Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesi SPERM SAYISI AZLIGI İÇİN EK ÜRÜN KULLANIP FAYDA GÖRENLER VAR MI
- Konu Sahibi Elfinshn
- Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
- 648
merhaba.. öncelikle hormonal sıkıntı yoksa eşinizde keçiboynuzu kürü yapabilirsiniz
vede varikosel yoksa eğer...
netten saraçoğlunun keçiboynuzu kürü yazıp tarifi alabilirsiniz (NOTüzenli tüketilmeli) bir gün var birgün yok olmamalı
haftada menüde mutlaka nohut yemeği olmalı
yağ tüketmemeli.. yemekler zeytinyağı ile olmalı
fındık ceviz badem fıstık tüketebilir
havuç suyu iyi geliyor
sıcak suyla duş almasın ılık olsun su
sigara ve alkolden uzak durmalı ve düzenli uyku :)
netten saraçoğlunun keçiboynuzu kürü yazıp tarifi alabilirsiniz (NOTüzenli tüketilmeli) bir gün var birgün yok olmamalı
havuç suyu iyi geliyor
- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
Süpersin senmerhaba.. öncelikle hormonal sıkıntı yoksa eşinizde keçiboynuzu kürü yapabilirsiniz
havuç suyu iyi geliyor
- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
Sayınız ve haraketiniz kaç sonuçları merak ettimMerhaba
Arkadaşlar sperm sayısı kalitesi hareketi için yaptığınız şeyler nelerdir faydasını gördüğünüz ürünler nelerdir nette çok şey var ama hangisi iyi fayda görüldü bilmiyorum lütfen kullanıp fayda görenler yazsin neler yapabilirim sizin önereceğiniz şimdiden tskler
- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
Baloncumm benim eşim çok düzensiz kullandı, öyle kötü etkiler mi acabamerhaba.. öncelikle hormonal sıkıntı yoksa eşinizde keçiboynuzu kürü yapabilirsiniz
havuç suyu iyi geliyor
- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
- 648
kötü etkilemez ama olumlu etkilemez..Baloncumm benim eşim çok düzensiz kullandı, öyle kötü etkiler mi acaba
birde hormonlarda sıkıntı varsa olumsuz etkiliyebilir
- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
Hormon testi yapacağız inşallah, eğer bi sıkıntı yoksa ona göre devam ederizkötü etkilemez ama olumlu etkilemez..
birde hormonlarda sıkıntı varsa olumsuz etkiliyebilir
varikosel yok ama 2ay önce testis kanseri nedeni ile sağ yumurtaligi alındı o yüzden suan sayı bile ne durumda bilmiyoruz martta tup bebekle hamile kalmıştım 1ay önce kalbi durdu kaybettik şuanda ne yapacağımızı bile bilmiyorum bi arayış içine girdim doktorların her biri bisey diyor 5 yıllık evliyiz 5 yılda hepsi farklı bisey söyledi 2.denemede hamile kalmıştımmerhaba.. öncelikle hormonal sıkıntı yoksa eşinizde keçiboynuzu kürü yapabilirsiniz
havuç suyu iyi geliyor
Şuan bilmiyorumSayınız ve haraketiniz kaç sonuçları merak ettim
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
0ncukmerhaba.. öncelikle hormonal sıkıntı yoksa eşinizde keçiboynuzu kürü yapabilirsiniz
havuç suyu iyi geliyor
- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
- 648
canım mverişim
varikosel yok ama 2ay önce testis kanseri nedeni ile sağ yumurtaligi alındı o yüzden suan sayı bile ne durumda bilmiyoruz martta tup bebekle hamile kalmıştım 1ay önce kalbi durdu kaybettik şuanda ne yapacağımızı bile bilmiyorum bi arayış içine girdim doktorların her biri bisey diyor 5 yıllık evliyiz 5 yılda hepsi farklı bisey söyledi 2.denemede hamile kalmıştım
kaybınız için üzgünüm... eşinize gelince daha ciddi bir sorun atlatmış.. bence ek takviyeleri denemeden önce son durumu için muayne olun sayı hız ne durumda.. hormonlar ne durumda diyeŞuan bilmiyorum
- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
pandemiden dolayı gidemedik tekrar şuan herhangi bisey kullanmıyoruz once tahlilleri ogrenip duruma gore hareket ederiz ama neler var araştırmak istedimcanım mverişim
kaybınız için üzgünüm... eşinize gelince daha ciddi bir sorun atlatmış.. bence ek takviyeleri denemeden önce son durumu için muayne olun sayı hız ne durumda.. hormonlar ne durumda diye
- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
- 648
umarım sağlıklı sonuçlar alırsınızpandemiden dolayı gidemedik tekrar şuan herhangi bisey kullanmıyoruz once tahlilleri ogrenip duruma gore hareket ederiz ama neler var araştırmak istedim
- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
öncelikle doktora gitmeden herhangi bisey kullanamayız zaten araştırmak için yazıyorumBizim herşey çok normal olmasına rağmen doktor keçiboynuzunu önermedi , bizim sayımız varla yok arası ama .100.000 ile 1 milyon arası değişiyor .Öncelikle bir sperm testi yaptırıp doktora gidip ona göre hareket edin bence
tsk ederim fikir oluyor bunlar siz sonuç aldınız mı doktorumuzla görüştükten sonra baslayabiliriz bizdeBol bol ısırgan otu çayı , nohut yemeği , havuç ve kuru incir .Doktor bize bunları söyledi
- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
Yok canım daha önce de bunları kullandık ama düzenli değil .Bir tane negatif tüp bebek denememiz var , sonrasında Ankara da Kaan Aydos a gittik , bir takım testler istedi , sonuca göre tedavi verecek .O sırada bunlara dikkat edin deditsk ederim fikir oluyor bunlar siz sonuç aldınız mı doktorumuzla görüştükten sonra baslayabiliriz bizde
bizde kaan aydosa gittik 2 yıl önce 6 ay ilaç tedavisi uyguladı ama degerlerimizde herhangi bir değişim olmadı 6ayin sonunda tüp bebege yonlendirdi zaten en bastada tup bebek belliydi yine tüp bebege basvurdukYok canım daha önce de bunları kullandık ama düzenli değil .Bir tane negatif tüp bebek denememiz var , sonrasında Ankara da Kaan Aydos a gittik , bir takım testler istedi , sonuca göre tedavi verecek .O sırada bunlara dikkat edin dedi
Özel laboratuarda testler felan istemisti bizdende