Erkek İnfertilitesi Sperm sayısı ve kalite düşüklüğü

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Varikosel bazen sadece sperm sayisinada etki edebiliyir diye soyledim ama yoksa iyi , hormonlarda sikinti varsa incir ydmesin klomen etkili oluyor sayida esimde kullanmisti ve celalettin peru var ist onu bi arastirin
Me kadarlık bir artış oldu canım sizde

Esinizin varikosel varmi yokmu uroloji doktoruna baktirdiniz mi ileri hareketi hic yok varikosel bunda cok buyuk etken ve varikosel varsa ilk olarak ameliyyat onerikiyor tup bebekte once ama tabi sansinizda olabilir bnce bi uroloji doktoru var bahcecide can bey onla gorusub
[/QUOTE]
Ultrason çektirdik başka bir hastanede hafif derecede var ameliyatlık değil dediler sonrasında bahçecinin üroloji doktoru emal bey muayene etti varikosel olmadığını söyledi takviye edici gıdalar söyledi ve tedaviye başladık inşallah iyi haberler alırız.

Ultrason çektirdik başka bir hastanede hafif derecede var ameliyatlık değil dediler sonrasında bahçecinin üroloji doktoru emal bey muayene etti varikosel olmadığını söyledi takviye edici gıdalar söyledi ve tedaviye başladık inşallah iyi haberler alırız.
[/QUOTE]
InsAllah Rabbim yar yardimciniz olsun

InsAllah Rabbim yar yardimciniz olsun
[/QUOTE]
Amin inşallah sağolun

Hayırlı olsun bebeğiniz.Carniact ile mi gebe kaldınız acaba başka herhangi bir şey uyguladiniz mi?

Kuzum DNA hasar test yaptırdınız mı. DNA hasarı yüksekse bebiişte olmuyırmuş
Dna hasarı testini biz mi talep ediyoruz yoksa tüp bebek öncesi yapılan bir test mi normalde? Eşimin hızı ne yapsak, etsek %3 ü geçmedi... Dna hasarı olduğunu düşünüyorum ben de spermlerde..

Dna hasarı testini biz mi talep ediyoruz yoksa tüp bebek öncesi yapılan bir test mi normalde? Eşimin hızı ne yapsak, etsek %3 ü geçmedi... Dna hasarı olduğunu düşünüyorum ben de spermlerde..
benim eşimin hızı 40 lara kadar çıktı herkesin söylediklerini söyleyebilirim sigara kesinlikle bırakmalı. Bir de yaklaşık 6 Aydan beri macun kullanıyoruz onun etkisini gördük şükür

Ya benim eşimin hareketsizlik %99 sperm sayısı 24.3 milyon, hangi macunu kullandınız ne yapmamız gerekiyor lütfen yardımcı olur musunuz. Ben 22 yaşındayım, eşim ise 32

Ya benim eşimin hareketsizlik %99 sperm sayısı 24.3 milyon, hangi macunu kullandınız ne yapmamız gerekiyor lütfen yardımcı olur musunuz. Ben 22 yaşındayım, eşim ise 32
Canım ilk olarak şöyle söyleyeyim varikosel var mı ona baktırın. Eğer yoksa sigara kesinlikle bırakmalı ben eşime İzmir’de bulunan bir aktardan aldım. Ama adam sonuçları görmeden macun yapmıyor. Eğer uzaktaysanız telefon ile atabilirsiniz değerleri. Bir de keçiboynuzu kürünü yaptık biz eşimle.

Doktor ilaç yazmadı bize ben anlamıyorum bu doktorlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…