Erkek İnfertilitesi Sperm sayısı ve kalite düşüklüğü

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhabalar bebegini Rabbim size bagislasin insallahbizimde sayi ve hizda sıkınti var bu yazdiginiz sperm sayi degerleri mlde mi toplamda mi acaba?

Çok teşekkür ederim inşallah. Toplam sayıydı. İnşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarınız olsun. Nohut yemeyenler için çerez beyaz nohut da olur bence

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim inşallah. Toplam sayıydı. İnşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarınız olsun. Nohut yemeyenler için çerez beyaz nohut da olur bence
Bizimde sayi 40 milyon su an ileri hizda 0di 10 oldu ama hala olmadine güzel sizin olmus banada dua eder misiniz her ay bekliyorum kendimde belirti ariyorum cok zormus

Merhaba canım hasarın yüzde 20 altında olması lazım diye biliyorum. Ben yaptırmadım o yüzden bile arkadaşlara sor istersen

Bizimde sayi 40 milyon su an ileri hizda 0di 10 oldu ama hala olmadine güzel sizin olmus banada dua eder misiniz her ay bekliyorum kendimde belirti ariyorum cok zormus
Aynı şeyleri bende kendime yaptım psikolojik miydi bilmiyorum adetim geçikirdi kendiliğinden gebelik belirtileri yaşıyordum kendi kendime. Sonra bi gün bi yazı okudum 'Belki olmaması olmasından hayırlıdır diye' kafama bişey dank etti ve vazgeçtim allaha bıraktım başka şeylerle ilgilenmeye başladım düsünmemeye karar verdim. Çok zor gerçekten allah yormasın sizi inş en kısa zamanda sağlıkla mucizenize kavuşursunuz.

kizlar kafam cok karisik ben aylardir kadinlarin yasayabilecegi sorunlarla ilgili bilgi aldim hep simdi esimde hareketliligin yuzde on bes oldugunu ogrendim ne sevindim ne uzuldum doktor bi sey demedi cardiact diye bi ilac verdi nette bilgi bile yok bu ilacla ilgili korkuyorum simdi ileri hareketliligin az olmasinin onemli bi sebebi var midir duzelir mi baska bi sorn dogurur mu iliski sıkligi ne kadar olmali ne kadar surede duzelir bi suru soru var aklima napacagimi bilmez bi haldeyim.

sadece ileri hareketli olmamasının engel olacağını düşünmüyorum okuduğum yorumlara istinaden. Bol bol ceviz fındık badem yedir keçiboynuzu pekmezi. ilişki sıklığı günaşırı öneriyor uzmanlar. İlaçla ilgili araştırma yap bir bilgiye ulaşamazsan farklı bir hekime tekrar gözükmesinde fayda var bence.

hama hareketli spermi yuzde 15 sadece yizde 40 hateketsiz yuzde 24 yerinde hareketli dollenmeye yetecek hizda spremin olmamasi tabiki engel gebelige. bide biz bunu bilmedigimiz icin ovu testi kullaniyorum 2 gun yumurtlama suruyor 4 5 gun art arda iliski oluyordu 3 gun iliskiye girmedigimiz halde heraketlilik yuzde 15ti her gece olan iliskide dahada azalmistir eminim bu buyuk bi engel.
simdilik keciboynuzu ozu iciyor incir yapicam bu aksam zeytinyagidda dediginiz gibi cig badem findik falanda ise yariyormus artik elimizdem geleni yapicaz.

inşallah işe yarar canım

merhaba,
bizde 2 buçuk yıllık evliyiz. ben evlendikten sonra çok kilo aldım ve pko semptomlarım arttı, adet olamamaya kadar gitti bu durum maalesef. 1 buçuk yıldır korunmuyoruz bende pko olduğu için hep kendime yormuştum bu durumu hatta hayatı kendime zindan etmiştim. herkesin sürekli çocuk yokmu soruları ve alttan laf sokmaları beni çöküntüye uğratmıştı. keşke diyordum eşim benimle evlenmeseydi. başka sorunum var mı diye de araştırdım hsg çektirdim çok şükür başka bir sorun çıkmadı. sonra instada birgebeningünlüğü sayfasına denk geldim ve ovulasyon testi sipariş ettim. 3 ay boyunca ovulasyon testini denedim yumurtlama ve çatlama oldu her takip ettiğimde eşimlede o günleri değerlendiriyorduk ama sonuç yoktu. bu sefer eşimi doktora gitmesi için ikna etmeye çalıştım, semen analizi için devletteki sonuçların daha iyi çıktığını söyledikleri için randevu tarihimizden 3 ay sonrasını test yaptırabilmek için beklemek zorunda kaldık. teste baktım morfoloji 2, ileri hız %10, yavaş hızlı %10 çıktı. ve ultrason sonucunda ise varikosel teşhisi konuldu. ama ameliyat için sınırda dedi dr ve 3 ay ilaç kullanalım dedi. şimdi ilaç kullanmaya başladı eşim adı argi-men plus. yanında havuç, nar,portakal mandalina suyu iç dedi. keçi boynuzu önerdi birde bakalım deniyoruz, dilerim hepimiz birgün gebelik ve anneliği tadarız

gecmis olsun canim ya bize hic bi sey demedi doktor sadece ilac yazdi ileri hareketli hizi artsin diye ultrasonla bakmalimiydi acaba boyle okudukca kafama takiliyor. varikosel teshisi nasil konuyor

gecmis olsun canim ya bize hic bi sey demedi doktor sadece ilac yazdi ileri hareketli hizi artsin diye ultrasonla bakmalimiydi acaba boyle okudukca kafama takiliyor. varikosel teshisi nasil konuyor
eğer morfoloji ve ileri hız çok düşükse mesela benim yazdığım gibiyse ultrasonla bakılmalı ayrıca ultrason öncesinde de ürolog eliyle muayene ediyor. bizim doktorumuz çok ilgili idi bende tavsiye üzerine gitmiştim kendisine istanbulda iseniz tavsiye ederim sizede

nigdedeyim ve burda doktoe bulmak nerdeyse imkansiz morfolojiye bakilmamis ileri hareketli 15 ilac verip gonderdi bizi bi ay kullancaz yanina keciboynuzda iciyor esim

Arkadaslar eşim 6 ay önce varıkosel ameliyatı oldu hız sıfırdı hareket sıfır morfoloji 1 pharmaton ve zinco kullandık bıde kecıboynuzu özü hareket40 artmış ama morfoloji 1 hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…