Bu Sperm değeri ile hamile kalınır mı?

Bu durumda sizce aşilama mantikli mi? Yoksa direkt tüp bebek mi yaptirmaliyim?
ikisinide bosverin smdilik benm esimin degerler çok çok kötüydü bana normal yolla gebe kalman imkansız aşılama vakit kaybı tüp bebek dediker bide inandm yaptırdm ama şuan cok pişmanm yaptrdıgm tüp bebek kimyasal oldu dogal yolla cocuk sahibi oldum sizde sorun yoksa eşinize takviyeler verin dr mfk nın es paketi veya maxigo gibi benm esimin 3 mılyondu spermi morfoloji sizin 2 msela bzm 0 dı 3 kez dogal yolla gebe kaldım eşinize takviyeler verin yumurtlama gunlernizi degerlendirn ve en ama en önemlisi süreci dusjnmeyip akışına bırakın ozaman kalıyorsnuz stres en büyük dusman

ikisinide bosverin smdilik benm esimin degerler çok çok kötüydü bana normal yolla gebe kalman imkansız aşılama vakit kaybı tüp bebek dediker bide inandm yaptırdm ama şuan cok pişmanm yaptrdıgm tüp bebek kimyasal oldu dogal yolla cocuk sahibi oldum sizde sorun yoksa eşinize takviyeler verin dr mfk nın es paketi veya maxigo gibi benm esimin 3 mılyondu spermi morfoloji sizin 2 msela bzm 0 dı 3 kez dogal yolla gebe kaldım eşinize takviyeler verin yumurtlama gunlernizi degerlendirn ve en ama en önemlisi süreci dusjnmeyip akışına bırakın ozaman kalıyorsnuz stres en büyük dusman
Peki ileri hız ne durumdaydı? Bizde sperm var ama sanirim dogru yolu bulabilen yok

Ay kızlar anlıyorsanız bize de yorum yapabilir misiniz? Eşim de takviye alsın istiyorum. doktor vermedi bir şey gerek mi duymadı anlamadım. Normal demiş çocuğa engel değil demiş ama bilmiyorum. ben de takviye alıyorum o da alsın istiyprum :KK70::KK70:
İleri Hareketli 40 % Hızlı İleri Hareketli 13 % Yavaş İleri Hareketli 27 % Hareketsiz 59 % Morfoloji Normal Form 9 %

Ya muhakkak sigara alkol etkiliyordur. ben 61 kg iken doktor bana da kilo ver istersen dedi (boyum 165) eşim sigara içmez alkol ayda bir içer.
bende zaten ikisi de yok değerlerim de normal.. 12 aydır olmadı :KK43:
ama 100 kilo arkadasım doğum yaptı. kocası alkolik diyebileceğim bir arkdasım gebe...

hiç anlayamıyorum gerçekten bazı seyleri

Inanin 1 bucuk senedir cok takviye kullandik cesit cesit. Biride etki etmez mi. Alkol yok ama sigara cok tüketiyor
Evet dediğim takviye o. Bir de gerçekten unutunca oluyor benim de kolay olmadı. Hiçbir sorunumuz yokken ki ben aşılama bile yaptırdım. En son eşimi ikna edemedim tüp bebeğe dedi ki 15 tatile kadar zaman ver. Yüzüne bakmadım birkaç gün beni anlamıyorsun diye. Baktım ikna edemiyorum tamam dedim hayatıma bakacağım. O ay aşırı yoğundum. Devlet hastanesine gitmiştim doktor benim psikolojimi bozmuştu. Bıraktım olmuyor tamam dedim. O ay hamile kaldım. Kafanızı meşgul edecek iş ve ev dışında bir şeyler yapın. Mümkünse spor yapın ve çok eğleneceğiniz ortamlar oluşturun. Eşinizle ilişki durumunu gün aşırı ve böyle bebek yapmak için çaba sarf etmediğiniz pozisyonlarda yapın. İnanın ne bacak kaldırdım ne duş için sabahı bekledim o ay. Çok şükür nasip oldu. 15 haftayı geçtim şimdi.

Ay kızlar anlıyorsanız bize de yorum yapabilir misiniz? Eşim de takviye alsın istiyorum. doktor vermedi bir şey gerek mi duymadı anlamadım. Normal demiş çocuğa engel değil demiş ama bilmiyorum. ben de takviye alıyorum o da alsın istiyprum :KK70::KK70:
İleri Hareketli 40 % Hızlı İleri Hareketli 13 % Yavaş İleri Hareketli 27 % Hareketsiz 59 % Morfoloji Normal Form 9 %
İyi görünüyor aslında siz tetkiklerinizi yaptırdınız mı?

Merhaba arkadaşlar bizde a+b hareket 26, 3 gün cinsel ara vermekle yaptırdı
Başka yerde 1.5 gün cinsel arayla için 2 % ileri hızlıı
Şimdilik kan devranı için ilaç, a ve e vitamini verdi ,bunlar hıza etki edermi?

Sızın değerler cok güzel canm hiçbi sıkıntı yok. Allahn izniyle bu değerlerle en kısa zamanda gebe kalırsınız hıc korkmayın. Ovulasyon zamanlarına dikkat edin kacırıyo olabılırsınız

Merhaba kızlar. Belki aynı durumda olan birileri vardır diye buraya yazıyorum. Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşabilir misiniz? Spermde ileri hız sorunu yaşayıpta gebe kalanınız var mı veya son çare tüp bebek mi yaptiniz?
Eki Görüntüle 3498025
Eşiniz mutlaka takviye ilaç kullansın ileri hareket 0 olunca gebelık oluşması uzun zaman alıyo bı tanıdıgımında oyleydı 6. Yılında anca gebe kaldı tabı Allah bilir insallah en kısa zamanda gebelik haberi alırsınız

Sızın değerler cok güzel canm hiçbi sıkıntı yok. Allahn izniyle bu değerlerle en kısa zamanda gebe kalırsınız hıc korkmayın. Ovulasyon zamanlarına dikkat edin kacırıyo olabılırsınız
Ay gerçekten mi beni çok mutlu ettiniz inşallah burada olumlu haber alan herkes olumlu haberini alsın🙏🏻
Olabilir ben ovulasyon kaçırıyor olabilirim döngüm baya karışık

Merhaba kızlar. Belki aynı durumda olan birileri vardır diye buraya yazıyorum. Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşabilir misiniz? Spermde ileri hız sorunu yaşayıpta gebe kalanınız var mı veya son çare tüp bebek mi yaptiniz?
Eki Görüntüle 3498025
Canım aynı durumdayiz neredeyse . Benim eşimin sperm sayısı 2 bin ve ileri hareketliligi sıfır. Günlerce ağladım. Günlerce. Ama rabbim bize bir kapı açtı. Ki. Alternatif tıp doktoruna gittik. Diolomali doktor. Bakın dedi eğer sperm hiç olmasaydı size umut veremezdim fakat sperm varsa hareketlilik de olabilir dedi. Bu arada ben yaklaşık iki yıl önce kimyasal gebelik geçirdim. Arada eşimin hareketli spermleri var diye düşünüyorum. Doktor bize önerilerde ve Kürlerde bulundu. Eşimin kan testleri sperm testleri hepsine bakti. Senin kanın çok kan asidin çok yüksek böbreğin çok hasta karaciğerin çok dolu. Asidi yüksek olan insanın spermleri ölür dedi üretiminde. Eşime kürler verdi. Aslında bu konu ile ilgili konu açtım ayrıntılı. Ona bakabilirsiniz. Sormak istediğiniz ne olursa yardımcı olalım birbirimize ve bu sorunu beraber aşalım. Yalniz değiliz yalnız değilsin canım. Bizimde evlatlarimiz olacak ben inanıyorum ♥️

X