Gebeliğe Hazırlık Sperm testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2167673 kizlar nolur yardim edin sonuclardan anlayan varsa bana yardimci olabilir mi
Cnm bnm eşimim sonucuna göre çk iyi bizim ileri hareket %7 keçi boynuzu kürüne başladık. Sizinde hafif ileri harekette sorun var gibi geldi 30 falan geçmesi gerekiyor galiba ama marfolojiniz çk iyi bu tür şeylerde düzelmesi zor olan marfoloji galiba. Keçiboynuzu kürü yapın soğuk pres keçiboynuzu kürü falan yesin eşin inş iyi sonuç alırsınız biz perşembe bidha test yaptrcz. Kaç aydr çocuk istiyosunuz ?

Canim sperm bulunmamasi sizce kisirlik demek mi
Canım öncelikle kısırlık kelimesini asla ağzını alma, aklına getirme lütfen... Allahın izniyle mikro cerrahiyle girilip sperm bulunan ve tüp bebekle bebek sahibi olan binlerce kişi var. Üstelik tek bir testle bu kanıya da varılmaz. Belki varikosel gibi bir sıkıntı vardır ameliyatla geçecektir. Ya da test sonucu hatalıdır. İyi bir üroloji doktoruna gidin. İnşallah şifanıza kavuşursunuz...

Canım sız morfolojı bozuklugu ıcın ne yaptınız yanı kactı morfolojı

Canım sız morfolojı bozuklugu ıcın ne yaptınız yanı kactı morfolojı
%0dı morfoloji. Bende de pko var. Promotil m forte kullandı eşim, 9 ay boyunca her gün bir bardak suya döküp içti bu vitamini. İleri hareket ve sayı için de bunu kullanmalı dedi doktorumuz.

İlk öğrendiğimizde bir kavanoz keçi boynuzu pekmezi kullandı ama ani kilo artışı yaptı eşimde, sonra korktuk kolesterolü tetikliyor diye okumuştum, onu bıraktı. Slim fit takım elbise giyerdi, onu değiştik normal kesim giymeye başladı. Bir de son iki üç ayda akşamları çayla birlikte cevizli sucuk yedi eşim. Bir parmak kalınlığında dilimliyordum, üç dört dilim yiyordu en fazla, yine de yemediği akşamlar da oluyordu.

Aklıma gelenler bunlar canım. Bir de en önemlisi, doktorumuz bizi hiç korkutmadı. Hep olacak, korkmayın, strese girmeyin, moral bozmayın dedi. Hep inandık, çok şükür mucizemize kavuştuk.

Kızlar bnm sağ kasığımda bi ağırlık hissi var sanki üzerinde bi taş var aradada çk hafif sancı yapıyo adetime bi hafta var sizce nedeni ne ?

Kızlar bugunki eşimin testi bi kaç hafta önce marfoloji %60 dı ndn böyle oldu anlamadım bu sonucuda tam olark yorumlayabln var mı lütfen acil

Eklentiler

• 20180713_163002.png
    328,8 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…