- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hareket genelde cok yavas yukseliyor. insallah ilaclar kurler ise yarar.Günaydın hanımlar.
Eşim haftasonu test yaptırdı.
Ameliyattan önceki değerlerimize göre sayıda artış var. Harekette fazla olmasa az bir yükselme olmuş, morfolojiyse hala 1.
Doktor Promen K ve Klomen kullanmamızı söyledi.
Kürlere başlayacağım bakalım faydası olacak mı.
Havuç, nar suyu bir de z.yağında beklemiş incir veriyorum sabah akşam.hareket genelde cok yavas yukseliyor. insallah ilaclar kurler ise yarar.
hadi hayırlı haberler inşallah canımGu
Günaydin canım bende sağlık ocağına gidiyorum şimdi prolaktin ve beta hcg icin
canım eşime söylemedim daha yarın tekrar kontrole gidicem ondan sonra söylemeyi planlıyorumgunaydinhamile uyanmak nasil bir his ailecek cok guzel bi gece gecirmisinizdir ☺
aaa gercekten inanamiyorum sana suan ben idrar testinden sonra kani beklemeden soylerdim kesin ne kadar sabirlisin. ama suan kanda cikmis ne icin kontrole gideceksin ? zaten kese falan gorunmez daha oyle degil micanım eşime söylemedim daha yarın tekrar kontrole gidicem ondan sonra söylemeyi planlıyorum
benim esim sadefe keciboynuzu ozu iciyorHavuç, nar suyu bir de z.yağında beklemiş incir veriyorum sabah akşam.
İnşallah, uğraştıracak biraz daha bizi.
canım ne bileyim bi kaç gün daha geçsin diyorum. hcg hormonu artmışmı diye bakılacak bide progesteron hormununa bakılacak. kese için erken evetaaa gercekten inanamiyorum sana suan ben idrar testinden sonra kani beklemeden soylerdim kesin ne kadar sabirlisin. ama suan kanda cikmis ne icin kontrole gideceksin ? zaten kese falan gorunmez daha oyle degil mi
Keçiboynuzu vermeyi düşünmüyorum, havuç kürüyle birlikte yapılınca sıkıntı olduğu söyleniyor.benim esim sadefe keciboynuzu ozu iciyor
Canım macunun içinde ne vardı az çok biliyor musunevet kızlar eşimin sıkıntısını anlatmıştım biliyosunuz. ben sivaslıyım ve burda yaşıyorum. eşimin sıkıntısını 1 ay önce öğrendik ama varikosel yoktu doktor bile şaşırmıştı nasıl varikosel olmaz diye. takviye ilaç felan yazdı doktor ama ben almadım. bitki evi diye bi yer var sivasta hemen oraya gittim durumu anlattım bize 3 tane toz halinde bitki karışımı verdi. 2 tanesini 1 er kilo katkısız bala karıştırdık sabah birini akşamda diğerini 1 tatlı kaşığı yedirdim. diğer çayıda akşamları 1.5 su bardağı suya koyum 3 dk kaynattım süzüp ılık içirdim. bunların yanı sıra keçi boynuzu ve inciri zeytin yağında bekletip yedirdim. ve 1 ay sonrada mutlu haberi aldım hamd olsun Rabbime. Önce Allahın izniyle sonrada macunun sayesinde oldu diyorum ben
canım yok bilmiyorum yaptırdığım yer zaten söylemiyor 41 tane bitki var içinde ben özel hazırlıyorum diyorCanım macunun içinde ne vardı az çok biliyor musun
Yumurtlama takibi yaptiniz mi canim hani gunleri degerlendirdinizevet kızlar eşimin sıkıntısını anlatmıştım biliyosunuz. ben sivaslıyım ve burda yaşıyorum. eşimin sıkıntısını 1 ay önce öğrendik ama varikosel yoktu doktor bile şaşırmıştı nasıl varikosel olmaz diye. takviye ilaç felan yazdı doktor ama ben almadım. bitki evi diye bi yer var sivasta hemen oraya gittim durumu anlattım bize 3 tane toz halinde bitki karışımı verdi. 2 tanesini 1 er kilo katkısız bala karıştırdık sabah birini akşamda diğerini 1 tatlı kaşığı yedirdim. diğer çayıda akşamları 1.5 su bardağı suya koyum 3 dk kaynattım süzüp ılık içirdim. bunların yanı sıra keçi boynuzu ve inciri zeytin yağında bekletip yedirdim. ve 1 ay sonrada mutlu haberi aldım hamd olsun Rabbime. Önce Allahın izniyle sonrada macunun sayesinde oldu diyorum ben
benm en cok merak ettigim yumurtlamayi nasil degerlendirdiginiz o konuda kafam karisik benim.canım yok bilmiyorum yaptırdığım yer zaten söylemiyor 41 tane bitki var içinde ben özel hazırlıyorum diyor
evet canım ovulasyon testiyle takip ettim testin pik olduğu gün ve sonrasında 4 gün ilişki oldu toplamda 5 pazar, pazartesi, salı, çarşamba, perşembe bu günleri değerlendirdimYumurtlama takibi yaptiniz mi canim hani gunleri degerlendirdiniz
ya ben hep ileri hiz sorununda bi gun arayla degerlendirin diye okumustum.evet canım ovulasyon testiyle takip ettim testin pik olduğu gün ve sonrasında 4 gün ilişki oldu toplamda 5 pazar, pazartesi, salı, çarşamba, perşembe bu günleri değerlendirdim
5 gün üst üste oldu ilişki canımbenm en cok merak ettigim yumurtlamayi nasil degerlendirdiginiz o konuda kafam karisik benim.
keske inkanimiz olsaydi bizimde alacak bizim yasadigimiz sehirde yok ole bi aktar canim acaba internet alisverisleri falan var mi biliyo musun ?aynen canım 15 di iltihapta varmış. ben o şekilde değerlendirdim canım. ama bize macun şifa oldu Rabbimin izniyle
Ya canim bizim sayi hiz dusuk ya doktorlar gun asiri beklenilmesi gerekiyo diyor kafam karisik sizin sayi ve morfoloji nasildi canimevet canım ovulasyon testiyle takip ettim testin pik olduğu gün ve sonrasında 4 gün ilişki oldu toplamda 5 pazar, pazartesi, salı, çarşamba, perşembe bu günleri değerlendirdim