısa zamanda sonuç alırsınız bayadır bekliyorsunuz.[

Ciddenmi =) vala keçiboynuzu kürü sabah akşam. Çakşır kullanıyoruz promen k aldık o bitti btck 2 tane kaldı. Zeytinyağında incir bekletip yiyoruz bkalım hayırlısı
Arkadaş tavsiye etmiş, birliktelikten sonra tuvalete gitmeden direkt giyinip uyumak iyi oluyor diye biliyorum ben de. Fakat dediğim gibi yarı yarıya daha düşük değerlerle gebe kaldım ben, korkma sakın. Doktorumuz bize hep güzel konuştu, hiç korkutmadı bizi. Bende de pko var aslında ama çok şükür çatlatma iğnesiyle aşılama olmadan oldu bak...

Arkadaş tavsiye etmiş, birliktelikten sonra tuvalete gitmeden direkt giyinip uyumak iyi oluyor diye biliyorum ben de. Fakat dediğim gibi yarı yarıya daha düşük değerlerle gebe kaldım ben, korkma sakın. Doktorumuz bize hep güzel konuştu, hiç korkutmadı bizi. Bende de pko var aslında ama çok şükür çatlatma iğnesiyle aşılama olmadan oldu bak...

Değerlerimiz çokta kötü değil aslında.. Bende hastalıgım bitsin gidicem doktora.. Peki çatlatm iğnesini vurduduğun gün etki ediyormu ve kaç gün sürüyor etkisi... Adetimin bittiği14. Gün vurduraam hemen etki edermi tavsiyeniz nedir

Değerlerimiz çokta kötü değil aslında.. Bende hastalıgım bitsin gidicem doktora.. Peki çatlatm iğnesini vurduduğun gün etki ediyormu ve kaç gün sürüyor etkisi... Adetimin bittiği14. Gün vurduraam hemen etki edermi tavsiyeniz nedir
Kafaya göre vurulmuyor iğne canım. Doktorda yumurta takibi (kendiliğinden gelişiyorsa sadece takip, yumurta gelişmesiyle ilgili bi hastalığın varsa ilaçlı geliştirme ve takip) yapılıyor. Gerekli boyuta ulaştı mı ulaşmadı mı diye doktor ultrasonla kontrol ediyor (gün aşırı gidiliyor doktora) ve doğru boyuta ulaşınca çatlatma iğnesi vuruyor. İğne saati ve ondan belli bir saat sonra birlikte olma saatini söylüyor filan. Doktorsuz olmaz zaten reçeteli ilaçlar. Biz 19ay tedavi gördük... Zor süreçler ama sonu güzel oldu elhamdulillah...

Bir önceki testimizde ileri hrk 23 yerinde hrk 10 hareketsiz 67 idi.. Diğer değerler normal. keçiboynuzu kürü çakşır suyu promen k ve fındık ceviz tükettik sonuç resimde =) ÇOK MUTLUYUMM

Eklentiler

• IMG_20180604_114720.jpg
    IMG_20180604_114720.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 122
Bir önceki testimizde ileri hrk 23 yerinde hrk 10 hareketsiz 67 idi.. Diğer değerler normal. keçiboynuzu kürü çakşır suyu promen k ve fındık ceviz tükettik sonuç resimde =) ÇOK MUTLUYUMM
Maşallah çok güzel artmış:)

Tüp bebekte seçerek yapıldığı için illa ki sağlıklı sperm bulunur. Sperm sayısı sıfır değildir 50-100 dür mesela aslında Yok denecek kadar az bi değer doğal yollarla hamilelik için. Ama tüp olur çünkü 1 tane bile yeterli.
bi bakabilirmisiniz
20180604_202631.png

Varmı bir rahatsızlığınız. Eşinizde yada sizde Eşiniz test verdimi varikoseli varmı. Siz hormon testi verdinizmi Bebrk çalışmalarına başladınızmı bu konuda deneyimli sayılırım biraz bilgimi aktarabikirim deli gibi adaştırma yapıyorum

X