- Konu Sahibi capslocksmith
-
mrb canım...bi daha yeni başladık sayılır 3 aydır korunmuyodum olmayınca doktora gittik.hsg çekildim tüplerimin ikisi de tıkalıydı ama işlem sırasında çok şükür açıldı.bendeki sorun çözüldü ancak eşimin değerleri kötü çıktı 1 milyon sperm sayısı ,%0 da morfoloji ...
gelecek ay tekrar gelin diyip gönderdi.ilaç vermedi bn de netten keçiboynuzu pekmezini buldum ona başladık.
sat ım 1 haziran.10 gün sonra regl olursam tekrar gidicez doktora
yıllar önce antidepresan kullanmış bi süre sanırım..şimdi tek zararlı alışkanlığı sigara.nasıl bıraktırcam bilemiyorum
bu değerlere göre tüp bebek diyo doktorlar yani
canım bizim 1 yıl bebeğimiz olmadı, bende adet düzensizliği olduğu için şans arttırmak için ben de tedavi gördüm. eşime de doktor varikosel ameliyatı dedi ama istemedik. onun yerine vitaminler aldık. sperm sayısı 3 ayda 60 milyondan 200 milyona yükseldi. morfoloji ise %1 den %4'e çıktı derken normal yolla hamile kaldım. bebeğimin 6. haftada kalp atışlarını vs. gördük ve her şey yolundaydı ama maalesef 7. haftada bebeğimi yoğun bir kanama ile kaybettim
size tavsiyem, umudunuzu hiç yitirmeyin. hiç beklemediğiniz bir anda, sizi şaşırtıp gelecektir bebeğiniz. şimdi dua ediyorum tekrar hamile kalabilmek için, siz de benim için dua edin lütfen... herkese sevgiler..
Not: Kullandığımız vitaminler C + Larginine veya E + Larginine. Doktorların tavsiyesi üzerine C + E 'yi aynı anda kullanmadı eşim. Bir ay C + Larginine diğer ay E + Larginine yapıyoruz.
geçenlerde doktora gittik canım regl olursan gel olmazsan da gel demişti.ben regl oldum maalesef ve gittik.klomen yazcam sana dedi ve nasıl kullancağımzı anlattı.ama birleşme yaşamamız gereken tarihlerde eşim evde olmıycaktı işi gereği ayın 20 günü yokbizim en büyük derdimiz bu zaten ovulasyon günlerini tutturmamız imkansız nerdeyse...eşim ben yokum diyince vazgeçti doktor.klomenle tutturmak çok zor olcak ,size ben direk aşılama yapıcam dedi.ama yaz aylarında burda tüp bebek bile fazla yapılmaz dedi. -adanadayız bu arada ve feci sıcak- spermler sıcakta yavaşlar iyice şimdi ben size aşılama yapsam tutmıcak büyük ihtimalle ve sizin moraliniz bozulcak en iyisi ağustostaki regl gününde gelin bana o zaman konuşalım dedi ve gönderdi bizi...eşime de çıkarken bu arada kendine iyi bak ye iç dedi gülerek ve iyi bi ürolog bul vitaminlere başla dedi
sizin işiniz daha da zor böyle bir durumda ya. hayırlısı olsun
evet çok zor...direk aşılamaya başlaması iyi bişey mi bilemedim .normal yolla olamayacağına emin olmuş olmalı doktor
Kizlar ben hamile olabilirim
Adetim 2 sinde veya 3 unde olacak, tabi olursa.
suan 2 gun kaldi. Gebelik testi yaptim bugun sabah saat 10 gibi. 2. Cizgi silikte olsa cikti
oruc tutuyorum bugun dayak yemis gibi heryerim agriyordu zaten.
iftardan 2 saat sonra yine idrar testi yaptim. Bu defa cok silik ama yine 2. Cizgiyi gordum.
Yarin sabah yine tekrar test yapacam 2. Cizgiyi gorursem kan testi yaptiracam insallah
umarim hersey yolunda gider.
suan 2 gun kaldi. Gebelik testi yaptim bugun sabah saat 10 gibi. 2. Cizgi silikte olsa cikti
iftardan 2 saat sonra yine idrar testi yaptim. Bu defa cok silik ama yine 2. Cizgiyi gordum.
Yarin sabah yine tekrar test yapacam 2. Cizgiyi gorursem kan testi yaptiracam insallah
senin adına çok sevindim canım...bize de mutlu haberi inş verirsin...
bizde veririz inşh yakında dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?