Anladigim kadariyla ileri hareket ve morfolojide sıkıntı var ama 1 kere de anlaşılmaz sıkıntı oldugu cunki speem degişkendir canim testi tekrarlAnabilir belkiBenim eşiminde hızlı ileri hareketlisi 0 yazıyor bende tüp tıkanıklığı hidrosalpinks var hafif pko var 1 buçuk yıl oldu bizde bekliyoruz olmadı
Canim ne olursa olsun doktorun sonucu vermesi lazim sizi bilgilendirmesi lazim gercekten cok ilgincMerhana benimde esim bugün yaptırdı ona sonucları bile vermemiş doktor, cok kötü demis sadeceBu normal midir, acıklama bile yqpmamış bu değerlerini. Insallah seninkinde sorun yoktur cnm yaa. Bende 1 sendir deniyorum olmadı.
Esimin moralı cok bozuktu telefonda. Kötü davranmış cok dalga gecer gibi. Zaten erkekler için çok zor oraya gitmek bide tahlil alsam paylaşırdım sizlerle belki yardımcı olurdu bilen biri. Bende simdi aksama mutlu olmaya çalıcam daha çok üzülmesin. Yüce rabim evlat sahibi olmak isteyen kularına nasip eder insallah. Mecbur baska yerde tekrar baktırcağız mecburCanim ne olursa olsun doktorun sonucu vermesi lazim sizi bilgilendirmesi lazim gercekten cok ilginc
Canım daha öncede vermişti eşim bu seferkinde daha da kötü çıktı sonuç iyi bi hastanede yaptırdık arimidex diye bi ilaç verdi propolis ve keçi boynuzu özü içiyor ikimizde de var sorun inşallah ondaki çözülür hamile kalma şansım artar en azındanAnladigim kadariyla ileri hareket ve morfolojide sıkıntı var ama 1 kere de anlaşılmaz sıkıntı oldugu cunki speem degişkendir canim testi tekrarlAnabilir belki
Keci boynuzu ne ise yarıyor? Bide sey varmıs bal tarcin cörek otu kürü. Daha denemedik ama iyi diyorlar onada.Canım daha öncede vermişti eşim bu seferkinde daha da kötü çıktı sonuç iyi bi hastanede yaptırdık arimidex diye bi ilaç verdi propolis ve keçi boynuzu özü içiyor ikimizde de var sorun inşallah ondaki çözülür hamile kalma şansım artar en azından
Allah Allah niye öyle bişey yapmış ki doktor eşine destek ol canım onlar bizim gibi anlatmıyorlarda dertlerini içlerine atıyorlar ben eşime hep olacak çözülür düzelir fazla bi sorun yok diyorum rahatlıyor bi yandan korkuyorum endişeleniyorum ama belli etmiyorum ona hep olumlu şeyler söylüyorumEsimin moralı cok bozuktu telefonda. Kötü davranmış cok dalga gecer gibi. Zaten erkekler için çok zor oraya gitmek bide tahlil alsam paylaşırdım sizlerle belki yardımcı olurdu bilen biri. Bende simdi aksama mutlu olmaya çalıcam daha çok üzülmesin. Yüce rabim evlat sahibi olmak isteyen kularına nasip eder insallah. Mecbur baska yerde tekrar baktırcağız mecbur
Canim seni cok iyi anliyorum sen esine destek ol gercekten stres spermleri etkileyebilir daha guvenilir bi yer arastir ve testi tekrarlayin umarim guzel sonuclar alirsiniz rabbim kucaklarimizi bos birakmasin insallah☹☹Esimin moralı cok bozuktu telefonda. Kötü davranmış cok dalga gecer gibi. Zaten erkekler için çok zor oraya gitmek bide tahlil alsam paylaşırdım sizlerle belki yardımcı olurdu bilen biri. Bende simdi aksama mutlu olmaya çalıcam daha çok üzülmesin. Yüce rabim evlat sahibi olmak isteyen kularına nasip eder insallah. Mecbur baska yerde tekrar baktırcağız mecbur
Amin kuzum insallah dualarımız kabul olurCanim seni cok iyi anliyorum sen esine destek ol gercekten stres spermleri etkileyebilir daha guvenilir bi yer arastir ve testi tekrarlayin umarim guzel sonuclar alirsiniz rabbim kucaklarimizi bos birakmasin insallah☹☹
Canım sperm hareketlerini felan artırırmış aktara sorduk da özünü aldık daha etkiliymiş bakalım 1 ay sonra hormon tahlili verecek 2 ay sonrada sperm tahlili inşallah hiçbirine gerek kalmazKeci boynuzu ne ise yarıyor? Bide sey varmıs bal tarcin cörek otu kürü. Daha denemedik ama iyi diyorlar onada.
Evet bende belli etmiyorum ama cok yoruldum gerçekten. Insallah iyi haberlermizide yazarız buraya nasip olursaAllah Allah niye öyle bişey yapmış ki doktor eşine destek ol canım onlar bizim gibi anlatmıyorlarda dertlerini içlerine atıyorlar ben eşime hep olacak çözülür düzelir fazla bi sorun yok diyorum rahatlıyor bi yandan korkuyorum endişeleniyorum ama belli etmiyorum ona hep olumlu şeyler söylüyorum
Insallah cnmCanım sperm hareketlerini felan artırırmış aktara sorduk da özünü aldık daha etkiliymiş bakalım 1 ay sonra hormon tahlili verecek 2 ay sonrada sperm tahlili inşallah hiçbirine gerek kalmaz
Test sonucu aynı gün cıkıyormu acabaMerhabalar. Eşim dün sperm testi için gitmişti. Sonuçlar geldi. Baya kötü gibi duruyor. Lütfen sonucu yorumlar mısınız. İki yıldır deniyoruz. Bir kere düşük oldu. Bir daha da olmadı hiç.
Yok birsey dememis sonra testi tekrar edersin demis göndermiserkek için sperm hızlandırıcı haplar var onlardan reçete etmiş olması lazım.3 ay içinde etkisini gösteriyor.3 ay sonra tekrar sperm testi versin eşin cnm yükselmiş olur değeri
1.5 saate çıkmış sonuc benimkindeTest sonucu aynı gün cıkıyormu acaba
Canimcim esiniz tahliline netten bakabilirsiniz en azından nedir ne degildir bakarsinizEsimin moralı cok bozuktu telefonda. Kötü davranmış cok dalga gecer gibi. Zaten erkekler için çok zor oraya gitmek bide tahlil alsam paylaşırdım sizlerle belki yardımcı olurdu bilen biri. Bende simdi aksama mutlu olmaya çalıcam daha çok üzülmesin. Yüce rabim evlat sahibi olmak isteyen kularına nasip eder insallah. Mecbur baska yerde tekrar baktırcağız mecbur
İnşallah canım inşallah bende psikolojik olarak çok yoruldum sürekli ağlıyorum takmayım bırakayım diyorum olmuyor Rabnim yardımcımız olsun inşallahEvet bende belli etmiyorum ama cok yoruldum gerçekten. Insallah iyi haberlermizide yazarız buraya nasip olursaAllahtan umut kesilmez