-
- Konu Sahibi capslocksmith
Teşekkürler arkadaşım,bugün senin konunu da baştan sonra okudum.Sen ve senden sonra bunlarla hamile kalanları gördükçe hem çok mutlu oldum hem içim umutla doldu.Allah razı olsun...Dilerim Rabbim bize de tez zamanda hayırlısıyla,sağlıkla nasip eder
Merhaba arkadaşlar.Bugün eşimin spermiyogram sonucu aldık ve aşağıdaki gibi:
miktar:2
pk:8,0
renkpak gri
*Lifekasyon:60
-ileri hızlı hareketli:10
-ileri yavaş hareketli:15
-yerinde hareketli:40
-hareketsiz:35
*Morfoloji normal:80
*Morfoloji abnormal:20
*sperm sayısı:6milyon
*total sperm sayısı:12milyon
*mikroskobi:BOL LÖKOSİT GÖRÜLDÜ
Doktor eline alır almaz ''sperm sayısı çok az,ama biz 10 gün sonra bi test daha yapalım''dedi.
Bunlar yazıyor,eşim çok üzüldü diye araştıramadım da hangisi ne demek,nasıl normale döner ya da değerler normale döner mi?
Nesi iyi,nesi kötü?
Bu değerlerle hamilelik söz konusu olur mu?
Lütfen yardımcı olun
Merhaba arkadaşlar.Bugün eşimin spermiyogram sonucu aldık ve aşağıdaki gibi:
miktar:2
pk:8,0
renkpak gri
*Lifekasyon:60
-ileri hızlı hareketli:10
-ileri yavaş hareketli:15
-yerinde hareketli:40
-hareketsiz:35
*Morfoloji normal:80
*Morfoloji abnormal:20
*sperm sayısı:6milyon
*total sperm sayısı:12milyon
*mikroskobi:BOL LÖKOSİT GÖRÜLDÜ
Doktor eline alır almaz ''sperm sayısı çok az,ama biz 10 gün sonra bi test daha yapalım''dedi.
Bunlar yazıyor,eşim çok üzüldü diye araştıramadım da hangisi ne demek,nasıl normale döner ya da değerler normale döner mi?
Nesi iyi,nesi kötü?
Bu değerlerle hamilelik söz konusu olur mu?
Lütfen yardımcı olun
Canım sizin değerler nasıl bizim mlde sperm sayısı 2.2 totalde 8.8 milyon ileri hareketli %62.5 morfoloji 10.9 toplam hareket %75 doktorumuz bize klomen başladı bir de artmed diye bir vitamin artar mı bilmiyorum çok endişeliyim sizin değerler nasıl doktorunuz ne dediHAmile kaldınızmı acaba sayılarımız benziyor yardımcı olurmusunuz
Bizimki sizinkinden kötü sayımız 6 milyon ileri hız 0 morfoloji 2 dün çakşır kökü keçi boynuzu özü bide aktarcı azgın teke diye bir ot verdi çakşırla kaynatın dedi doktor bizede artmed verdi 1 ay kullandı pek etki etmedi şimdi Kaan aydostan randevu aldım oda düzeltebiliyormuş Mart’ın sonuna verdi randevuyu siz neler yaptınız artırmak içinCanım sizin değerler nasıl bizim mlde sperm sayısı 2.2 totalde 8.8 milyon ileri hareketli %62.5 morfoloji 10.9 toplam hareket %75 doktorumuz bize klomen başladı bir de artmed diye bir vitamin artar mı bilmiyorum çok endişeliyim sizin değerler nasıl doktorunuz ne dedi
Ben de keci boynuzu kürüne başladım caksır otu tozu bala karıştırıp yediriyorum promen kullanıyoruz bir de art med bir de klomen verdi doktorumuz sonucu bilmiyoruz daha işe yarayacak mı ;( geçmiş olsun canım insallah ikimiz de hayırlı haberler alırızBizimki sizinkinden kötü sayımız 6 milyon ileri hız 0 morfoloji 2 dün çakşır kökü keçi boynuzu özü bide aktarcı azgın teke diye bir ot verdi çakşırla kaynatın dedi doktor bizede artmed verdi 1 ay kullandı pek etki etmedi şimdi Kaan aydostan randevu aldım oda düzeltebiliyormuş Mart’ın sonuna verdi randevuyu siz neler yaptınız artırmak için
Hamile misiniz? Sonra yazmamışsınız merak ettimKizlar ben hamile olabilirim
Adetim 2 sinde veya 3 unde olacak, tabi olursa.
suan 2 gun kaldi. Gebelik testi yaptim bugun sabah saat 10 gibi. 2. Cizgi silikte olsa cikti
oruc tutuyorum bugun dayak yemis gibi heryerim agriyordu zaten.
iftardan 2 saat sonra yine idrar testi yaptim. Bu defa cok silik ama yine 2. Cizgiyi gordum.
Yarin sabah yine tekrar test yapacam 2. Cizgiyi gorursem kan testi yaptiracam insallah
umarim hersey yolunda gider.