- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.183
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım merhaba bizde yakın zamanda yaptırdık tam emin değilim ama sayı ve ileri hareket az gibi geldi bana. Ama morfoloji iyi çıkmış yani doktor yeterli diyebilir
Cnm bnm eşimim sonucuna göre çk iyi bizim ileri hareket %7 keçi boynuzu kürüne başladık. Sizinde hafif ileri harekette sorun var gibi geldi 30 falan geçmesi gerekiyor galiba ama marfolojiniz çk iyi bu tür şeylerde düzelmesi zor olan marfoloji galiba. Keçiboynuzu kürü yapın soğuk pres keçiboynuzu kürü falan yesin eşin inş iyi sonuç alırsınız biz perşembe bidha test yaptrcz. Kaç aydr çocuk istiyosunuz ?Eki Görüntüle 2167673 kizlar nolur yardim edin sonuclardan anlayan varsa bana yardimci olabilir mi
Eki Görüntüle 2167673 kizlar nolur yardim edin sonuclardan anlayan varsa bana yardimci olabilir mi
Canım sperm görülemedi diyor sonuçta. Ürolojiye gidin ilk fırsatta, olur mu? Allah şifa versin, çok geçmiş olsun..Eki Görüntüle 2167673 kizlar nolur yardim edin sonuclardan anlayan varsa bana yardimci olabilir mi
Kızlar sperm hücresi görülmediysr ileri hareket vs ndn % 20 yazmış bn anlamadımCanım sperm görülemedi diyor sonuçta. Ürolojiye gidin ilk fırsatta, olur mu? Allah şifa versin, çok geçmiş olsun..
Canım yanlış bir teste bakıyorsun sanırım. Sperm bulunmadığı için değerlendirme yapılamamış malesef.Kızlar sperm hücresi görülmediysr ileri hareket vs ndn % 20 yazmış bn anlamadım
Canım sperm görülemedi diyor sonuçta. Ürolojiye gidin ilk fırsatta, olur mu? Allah şifa versin, çok geçmiş olsun..
Bn fotoğrafa girince iki sayfa görünüyo başkasnn sonuçta açılıyo galibaCanım yanlış bir teste bakıyorsun sanırım. Sperm bulunmadığı için değerlendirme yapılamamış malesef.
Cnm bi yakınımızdada böyle olmuştu sonra micro cerraji ile ameliyat oldu ve tüp bebek yapıldı şimdi ikizleri var hiç bi zaman umutsuz olmayın allah yardım eder teknoloji çk gelişti başka hastanelerde tekrar test yaptırınCanim sperm bulunmamasi sizce kisirlik demek mi
Canım öncelikle kısırlık kelimesini asla ağzını alma, aklına getirme lütfen... Allahın izniyle mikro cerrahiyle girilip sperm bulunan ve tüp bebekle bebek sahibi olan binlerce kişi var. Üstelik tek bir testle bu kanıya da varılmaz. Belki varikosel gibi bir sıkıntı vardır ameliyatla geçecektir. Ya da test sonucu hatalıdır. İyi bir üroloji doktoruna gidin. İnşallah şifanıza kavuşursunuz...Canim sperm bulunmamasi sizce kisirlik demek mi
Canım sız morfolojı bozuklugu ıcın ne yaptınız yanı kactı morfolojıSperm ileri hareketi problemli malesef ve sayı da alt sınıra yakın gibi. Doktorunuz takviye için vitamin verecektir büyük ihtimalle. Morfoloji iyi.
Bize de benzer sorundan dolayı eşim promotil m forte vermişti doktorumuz (bizde morfoloji sıkıntısı da vardı). Eşim günde bir tane suya döküp içiyordu. İlacın 9.ayında gebe kaldım elhamdulillah. Darısı başınıza... Çok geçmiş olsun
%0dı morfoloji. Bende de pko var. Promotil m forte kullandı eşim, 9 ay boyunca her gün bir bardak suya döküp içti bu vitamini. İleri hareket ve sayı için de bunu kullanmalı dedi doktorumuz.Canım sız morfolojı bozuklugu ıcın ne yaptınız yanı kactı morfolojı
Niye birkaç hafta arayla test yaptınız ki?Kızlar bugunki eşimin testi bi kaç hafta önce marfoloji %60 dı ndn böyle oldu anlamadım bu sonucuda tam olark yorumlayabln var mı lütfen acil