Süpersin senmerhaba.. öncelikle hormonal sıkıntı yoksa eşinizde keçiboynuzu kürü yapabilirsiniz
vede varikosel yoksa eğer...
netten saraçoğlunun keçiboynuzu kürü yazıp tarifi alabilirsiniz (NOTüzenli tüketilmeli) bir gün var birgün yok olmamalı
haftada menüde mutlaka nohut yemeği olmalı
yağ tüketmemeli.. yemekler zeytinyağı ile olmalı
fındık ceviz badem fıstık tüketebilir
havuç suyu iyi geliyor
sıcak suyla duş almasın ılık olsun su
sigara ve alkolden uzak durmalı ve düzenli uyku :)
Sayınız ve haraketiniz kaç sonuçları merak ettimMerhaba
Arkadaşlar sperm sayısı kalitesi hareketi için yaptığınız şeyler nelerdir faydasını gördüğünüz ürünler nelerdir nette çok şey var ama hangisi iyi fayda görüldü bilmiyorum lütfen kullanıp fayda görenler yazsinneler yapabilirim sizin önereceğiniz şimdiden tskler
Baloncumm benim eşim çok düzensiz kullandı, öyle kötü etkiler mi acabamerhaba.. öncelikle hormonal sıkıntı yoksa eşinizde keçiboynuzu kürü yapabilirsiniz
netten saraçoğlunun keçiboynuzu kürü yazıp tarifi alabilirsiniz (NOTüzenli tüketilmeli) bir gün var birgün yok olmamalı
havuç suyu iyi geliyor
kötü etkilemez ama olumlu etkilemez..Baloncumm benim eşim çok düzensiz kullandı, öyle kötü etkiler mi acaba
Hormon testi yapacağız inşallah, eğer bi sıkıntı yoksa ona göre devam ederizkötü etkilemez ama olumlu etkilemez..
birde hormonlarda sıkıntı varsa olumsuz etkiliyebilir
varikosel yok ama 2ay önce testis kanseri nedeni ile sağ yumurtaligi alındı o yüzden suan sayı bile ne durumda bilmiyoruz martta tup bebekle hamile kalmıştım 1ay önce kalbi durdu kaybettikmerhaba.. öncelikle hormonal sıkıntı yoksa eşinizde keçiboynuzu kürü yapabilirsiniz
havuç suyu iyi geliyor
Şuan bilmiyorumSayınız ve haraketiniz kaç sonuçları merak ettim
merhaba.. öncelikle hormonal sıkıntı yoksa eşinizde keçiboynuzu kürü yapabilirsiniz
havuç suyu iyi geliyor
canım mverişim
varikosel yok ama 2ay önce testis kanseri nedeni ile sağ yumurtaligi alındı o yüzden suan sayı bile ne durumda bilmiyoruz martta tup bebekle hamile kalmıştım 1ay önce kalbi durdu kaybettikşuanda ne yapacağımızı bile bilmiyorum bi arayış içine girdim doktorların her biri bisey diyor 5 yıllık evliyiz 5 yılda hepsi farklı bisey söyledi 2.denemede hamile kalmıştım
kaybınız için üzgünüm... eşinize gelince daha ciddi bir sorun atlatmış.. bence ek takviyeleri denemeden önce son durumu için muayne olun sayı hız ne durumda.. hormonlar ne durumda diyeŞuan bilmiyorum
pandemiden dolayı gidemedik tekrar şuan herhangi bisey kullanmıyoruz once tahlilleri ogrenip duruma gore hareket ederiz ama neler var araştırmak istedimcanım mverişim
kaybınız için üzgünüm... eşinize gelince daha ciddi bir sorun atlatmış.. bence ek takviyeleri denemeden önce son durumu için muayne olun sayı hız ne durumda.. hormonlar ne durumda diye
umarım sağlıklı sonuçlar alırsınızpandemiden dolayı gidemedik tekrar şuan herhangi bisey kullanmıyoruz once tahlilleri ogrenip duruma gore hareket ederiz ama neler var araştırmak istedim
öncelikle doktora gitmeden herhangi bisey kullanamayız zaten araştırmak için yazıyorumBizim herşey çok normal olmasına rağmen doktor keçiboynuzunu önermedi , bizim sayımız varla yok arası ama .100.000 ile 1 milyon arası değişiyor .Öncelikle bir sperm testi yaptırıp doktora gidip ona göre hareket edin bence
tsk ederim fikir oluyor bunlar siz sonuç aldınız mı doktorumuzla görüştükten sonra baslayabiliriz bizdeBol bol ısırgan otu çayı , nohut yemeği , havuç ve kuru incir .Doktor bize bunları söyledi
Yok canım daha önce de bunları kullandık ama düzenli değil .Bir tane negatif tüp bebek denememiz var , sonrasında Ankara da Kaan Aydos a gittik , bir takım testler istedi , sonuca göre tedavi verecek .O sırada bunlara dikkat edin deditsk ederim fikir oluyor bunlar siz sonuç aldınız mı doktorumuzla görüştükten sonra baslayabiliriz bizde
bizde kaan aydosa gittik 2 yıl önce 6 ay ilaç tedavisi uyguladı ama degerlerimizde herhangi bir değişim olmadı 6ayin sonunda tüp bebege yonlendirdi zaten en bastada tup bebek belliydi yine tüp bebege basvurdukYok canım daha önce de bunları kullandık ama düzenli değil .Bir tane negatif tüp bebek denememiz var , sonrasında Ankara da Kaan Aydos a gittik , bir takım testler istedi , sonuca göre tedavi verecek .O sırada bunlara dikkat edin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?