- 7 Kasım 2012
- 1.857
- 978
Bugunu degerlendir canim bugunyumurtlamis olabilirsin insallah canım hersey gonlunce olur rabbim yoklugunu daha fazla aratmadan bizleri sevindirsin bende de pkos var kilom da yok ama bu aralar adetim de duzensizlesti 3 tane dusugum var gercekten cok yipratici bir surecKızlar konunun dışındada yumurtlama testi yaptım az önce t çizgisi baya koyu çıktı pko da var bende böyle çıkmıyordu düzenli yaptığım zamanlarda oldu çünki testi dünden beri karnım aşırı ağrıyor kasıklarım felan midem de bulanıyor du yumurtlama dünle bugün olmuş olabilirmi 1 gün sürüyormuş ya dün mü oldu acaba bugünmü bilgisi olan varsa
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inşallah bizimde kucaklarımız dolar bi gün hayırlısı ile değerlendirecem canım resim atamadım dosya eklenmiyor ama baya koyu çizgi ilk defa bide böyle ağrım oldu hatta ben bunay rahim filmi çekilmiş tim enfeksiyon kaptım zannettim antibiyotik de kullandım ama inşallah bi mucize olur inşallahBugunu degerlendir canim bugunyumurtlamis olabilirsin insallah canım hersey gonlunce olur rabbim yoklugunu daha fazla aratmadan bizleri sevindirsin bende de pkos var kilom da yok ama bu aralar adetim de duzensizlesti 3 tane dusugum var gercekten cok yipratici bir surec
Cok tesekkur ederim canim insallah guzel haberlerini aliriz burdan ovu.testini yarin bidaha dene bakalim nasil cikcakÇok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inşallah bizimde kucaklarımız dolar bi gün hayırlısı ile değerlendirecem canım resim atamadım dosya eklenmiyor ama baya koyu çizgi ilk defa bide böyle ağrım oldu hatta ben bunay rahim filmi çekilmiş tim enfeksiyon kaptım zannettim antibiyotik de kullandım ama inşallah bi mucize olur inşallah
İnşallah canım benim deneyecem bugün zaten belli saati varya o saatte de yapmadım bekleyip yapmak gerekiyor ya yarın onlara dikkat edip yapım bide dediğim gibi ben pko olduğun dan yumurtlama olmuyor diye düşünüyordum yada çatlamıyor diye testtede çıkmayınca bide yarın bakım hayırlsı olsun inşallahCok tesekkur ederim canim insallah guzel haberlerini aliriz burdan ovu.testini yarin bidaha dene bakalim nasil cikcak
Genelde ileri hareketlilik ve morfolojisi dikkate alınıyormuş. Bizim o iki değerde 0 çıkmış. Eşimin canı baya sıkkın. Allahtan ümit kesilmez. Tedavisi ilacı var diyorlar da doktorun önermesini bekliyoruz. Benim moralim biraz yerlerde eşime caktirmamaya çalışıyorum ama iki yıl deneyip olmayınca bir de sonuç böyle ister istemez buruldum. Ayrıca doktorun tepkisi hiç hoş değil sonucu mail olarak isteyip başka bir üroloji doktoruna gösterin bence.Merhana benimde esim bugün yaptırdı ona sonucları bile vermemiş doktor, cok kötü demis sadeceBu normal midir, acıklama bile yqpmamış bu değerlerini. Insallah seninkinde sorun yoktur cnm yaa. Bende 1 sendir deniyorum olmadı.
İleri hız ve morfoloji düşük. Varikosel var mı diye bakıldı mi o da spermi bozuyorMerhabalar. Eşim dün sperm testi için gitmişti. Sonuçlar geldi. Baya kötü gibi duruyor. Lütfen sonucu yorumlar mısınız. İki yıldır deniyoruz. Bir kere düşük oldu. Bir daha da olmadı hiç.
Aynı gün çıkıyor ama genelde ertesi gün atıyorlarTest sonucu aynı gün cıkıyormu acaba
Hayir daha bakilmadiİleri hız ve morfoloji düşük. Varikosel var mı diye bakıldı mi o da
Hayir daha bakilmadi
Varikosel ne oluyor ? Hiç bir bilgim yokİleri hız ve morfoloji düşük. Varikosel var mı diye bakıldı mi o da spermi bozuyor
2.5 yıl oldu. Evet iki defa ben gittim alttan da muayene oldum. Hiç bir sorun yok en ufak kistim yok düzensizlik yok. Kesinlikle eşiniz de gitsin iyi yapmışsınız. Ben eşimi geç gönderdim geç öğrendik. Hep bir umut bu ay oldu olmadı diye diye yıllar geçti..Ne kadarlık evlisiniz siz muayene oldunuzmu peki .benim eşimde benim ısrarımla randevu aldı çarsambaya benm için doktorlar gayet saglıklısınız diyolar bende eşimi gönderecem belki onda bir sorun vardır en azından erken tedavi olsun
Ay inşallah ya param pircik olduk yeminle.. esimde bende sigara içiyoruz. Doktora bir daha haftaya gidecek ilaç verirlerse ona göre yol cizicez bizde.Hız için proxeed plus iyi gelir ama morfoloji çok değişmiyor. 2 yılda değişmedi pek ama sigara varsa ve bırakırsa morfoloji ciddi ölçüde artıyor burada yazanlar da oldu zaten. Tabii tekrar yaptırın 72 günde yenileniyor sperm
Varikosel ne oluyor ? Hiç bir bilgim yok
Randevuyu haftaya alıcaz. Teşekkür ederim bilgi için. Ne sıkıntılar varmış ciddenBacakta olan varisin testislerde olan versiyonu. Damar genişlemesinden dolayı spermin kalitesi bozuluyor. Ürolojiye gidip sorarsanız ultrason çekip öğrenebilirsiniz
Randevuyu haftaya alıcaz. Teşekkür ederim bilgi için. Ne sıkıntılar varmış cidden
Çok şükür düzelmiş sizinki. Siz nasıl atlattınız bu dönemi eşim baya kötü oldu. Moralini yüksek tutup beraber halledicez tabiki ama ben içten biraz kötüyümEşimde varikosel vardı önce takviye kullandı 9 ay, sonra da ameliyat oldu. Ameliyat üzerinden 3 ay geçti sperm sayısı ve hızı yükseldi
Çok şükür düzelmiş sizinki. Siz nasıl atlattınız bu dönemi eşim baya kötü oldu. Moralini yüksek tutup beraber halledicez tabiki ama ben içten biraz kötüyüm
Çok zormus gercekten. Biz hiç korunmadik. Bir kere tuttu onda da adet günü düşük oldu. Dedik ki nasılsa bir kere tuttu sıkıntı yoktur. Ama yanılmışız. Sizin bu tedavi ameliyat sürecinden sonra hamile kaldınız mı ya da hâlâ deniyor musunuz? Yoksa bir süre beklemek mi gerekiyorBen evlendiğim zaman korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalırım diye düşünüyordum. 1 buçuk sene oldu hâlâ bekliyorum ve bu süreçte neler neler öğrendim