Erkek İnfertilitesi Sperm Testi Sonucu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Insallah cnm hayatımızın soku oldu allah kimseye yaşatmasın. Insallah positiv gelismeler olur bildiririm
İnşallah. Lütfen bildirin. Bizde yarın doktora gidicez varikosel için. Deli gibi araştırma yapıyorum ne iyi gelir diye. Keçiboynuzu özüne başladık. Bende haberdar ederim gelismelerden

3 ay sonra ameliyat olup olmayacağı netleşecek inşallah gerek kalmaz

Insallah cnm hayatımızın soku oldu allah kimseye yaşatmasın. Insallah positiv gelismeler olur bildiririm
Günaydınnn. Güzel haberlerim var benim. Doktordan geldik. Varikosel yokmuş. Klomen verdi doktor bir de ceviz ye dedi eşime. Üç ay sonra sperm testini tekrarlayin dedi yüksek ihtimal değerleriniz düzelir dedi. Çok şükür

Günaydın cnm, senin adına çok sevindim Insallah bende böyle güzel haberler gelirim.

Bende t cizgisi daha koyuysa genelde 24- ile 48 arası catlıyor.

Esim eve geldi, hic sperm yok demis. O ne oluyorsa artik ilk defa duydum
Merhaba, ben geçenlerde forumda bununla ilgili uzun bir yazı okumuştum, başlığı yada ismi hatırlamıyorum, (hamile kalamamakla ilgilidir muhtemelen) ama içeriğinde bir hanım uzun süre çocuk sahibi olamadıklarını, eşi doktora gittiğinde ise sperm sayısının 0 olduğunu öğrendiklerini ve onu nasıl yükselttiklerini anlatmış ve bu şekilde gebelik elde ettiğini yazmıştı, isterseniz detaylı bir arama yaparak bulabilirsiniz, bende bakıyım şimdi tekrar bulursam paylaşıyım hemen

Merhaba cnm bende sabah akşam bakıyorum. Uyku kalmadı bile artık 07 doktor randevusu var tekrar, inşallah bakalım tedavi nasıl olcak. Bende bakayım tekrar foruma

Merhaba cnm bende sabah akşam bakıyorum. Uyku kalmadı bile artık 07 doktor randevusu var tekrar, inşallah bakalım tedavi nasıl olcak. Bende bakayım tekrar foruma
Buldum ss aldım ama paylaşamadım bir türlü acemiliğimden Hamile kalma sürecim başlığında Pluviophile isimli bir hanımefendi yazının sahibi, inşallah size faydası olur. bi aratın bulamazsanız ben tekrar deniycem

İleri hareket için havuç kürü ve seninde hsg cekilmen gerekiyo maddi durumun varsa özelde bayiltilarak çekil çok agrili
Eşim şuan ilaç kullanıyor canım bende geçen ay çekildim zaten hsg yi anesteziliydi dayanamam diye bende tıkalı dediler birinde hiç bir sorun yok ama bekliyorum bakalım bazı kürleri deniyorum hem kendim için hem eşim için havuç kürünü duymamıştım eşimede onu yapayım şifa olur inşallah teşekkür ederim cevabın için

Ne dmek kuzu havuç kürü inanilmaz bizde 0 dan 15 cikardi ileri hareketi günde bir bardak taze sklmis havuç suyu 6 7 havuctan cikiyo zaten içir biz çakşır suyu da kullandık oda etkilemiştir biraz ama havuç kürü ileri harekette çok iyi inşallah çok güzel sonuçlar alırız ozmn. Hsg de açılmıştır tüpün ve ilk 3 ay hamile kalma olasılığı da yüksektir hsg den sonra hadi hayırlısı canım benim

İçimi ferahlattın canım çok sağol eşime diyim de havuç alsın hemen çakşırıda kök olarak almıştım ben bi kere içirdim kaynatıp geride korktum yan etki yapar tümden bozarım diye hormonlarını eşimde hormon bozukluğu da var çünki hsgdede sıvı birikmesi var diye rapora yazmışlar kuzum açılırmı bilmem adet oldun şuan 4 ay galiba süresi varmış hsgden sonra hamilelik için bakalım hayırlsı soğan kürü hayıt felan içmeye başladım hemen bu ay inşallah faydası olur

Ne dmek canım benim aynen hormon için birşey diyemem ama havuç kürü zararının olduğunu dusunmiyorum inşallah tez zamanda düzelir sıvılaşma tuplerindeyse çocuk tutmyomus benim arkdsmda tüp bebek yaptirdi o yüzden Bülent tıraş da doktor sana birşey dedim inşallah hepimiz normal yoldan kalırız ya olmdi yaza bizde tüp bebek ypriz büyük ihtimal

Sağol canım bir tüpümde canım hidrosalpinks diğerinde bişey yok bakalım bi kaç ay daha deneyelim de sıvı birikmesi olan tüpü aldıracammı artık açılabilir durumdaysa yada bi çaresine bakmaya çalışacam keşke normal yollardan olsada nasip ne diyelim hayırlsı olsun inşallah

Öyle saçmalık mı olur ya? Aldınız sonuçlarınızı değil mi? Epey zaman geçmiş. Başka bir doktora da görünmüşsünüzdür umarım. Çok kötü'yü ben de derim. İnsan düzgün bir açıklama yapar. Bazı doktorları anlamak çok zor.
Ay ben istemem öyle yapmasını kadınlrımı izliyecek

Malesef öyle. Bende istemedim ama gerçekten erkeklerin strese girmeleri etkilermiş. Sonuçta çocuk için deyip hiç sormadim bile nasıl yaptın diye.
Kızlar ya bunları okuyunca istemsiz güldüm Testten çıkar çıkmaz ilk sorduğum bu oldu benim de. Fotoğraf mı vardı video mu diye Düşününce bir kadın açısından sinir bozucu evet ama şu yaşadıklarımız, uğraştıklarımız arasında en önemsiz detaylardan biri aslında. Yeterince canı sıkılıyor insanın bu süreçte. Ben daha da sıkılmasın diye espriye vurdum. İnşallah güzel sonuçlar elde edelim de

Dediğiniz gibi inşallah güzel sonuçlar olsun da gerisi göz ardı edilir. Sonuçta ilaçlardan sonra 3 ay da bir tekrarlicaz sperm testini bir de buna sinir bozamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…