Anladım. Yine de çok şükür artmış değerler inşallah en kısa sürede sağlıklı bir şekilde hamile olup bebeğinizi alırsınız kucağınızaEşim de kötüydü, ilaç kullandıkça değerlerin arttığını gördü ve biraz da olsa moral buldu. Ama 1 buçuk senedir gebelik olmadı zaman uzadıkça psikolojik olarak da insan çok yıpranıyor maalesef
Hiç hamile kalamadım. Eşimin doktoru 6 aya kadar anca toparlanır dedi. 3 ayımız daha var bekleyip ona göre hareket edeceğiz bakalım hayırlısı olsun inşallahÇok zormus gercekten. Biz hiç korunmadik. Bir kere tuttu onda da adet günü düşük oldu. Dedik ki nasılsa bir kere tuttu sıkıntı yoktur. Ama yanılmışız. Sizin bu tedavi ameliyat sürecinden sonra hamile kaldınız mı ya da hâlâ deniyor musunuz? Yoksa bir süre beklemek mi gerekiyor
Anladım. Yine de çok şükür artmış değerler inşallah en kısa sürede sağlıklı bir şekilde hamile olup bebeğinizi alırsınız kucağınıza
Kafanız rahatlamıştır ama çok şükür az kalmış. Çok sevindim. İnşallahHiç hamile kalamadım. Eşimin doktoru 6 aya kadar anca toparlanır dedi. 3 ayımız daha var bekleyip ona göre hareket edeceğiz bakalım hayırlısı olsun inşallah
Bende t cizgisi daha koyuysa genelde 24- ile 48 arası catlıyor.Kızlar konunun dışındada yumurtlama testi yaptım az önce t çizgisi baya koyu çıktı pko da var bende böyle çıkmıyordu düzenli yaptığım zamanlarda oldu çünki testi dünden beri karnım aşırı ağrıyor kasıklarım felan midem de bulanıyor du yumurtlama dünle bugün olmuş olabilirmi 1 gün sürüyormuş ya dün mü oldu acaba bugünmü bilgisi olan varsa
Esim eve geldi, hic sperm yok demis. O ne oluyorsa artik ilk defa duydumGenelde ileri hareketlilik ve morfolojisi dikkate alınıyormuş. Bizim o iki değerde 0 çıkmış. Eşimin canı baya sıkkın. Allahtan ümit kesilmez. Tedavisi ilacı var diyorlar da doktorun önermesini bekliyoruz. Benim moralim biraz yerlerde eşime caktirmamaya çalışıyorum ama iki yıl deneyip olmayınca bir de sonuç böyle ister istemez buruldum. Ayrıca doktorun tepkisi hiç hoş değil sonucu mail olarak isteyip başka bir üroloji doktoruna gösterin bence.
Üzüldüm cnm yaa bizimde bugüm rezalet sonuc cıktı. Bu nedirGenelde ileri hareketlilik ve morfolojisi dikkate alınıyormuş. Bizim o iki değerde 0 çıkmış. Eşimin canı baya sıkkın. Allahtan ümit kesilmez. Tedavisi ilacı var diyorlar da doktorun önermesini bekliyoruz. Benim moralim biraz yerlerde eşime caktirmamaya çalışıyorum ama iki yıl deneyip olmayınca bir de sonuç böyle ister istemez buruldum. Ayrıca doktorun tepkisi hiç hoş değil sonucu mail olarak isteyip başka bir üroloji doktoruna gösterin bence.
Kuzum üzülme Allahtan ümit kesilmez bi tedavi bişey önermemişmi başka doktorlara gözükün olmazsa benimde tüpüm tıkalı hemde sıvı birilmesi var normal yolla gebelik olmaz diyolar burda okuyorum hep eşimin spermleri yarı yarıya düşmüş başka sorunlar var bende pko da var ama ümidimizi kesmeyelim Allah ol derse bi anda olur imkanınız varsa doktorunuzu değiştirin Allah yardımcınız olsun canımBende t cizgisi daha koyuysa genelde 24- ile 48 arası catlıyor.
Esim eve geldi, hic sperm yok demis. O ne oluyorsa artik ilk defa duydum
Kuzum üzülme Allahtan ümit kesilmez bi tedavi bişey önermemişmi başka doktorlara gözükün olmazsa benimde tüpüm tıkalı hemde sıvı birilmesi var normal yolla gebelik olmaz diyolar burda okuyorum hep eşimin spermleri yarı yarıya düşmüş başka sorunlar var bende pko da var ama ümidimizi kesmeyelim Allah ol derse bi anda olur imkanınız varsa doktorunuzu değiştirin Allah yardımcınız olsun cante
Tedqvi dememis 2 hafta sonra tekrar yapilcak demis ama baska dokKuzum üzülme Allahtan ümit kesilmez bi tedavi bişey önermemişmi başka doktorlara gözükün olmazsa benimde tüpüm tıkalı hemde sıvı birilmesi var normal yolla gebelik olmaz diyolar burda okuyorum hep eşimin spermleri yarı yarıya düşmüş başka sorunlar var bende pko da var ama ümidimizi kesmeyelim Allah ol derse bi anda olur imkanınız varsa doktorunuzu değiştirin Allah yardımcınız olsun canım
Tedavi dememis 2 hafta sonra tekrar yapilcak demis ama baska doktora gidicegiz bakalım orde ne cıkacak. Insallah güzel haberler alırız cnmTedqvi dememis 2 hafta sonra tekrar yapilcak demis ama baska dok
İnşallah canım Allah yardımcınız olsun Allahtan ümit kesilmez dua et inşallah alırsınız güzel haberleri bitkisel şeylerde araştır istersen canım faydası olur belkiTedavi dememis 2 hafta sonra tekrar yapilcak demis ama baska doktora gidicegiz bakalım orde ne cıkacak. Insallah güzel haberler alırız cnm
Tedavi dememis 2 hafta sonra tekrar yapilcak demis ama baska doktora gidicegiz bakalım orde ne cıkacak. Insallah güzel haberler alırız cnmTedqvi dememis 2 hafta sonra tekrar yapilcak demis ama baska dok
Insallah cnmİnşallah canım Allah yardımcınız olsun Allahtan ümit kesilmez dua et inşallah alırsınız güzel haberleri bitkisel şeylerde araştır istersen canım faydası olur belki
Hiç bir fikrim yok. Ama umutsuzluğa kapılmayın lütfen gerekirse doktor değiştirin tedavi sonucu testi yenileyin. Tıp gelişti. Biliyorum çok zor yıpratıcı ama dayanicaz mücadele edip sonunda mutlu olan o kadar insan var ki. Sizde onlardan biri olacaksınız inanın lütfenBende t cizgisi daha koyuysa genelde 24- ile 48 arası catlıyor.
Esim eve geldi, hic sperm yok demis. O ne oluyorsa artik ilk defa duydum
Insallah cnm hayatımızın soku oldu allah kimseye yaşatmasın. Insallah positiv gelismeler olur bildiririmHiç bir fikrim yok. Ama umutsuzluğa kapılmayın lütfen gerekirse doktor değiştirin tedavi sonucu testi yenileyin. Tıp gelişti. Biliyorum çok zor yıpratıcı ama dayanicaz mücadele edip sonunda mutlu olan o kadar insan var ki. Sizde onlardan biri olacaksınız inanın lütfen
BENİm eşimde çarşamba test verecek testi özel odadamı verdi eşin internetten sperm odası yazdım tv koymuşlar bide kumanda aklıma kötü şeyler geldi öyle şeyler izleyerek mi veriyolar testi ben istemem açıkçası10 aylık evliyiz henüz gebe kalamadım dün eşimde varikosel olduğunu öğrendik doktor takviye şeyler önerdi. 3 ay bekleyin dedi eşimin sonucunu bırakıyorum yorumlarmısınız. Bu hız ve morfoloji nasıl düzelir acaba? Ve ya bu değerlere yakın gebelik elde eden varmı Eki Görüntüle 2749115
Evet o şekilde özel odada birşeyler izleterekBENİm eşimde çarşamba test verecek testi özel odadamı verdi eşin internetten sperm odası yazdım tv koymuşlar bide kumanda aklıma kötü şeyler geldi öyle şeyler izleyerek mi veriyolar testi ben istemem açıkçası
Cnm devlete tuvatette yaptırıyorlar ve esim cok stresse girmis sürekli birileri kapiyi calmis. Cnm tvle bence daha uygun stress sonucu kötü etkiliyor diyorlar. Erkeklerin rahat olmaları lazım. Benim esimde 2 hafta sonra daha iyi bir hastaneye gidip verecek sperm testi. Insallah güzel haberlere gelir. Medicalparka bu sefer randevu yaptikBENİm eşimde çarşamba test verecek testi özel odadamı verdi eşin internetten sperm odası yazdım tv koymuşlar bide kumanda aklıma kötü şeyler geldi öyle şeyler izleyerek mi veriyolar testi ben istemem açıkçası
Ay ben istemem öyle yapmasınıEvet o şekilde özel odada birşeyler izleterek
Değerlerinizden bizden biraz daha iyi bizim iki değer 0 çıktı. Yarın doktor randevumuz var varikosel için. Ama genel olarak araştırdım ben ve doktorun verdiği ilaçlarla beraber keçiboynuzu özünü tavsiye ediyorlar. E vitamini morfolojik yapıyı birazda olsa düzelirmiş keçiboynuzu özü de spermim hareketini ve miktarını çoğaltılmış. Ama varikosel ameliyatindan sonra da doktorun verdiği ilaçtan sonrada sizin değerleriniz daha iyi olur diye düşünüyorum.10 aylık evliyiz henüz gebe kalamadım dün eşimde varikosel olduğunu öğrendik doktor takviye şeyler önerdi. 3 ay bekleyin dedi eşimin sonucunu bırakıyorum yorumlarmısınız. Bu hız ve morfoloji nasıl düzelir acaba? Ve ya bu değerlere yakın gebelik elde eden varmı Eki Görüntüle 2749115
Malesef öyle. Bende istemedim ama gerçekten erkeklerin strese girmeleri etkilermiş. Sonuçta çocuk için deyip hiç sormadim bile nasıl yaptın diye.Ay ben istemem öyle yapmasınıkadınlrımı izliyecek