• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm problemleri(hiz,sayi,morfoliji)adım adim tedavi sureclerimizi paylasalim konusalim buyrun 😊

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Varikosel ameliyatı olacağı zaman 3 milyondu ameliyat olduktan 3 ay sonra 16 milyon çıktı canım eşim sevmiyor ameliyattan sonraki 3 ay boyunca bile zorla icirmistim pekmezden kürden herşeyden tiksiniyor yemiyor da icmiyorda bu cuma ürolojiden randevu aldık tekrar ölçüm yaptıracazyaptıracaz bakalım bakalım suan ki durum neymis
canim benim en cok merak ettigim sey gunleri nasil degerlendirdiginiz hiz problemi olanlarda birer gun arayla demisti doktor bi cok yerdede oyle okudum siz nasil degerlendiediniz yumurtlama gunlerini ve hangi sperm degerleriyle hamile kaldiniz son olarak herkes ne kullandigini merak ediyordur sevincini yasa sonra bizimlede tecrubeni paylas. gercekten tanimis kadae cok sevindim Allah saglikli bi hamilelik nasip etsin insallah.

Maşallah gerçekten çok sevindim bolbolbol dua et hayırlısıyla inşallah bizlerde bebis haberini alalım tebrik ederim canım benim YÜCE RABBİM ALLAH C.C hayırlısıyla inşallah kucağına almayıda nasip eylesin
Amin canım amin. Etmez olur muyum hiç canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Arkadaşlar merak etmiş sormuşsunuz hepinizden Allah razı olsun. Rabbim sizlerede en kısa zamanda bu güzel mutluluğu tattırsın. Hepinizde dualarımdasınız. Sonuç bu
Canim senin adina cok sevindim🤗saglicakla kucagina almayi nasip etsin Rabbim🙏neler yaptiklarini bizimlede paylas sayi hiz morfoloji degerlerinizi de yazarsan cok mutlu olurum bizimde ileri hiz 15 insallah bizde o duyguyu tadariz nasip olur🙏

Canim senin adina cok sevindim🤗saglicakla kucagina almayi nasip etsin Rabbim🙏neler yaptiklarini bizimlede paylas sayi hiz morfoloji degerlerinizi de yazarsan cok mutlu olurum bizimde ileri hiz 15 insallah bizde o duyguyu tadariz nasip olur🙏
İnşallah canım benim ben şunu iyi öğrendim ki imkansız diye bişey yokmuş. Yarın bol bol konuşucaz yaptıklarımı hep anlatıcam canım

Arkadaşlar merak etmiş sormuşsunuz hepinizden Allah razı olsun. Rabbim sizlerede en kısa zamanda bu güzel mutluluğu tattırsın. Hepinizde dualarımdasınız. Sonuç bu
vallahi çok sevindim yaa 😘😘😘 maşallah canım benim 🤗🤗 inan çok merak ettim çoook mutlu oldum 🤗🤗 inan olmaz diye bişey yok sen iste Rabbim neler verir 😘😘

vallahi çok sevindim yaa 😘😘😘 maşallah canım benim 🤗🤗 inan çok merak ettim çoook mutlu oldum 🤗🤗 inan olmaz diye bişey yok sen iste Rabbim neler verir 😘😘
Aynen öyle canım Rabimin gönlü olsun yeterki. Allah razı olsun mutluluğuma ortak oldunuz. Ve inanıyorum sizlerde en kıss sürede tadacaksınız bu mutluluğu 🙏

Aynen öyle canım Rabimin gönlü olsun yeterki. Allah razı olsun mutluluğuma ortak oldunuz. Ve inanıyorum sizlerde en kıss sürede tadacaksınız bu mutluluğu 🙏
burda güzel haberler alınca inan çok mutlu oluyorum 😍😍😘 darısı başımıza inşallah 🤗

Merhaba Arkadaşlar
Sperm testi sonucundan anlayan var mı ?
Doktorum %90 tek yolun tüp bebek dedi. Bu değerlerle çocuğunuz olmaz dedi. Doğru mu ?

Eklentiler

• C2717796-A72B-4325-97D6-F4F1C19116EB.webp
    C2717796-A72B-4325-97D6-F4F1C19116EB.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 109
Merhaba Arkadaşlar
Sperm testi sonucundan anlayan var mı ?
Doktorum %90 tek yolun tüp bebek dedi. Bu değerlerle çocuğunuz olmaz dedi. Doğru mu ?
Sayi ve hiziniz dusuk ama takviyelerle artma durumu var tabi sayi icin keciboynuzu kurunu yapabilirsiniz morfolojiyede bakilmamis sanirim o da onemli doktor ilac falan vermedi mi?Allah yardimciniz olsun

Sayi ve hiziniz dusuk ama takviyelerle artma durumu var tabi sayi icin keciboynuzu kurunu yapabilirsiniz morfolojiyede bakilmamis sanirim o da onemli doktor ilac falan vermedi mi?Allah yardimciniz olsun

Doktor ilaç vermedi. Bu test öncesi 1 ay keçiboynuzu özü kullandık .Bu teste baktı tek yolun tüp bebek dedi. Morfoloji testide vardı . Hiç bi tane bile sperm şekli düzgün değil hızı yok dedi.
15 gün sonra 1 tane daha test yaptık bu tahlilden sonra . Bu arada Promotil verdim. Buna rağmen bu testin aynısı çıktı. Hatta” morfolojiye bakılacak kadar canlı hücre yok “yazıldı testin en altına.

Doktor ilaç vermedi. Bu test öncesi 1 ay keçiboynuzu özü kullandık .Bu teste baktı tek yolun tüp bebek dedi. Morfoloji testide vardı . Hiç bi tane bile sperm şekli düzgün değil hızı yok dedi.
15 gün sonra 1 tane daha test yaptık bu tahlilden sonra . Bu arada Promotil verdim. Buna rağmen bu testin aynısı çıktı. Hatta” morfolojiye bakılacak kadar canlı hücre yok “yazıldı testin en altına.
canim morfoloji sifirsa canli sperm yoksa tupte tutmaz ki. bence zaman kaynetmeden cok ii bi doktor bulun

erkek kisirligi uzerine gelismis unlu doktorlar bulun sayilar yukselir insallah. bence tup denemeden kaliteyi artirmalisin

Back
X