• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm problemleri(hiz,sayi,morfoliji)adım adim tedavi sureclerimizi paylasalim konusalim buyrun 😊

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Doktor ilaç vermedi. Bu test öncesi 1 ay keçiboynuzu özü kullandık .Bu teste baktı tek yolun tüp bebek dedi. Morfoloji testide vardı . Hiç bi tane bile sperm şekli düzgün değil hızı yok dedi.
15 gün sonra 1 tane daha test yaptık bu tahlilden sonra . Bu arada Promotil verdim. Buna rağmen bu testin aynısı çıktı. Hatta” morfolojiye bakılacak kadar canlı hücre yok “yazıldı testin en altına.
Devlet hastanesinde mi verdiniz ozel mi ozel labaratuvarlarda yaptirmanizi oneririm daha ayrintili bakarlar yasiniz kucukse tedavi olun olmazsa zaten tüp bebek son care

Merhaba hanımlar bizde 1 buçuk yıldır bebek istiyoruz korunmayı bıraktığımız günden beri hemen gebe kalacağımı sanmıştım fakat aylar geçti olmadı bu süreçte doktora gittim defalarca birşey yok denildi ve doktor 1 yıl içinde olmazsa gelin rahim filmi cekelim dedi 1 yılın sonunda rahim filmi çekildim ve o gün eşim sperm testi verdi rahim filmimde hormonlarımda temiz çıktı meğersem sorun eşimdeymiş normal yolla çocuk sahibi olmamızın çok zor olduğu hatta mümkün olmadığı söylendi eşimin sperm sayısı 4 milyon ve morfoloji 0 hemen üroloji doktoruna gittik vitamin verdi omepa q10 ve Promen K 3 aydır bunları kullanıyor bu ay sonu tüp bebek tedavisi için ilk randevumuza gideceğiz görüşmeye. Allah isteyen herkese anneliği tattırsın inşallah 🙏

Merhaba kızlar benim eşimde morfoloji 4 ama ileri hareket 0 toplam motlilite 15 di bi kere hamilelik yaşadım istenmeyen sebeplerden dolayı aldırmak zorunda kaldık , şimdi eşim test yaptırmıyor tekrardan aradan 2 yıl geçti 4 aydır deniyoruz ama tık yok bende korkuyorum olmicak diye ama Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Merhaba hanımlar bizde 1 buçuk yıldır bebek istiyoruz korunmayı bıraktığımız günden beri hemen gebe kalacağımı sanmıştım fakat aylar geçti olmadı bu süreçte doktora gittim defalarca birşey yok denildi ve doktor 1 yıl içinde olmazsa gelin rahim filmi cekelim dedi 1 yılın sonunda rahim filmi çekildim ve o gün eşim sperm testi verdi rahim filmimde hormonlarımda temiz çıktı meğersem sorun eşimdeymiş normal yolla çocuk sahibi olmamızın çok zor olduğu hatta mümkün olmadığı söylendi eşimin sperm sayısı 4 milyon ve morfoloji 0 hemen üroloji doktoruna gittik vitamin verdi omepa q10 ve Promen K 3 aydır bunları kullanıyor bu ay sonu tüp bebek tedavisi için ilk randevumuza gideceğiz görüşmeye. Allah isteyen herkese anneliği tattırsın inşallah 🙏
Amin canım inşallah birkisel gıdalar yada keçiboynuzu kürü falan demediniz mi

Amin canım inşallah birkisel gıdalar yada keçiboynuzu kürü falan demediniz mi
Bir dönem keçiboynuzu kürü yaptım onu içti eşim şimdi sedece keçiboynuzu özü içiyor sabahları ve zeytinyağında 1 gün beklemiş incir tüketiyor onun dışında doktorun verdiği vitaminleri kullanıyor canım. Ayrıca bende vitamin kullanıyorum tedavi öncesi gerekliymiş çünkü

Devlet hastanesinde mi verdiniz ozel mi ozel labaratuvarlarda yaptirmanizi oneririm daha ayrintili bakarlar yasiniz kucukse tedavi olun olmazsa zaten tüp bebek son care

Özelde verdik testleri. Spermlerin durumu gün geçtikçede kötüye gidiyor gibi duruyor. Artık hayırlısı

Bir dönem keçiboynuzu kürü yaptım onu içti eşim şimdi sedece keçiboynuzu özü içiyor sabahları ve zeytinyağında 1 gün beklemiş incir tüketiyor onun dışında doktorun verdiği vitaminleri kullanıyor canım. Ayrıca bende vitamin kullanıyorum tedavi öncesi gerekliymiş çünkü
E vitamini çok iyi geliyor diye biliyorum bu arada yaşınız kaç

Canım bize ilk doktor q10 vermişti hiç işe yaramadı .daha sonra başka ürologa gitti eşim klomen evicap proxed kullandı hız ve morfoloji biraz düzeldi ama hamilelik hala yok . Şuan hala proxed ve evicap kullanıyor .bilmiyorum sanki hiç olmayacak gibi gelmeye başladı artık bizim de oldu 1 buçuk yıl çocuk isteyeli

Kızlar bizim morfoloji 2 ydi 4 e yükseldi. 4 ile hamile kalan var mı merak ediyorum yeterli mi sizce ???

canim benim en cok merak ettigim sey gunleri nasil degerlendirdiginiz hiz problemi olanlarda birer gun arayla demisti doktor bi cok yerdede oyle okudum siz nasil degerlendiediniz yumurtlama gunlerini ve hangi sperm degerleriyle hamile kaldiniz son olarak herkes ne kullandigini merak ediyordur sevincini yasa sonra bizimlede tecrubeni paylas. gercekten tanimis kadae cok sevindim Allah saglikli bi hamilelik nasip etsin insallah.
Amin canım hayırlısıyla inşallah da ben hamile degilim ki 2017 den beri hala uğraşıyorum yumurtlama zamanını falan da herşeyi deneddenedik ama olmadı 2 defa aşılama yaptirdik tutmadı en son mart 2019 da spermiogram vermiştik 13 milyon çıktı bir daha da vermedik yarın ben sağlık ocağına gidip prolaktine batıracam en son 46 çıkmıştı . Esimde cuma günü doktora gidip spermiogram testi yaptıracak

Canım bize ilk doktor q10 vermişti hiç işe yaramadı .daha sonra başka ürologa gitti eşim klomen evicap proxed kullandı hız ve morfoloji biraz düzeldi ama hamilelik hala yok . Şuan hala proxed ve evicap kullanıyor .bilmiyorum sanki hiç olmayacak gibi gelmeye başladı artık bizim de oldu 1 buçuk yıl çocuk isteyeli
Canım bu vitaminler kimisinde etki ediyor kimisinde etmiyor zaten doktor verirkende bunu söyledi kesin olarak düzeltir diyemem belli olmuyor kimde edeceği çünkü dedi tüp bebek düşünseniz bile bunu kullanın çünkü öncesinde vitamin gerekli demişti bizde zaten işimizi şansa bırakmak istemedik direk tüp bebek için araştırmaya girdik biryer bulduk. İnşallah ilkte tutar diye dua ediyorum bu arada proxed bunu duymuştum iyi olduğunu

Amin canım hayırlısıyla inşallah da ben hamile degilim ki 2017 den beri hala uğraşıyorum yumurtlama zamanını falan da herşeyi deneddenedik ama olmadı 2 defa aşılama yaptirdik tutmadı en son mart 2019 da spermiogram vermiştik 13 milyon çıktı bir daha da vermedik yarın ben sağlık ocağına gidip prolaktine batıracam en son 46 çıkmıştı . Esimde cuma günü doktora gidip spermiogram testi yaptıracak
canim farkinda degilim dun ki arkadasa yazicaktim demekki sana yazmisim.

canim acaba duzelirmiydiki kurlerle ilaclarla.yasinda kucukmus gerci suan banada gel tup bebek yapalim deseler hemen giderim o kadar yoruldum beklemekten hakkinda hayirlisi olsun insallah.
Kızlar bizim morfoloji 2 ydi 4 e yükseldi. 4 ile hamile kalan var mı merak ediyorum yeterli mi sizce ???
2ylede hamile kalan okudum alt sinirda 4 diye biliyorun yukselmesi icin ne yaptiysaniz devam edin belki daha cok yukselir.

Back
X